Dodaj do ulubionych

Bez granic

25.12.13, 21:57
Czyżby ? dla mnie nie ma bez granic. Ja rozumiem intencje założycielki forum Darimy. Bez granic. Nie śmiałbym naruszyć tego co Darima założyła. Bez granic. Co założyli inni, zwłaszcza ci co nowo przybyli ? tylko się domyślam. Miłego.
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Bez granic 26.12.13, 11:23
      Moją intencją było by każdy mógł się wypowiadać ,dyskutować na każdy temat.
      Taki cel chyba każdemu adminowi przyświeca,ale nie zawsze udaje się uniknąć ludzi którzy
      mają inne cele.Nie należy zapominać Czarku ,że niektórzy przychodzą na fora w
      określonym celu,jedynym ich celem jest atak personalny.
      • zak-1 Re: Bez granic 26.12.13, 12:02
        Czas leci ..... raz jest gorzej , raz lepie , a tym" niektórym" po czasie znudzi i sami znikają .My "starzy " jesteśmy już tu dobrych kilka lat.
        • czarek_sz Re: Bez granic 26.12.13, 12:39
          Na forach czyli w wirtualu w zasadzie jest jak w realu. Z tą jednak różnicą że tu niektórym hamulce na maksa puszczają. Dlaczego ? może dlatego że w realu są nie spełnieni ,zawiedzeni, czy to partnerem /mężem, żoną/ bądź dotychczasowym życiem ? ja wszystko rozumiem ale jednego nie mogę zrozumieć i nigdy nie zrozumiem. Opluwania kogoś dla samego opluwania i oczerniania nie rozumiem. Dla samej satysfakcji że kogoś się opluło i oczerniło ? Tego nie pojmuję. Pewnie geny takie a nie inne bo jaki inny powód ?
        • darima_ka Re: Bez granic 26.12.13, 19:49
          zak-1 napisał:

> Czas leci ..... raz jest gorzej , raz lepie , a tym" niektórym" po czasie znud
          > zi i sami znikają .My "starzy " jesteśmy już tu dobrych kilka lat.

To prawda ,tylko że czasem zmęczona zbyt jestem by "walczyć" z kimś kto ma jedyny cel komuś przywalić.
    • lvova Re: Bez granic 26.12.13, 13:24
      czarek_sz napisał:

> Czyżby ? dla mnie nie ma bez granic. Ja rozumiem intencje założycielki forum Da
      > rimy. Bez granic. Nie śmiałbym naruszyć tego co Darima założyła. Bez granic. Co
      > założyli inni, zwłaszcza ci co nowo przybyli ? tylko się domyślam. Miłego.

?
      • czarek_sz Re: Bez granic 26.12.13, 13:35
        Znasz czegokolwiek granice ? bo ja takowych nie znam. Cokolwiek by przez to nie rozumieć.
        • lvova Re: Bez granic 26.12.13, 13:38
          czarek_sz napisał:

> Znasz czegokolwiek granice ? bo ja takowych nie znam. Cokolwiek by przez to nie
          > rozumieć.

Dlatego pijesz? Nie znasz granicy rozsądku ?
          • czarek_sz Re: Bez granic 26.12.13, 14:45
            Ty pijesz ja piję oni piją wy pijecie. Co za bzdury Ivova ?
            Rozsądek nie zna granic. Np gdy ktoś wpuszcza do domu złodzieja twierdząc że kieruje się rozsądkiem. Mam na myśli wyborców PO. Głosowałeś za ? a jeśli to z rozsądku czy z głupoty ? smile
            • lvova Re: Bez granic 26.12.13, 15:44
              czarek_sz napisał:

> Ty pijesz ja piję oni piją wy pijecie. Co za bzdury Ivova ?
              > Rozsądek nie zna granic. Np gdy ktoś wpuszcza do domu złodzieja twierdząc że ki
              > eruje się rozsądkiem. Mam na myśli wyborców PO. Głosowałeś za ? a jeśli to z ro
              > zsądku czy z głupoty ? smile

Głosował z rozsądku i ten sam rozsądek podpowiada mi bym zagłosował kolejny raz smile

A ty z jakiego powodu ?
              • czarek_sz Re: Bez granic 26.12.13, 15:48
                Czyli jesteś samobójcą, znaczy lemingiem smile ja tak jak na komunę nie głosowałem tak nie głosuję na ich klonów czyli na PO w różnych wcieleniach. Szkoda że Polski nie można podzielić na pół. Po roku góra dwóch lemingi ryli by za żarciem w śmietnikach ciemnogrodzian smile
                • lvova Re: Bez granic 26.12.13, 15:59
                  Np Jana Rulewskiego uważasz za postkomunistę?

