Dodaj do ulubionych

Rozpacz Lisa

12.08.14, 15:09
Biedak chyba pogodził się z tym że zbliża się - 'tu zaszła zmiana' i Polska na której pasł się jak wieprz umiera a wraz z nią bezpowrotnie odchodzi w niebyt życie lekkie łatwe i przyjemne na koszt polskiego podatnika.
opinie.newsweek.pl/tomasz-lis-felieton-redaktora-naczelnego-na-newsweek-pl,artykuly,345364,1.html
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: Rozpacz Lisa 12.08.14, 18:08
      Czasu mi szkoda na czytanie wypocin takich autorów. Powiem tyle, taki do każdej zmiany potrafi sie dostosować.
      • czarek_sz Re: Rozpacz Lisa 12.08.14, 18:18
        Błąd Tadku. Za PRL czytywałem TL ale też drugi obieg teraz też czytam biuletyny i telewizje antypolskie /GW TVN itd/ i po co myślisz to robię ? bo przecież nie dla jaj chyba. Wiesz, lubię popajacować i pofiglować ale do czasu. Polski nie dam sqrwielom przechandlować.
    • darima_ka Re: Rozpacz Lisa 12.08.14, 20:37
      To żadne rozpacz,to zakamuflowane straszenie PiSem
      • ravenheart1 Re: Rozpacz Lisa 12.08.14, 21:52
        gratuluje umiejętności czytania między wierszami - bo moim zdaniem właśnie tak należy interpretować felieton Lisa - chcieliście PiS-u u władzy to będziecie go mieli, tylko potem nie żałujcie swoich wyborów.
    • al-szamanka Re: Rozpacz Lisa 12.08.14, 21:17
      Lisa nigdy nie lubiłam. Dla mnie to typowy karierowicz... no i jeszcze to nazwisko jego dziadka - Lisjenko.
      • darima_ka Re: Rozpacz Lisa 12.08.14, 21:19
        al-szamanka napisała:

> Lisa nigdy nie lubiłam. Dla mnie to typowy karierowicz... no i jeszcze to nazwi
        > sko jego dziadka - Lisjenko.

Jestem podobnego zdania.Karierowicz usłużny władzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka