darima_ka 05.11.14, 19:41 to cztery dni odpoczynku ,jeśli w poniedziałek odbierzemy wolne za sobotę 1listopada. Macie już plany na te cztery dni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
admarela Re: Listopadowy długi weekend 05.11.14, 19:44 Wyjeżdżam do rodziny prawie na drugi koniec Polski na mały jubileusz. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 06:30 Mój plan? Błogie lenistwo. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 14:22 Mój taki sam,chyba,że padną propozycje na wypad za miasto. Wszystko zależy od pogody. Miałam pracować w poniedziałek,ale się zmieniło na korzyść pracowników Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 15:15 Będzie co będzie. Jak się pogoda utrzyma to w poniedziałek ew we wtorek wypad na ognisko i pieczenie kiełbasek, może do tego piwko albo dwa ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 17:18 czarek_sz napisał: > Będzie co będzie. Jak się pogoda utrzyma to w poniedziałek ew we wtorek wypad n > a ognisko i pieczenie kiełbasek, może do tego piwko albo dwa ? Oby pogoda Wam dopisała,ciemno się wcześnie robi, ale przy ognisku może być fajnie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 17:13 Chyba też tak uczynię,chociaż robota w domu by się znalazła. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 18:08 Przyjdzie niepogoda to będzie się siedzieć w domu a póki jest pogoda to warto ten czas wykorzystać na inne sprawy niż robota w domu która przecież nie zając i nie ucieknie darima_ka napisała: > Chyba też tak uczynię,chociaż robota w domu by się znalazła. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 17:12 O! to taki długi weekend się przyda Odpowiedz Link
m.maska Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 15:33 A u mnie nie ma zadnego dlugiego weekendu... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 16:57 Niestety...nie mam wolnego w poniedziałek... ale tak strasznie nie ubolewam... )) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 17:17 rudka-a napisała: > Niestety...nie mam wolnego w poniedziałek... > ale tak strasznie nie ubolewam... > )) > Jak pogoda się popsuje,to nie będzie czego żałować, jedynie pospać będzie można dłużej. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 17:39 > Jak pogoda się popsuje,to nie będzie czego żałować, > jedynie pospać będzie można dłużej. Zapowiadają dośc ładny, słoneczny poniedziałek jakoś te 3,5 godziny w pracy wytrzymam ) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 17:14 m.maska napisała: > A u mnie nie ma zadnego dlugiego weekendu... Ty Maseczko masz nieustająco długi weekend Odpowiedz Link
zak-1 Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 18:04 Błogie lenistwo i obiecałem sobie poszukać lokalu na spotkanie klasowe. To może potrwać , bo masa tego w okolicy a ja nie jestem na bieżąco . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Listopadowy długi weekend 07.11.14, 13:21 Też chodzę na spotkania klasowe,ale nas ubywa. Dopiero co dowiedziałam się ,że odszedł nasz kolega Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Listopadowy długi weekend 07.11.14, 13:23 Ja już mam łikend Jutro mam zamiar poświęcić się porządkom, ale kolejne dni aktywnie spędzę. Odpowiedz Link
m.maska Re: Listopadowy długi weekend 06.11.14, 18:37 darima_ka napisała: > m.maska napisała: > > > A u mnie nie ma zadnego dlugiego weekendu... > > > Ty Maseczko masz nieustająco długi weekend > > O nie, nie... spac moge do upadu, ale potem noce zarywam tyle, ze to dla mnie wygodne, bo ja sowa jestem Odpowiedz Link