A taki Jan Tomaszewski poseł PiS były członek PRON,no chyba wiesz co to PRON, to kim jest?

Żal mi ciebie,że nie podtrawisz dostrzec różnicy,a w to że nie głosowałeś za komuny to wcale nie wierzę.
                  • czarek_sz Re: Bez granic 26.12.13, 16:07
                    Ty mnie w ogóle nie rozumiesz. Ja nie rozgraniczam poszczególnych ugrupowań, rozgraniczam Polaków. Na debilów /w zdecydowanej większości/ i na umiarkowanych. Tylko. PiS PO SLD to tylko szyldy ugrupowań w których są ci sami ludzie.
                    Z 'dwojga' złego, dla dobra Polski, do rządzenia wybrałbym PiS, bo miał najlepsze wyniki gospodarcze. Ponad siedem % PKB i znaczny spadek bezrobocia. Polakom ta prosperity się nie podobała i zażyczyli sobie pracę do śmierci podwyżkę podatków i umowy śmieciowe. Wolna wola niewolnika i debila.
                    • lvova Re: Bez granic 26.12.13, 16:15
                      czarek_sz napisał:

> Ty mnie w ogóle nie rozumiesz. Ja nie rozgraniczam poszczególnych ugrupowań, ro
                      > zgraniczam Polaków. Na debilów /w zdecydowanej większości/ i na umiarkowanych.
                      > Tylko. PiS PO SLD to tylko szyldy ugrupowań w których są ci sami ludzie.
                      > Z 'dwojga' złego, dla dobra Polski, do rządzenia wybrałbym PiS, bo miał najleps
                      > ze wyniki gospodarcze. Ponad siedem % PKB i znaczny spadek bezrobocia. Polakom
                      > ta prosperity się nie podobała i zażyczyli sobie pracę do śmierci podwyżkę poda
                      > tków i umowy śmieciowe. Wolna wola niewolnika i debila.

Szkoda czasu big_grin
                      • czarek_sz Re: Bez granic 26.12.13, 16:28
                        Mnie nie smile jako młody emeryt przyglądam się samobójcom których podnieca kot alika a nie podnieca ich że będą bez emerytur smile Boga proszę bym dożył czasów gdy lemingi wejdą w wiek emerytalny. Uczta dla oczu.
                  • tadeusz_ski.51 Oj "rycerzu" Piotrusiu 26.12.13, 16:47
                    lvova napisał:

> Np Jana Rulewskiego uważasz za postkomunistę?
                    >
                    > A taki Jan Tomaszewski poseł PiS były członek PRON,no chyba wiesz co to PRON, t
                    > o kim jest?
                    >
                    > Żal mi ciebie,że nie podtrawisz dostrzec różnicy,a w to że nie głosowałeś za ko
                    > muny to wcale nie wierzę.
                    ---------------------
                    Zanim się "wystrzeli" dobrze jest najpierw załadować. W tym przypadku głowę wiedzą.
                    Czy to ma być zarzut w stosunku do J. Tomaszewskiego?
                    Popatrz, cyt. PRON miała formalnie więcej członków niż wszystkich obywateli Polski. Do PRON należały w zasadzie niemal wszystkie większe organizacje społeczne legalnie działające w latach 1983-1989, począwszy od wszystkich partii politycznych, przez związki zawodowe (OPZZ), organizacje młodzieżowe (m.in. ZHP i TPD), Zjednoczenie Patriotyczne Grunwald aż po organizacje sportowe i hobbystyczne.
                    • czarek_sz Re: Oj "rycerzu" Piotrusiu 26.12.13, 16:55
                      PPRON to miała być taka nowa Polska. Byli w tym ruchu stare repy wdepnęli w to też naiwne leszcze które wierzyły w odwilż - beze mnie. I o to biegało. A tak ogólnie ,to co ma piernik do wiatraka Ivova ?
                      • lvova Re: Oj "rycerzu" Piotrusiu 31.12.13, 11:17
                        czarek_sz napisał:

> PPRON to miała być taka nowa Polska. Byli w tym ruchu stare repy wdepnęli w to
                        > też naiwne leszcze które wierzyły w odwilż - beze mnie. I o to biegało. A tak
                        > ogólnie ,to co ma piernik do wiatraka Ivova ?

Nie wiem co piernik do wiatraka,ale wiem że gdyby Tomaszewski był w PO to byś to Czaruś wypominał w każdym wątku,a może i ty byłeś w PRON a nie w S skoro uważasz że przynależność do PRON hańby nie przynosi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka