lvova 20.07.13, 11:28 Dziś po 19 latach "Wojskowi" wracają do gry w Ekstraklasie Szkoda,ze z braku czasu nie udało kupić mi się wejściówki na mecz z Jagą,trudno zostaje TV Zawisza Bydgoszcz - Jagiellonia Białystok [;ZAPOWIEDZ]; Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: ZAWISZA BYDGOSZCZ :) 20.07.13, 11:31 Szacunek dla Zawiszy. Stary i bardzo zasłużony klub naszej ekstraklasy. Dobrze że wrócili, cholernie szkoda mi Polonii Warszawa że tak bardzo została pokarana. Nie zasłużyli sobie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: ZAWISZA BYDGOSZCZ :) 20.07.13, 11:40 Smacznego Wpisałem się tutaj bo moja Mama to Bydgoszczanka. Ale Zawiszę Bydgoszcz pamiętam jeszcze z meczów z Legią na Łazienkowskiej. Twardy zespół nie odstawiający nogi tak Ich zapamiętałem bo na mecze chodziłem. Brychczy i Żmija /koniu/ jeszcze grali wtenczas w Legii. Odpowiedz Link
darima_ka Re: ZAWISZA BYDGOSZCZ :) 20.07.13, 11:48 Kiedyś kibicowała GKS Katowice ,teraz nikomu. Sprzedawane mecze ,i cały ten syf mnie zrażają. Odpowiedz Link