09.11.14, 15:46
polskim właścicielom masarni, co zrobić aby się dorobić.
1. Pokazać Unii "gest Kozakiewicza"
2. Produkować wyroby wędliniarskie według staropolskich receptur
3. Nie importować na Zachód a w razie kontroli naszych "usłużnych" instytucji, płacić kary i produkować dalej! Nie poddawać się dyktatowi skorumpowanych urzędasów unijnych!
Moim zdaniem sukces gwarantowany, mimo wysokich cen tych wyrobów. W przeciągu dwóch lat, nie tylko Niemcy ale i inni obywatele "starej Unii" przyjeżdżaliby do Polski właśnie po to aby zakupić te wędliny!
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Podpowiem 09.11.14, 15:59
      Witaj Tadziu smile Czaruś Cię kocha,
    • m.maska Re: Podpowiem 09.11.14, 16:30
      Tadziu, to utopia... przyjda, zamkna interes, wlasciciel pojdzie z torbami i to jeszcze dobrze jak pojdzie, bo moga go jeszcze wsadzic za zelazne firanki.
      • czarek_sz Re: Podpowiem 09.11.14, 16:39
        Tadek jest utopistą. Myślę że zazdrości mi wygranej u buków i szarpie się na pograniczach hazardu. Ja wczoraj wygrałem dwójaka ile wygrał Tadek ? ciekawy jestem.
        • zak-1 Re: Podpowiem 09.11.14, 17:12
          Oficjalnie się nie da , wiec trzeba będzie, tak jak z bimbrem , na własne potrzeby .Az się boję tych przyszłych "chemicznych " smaków . Wszystkie na jedno kopyto .
          Tak się zastanawiam nad hodowlą krolików. Kiedyś miałem , ale z powodu wygodnictwa i panującej w okolicy nosówki musiałem zlikwidować.
    • tadeusz_ski.51 Utopią jest 09.11.14, 19:25
      podporządkowywanie się dyrektywom Brukseli. Ta utopia nazywa się socjalizm a jej główną cechą jest gospodarka centralnie sterowana. Czy nie widzicie, że Unia właśnie do tego zmierza? Czy nikomu z mądrych ludzi w Europie nie przyjdzie do głowy refleksja, że to musi się tak samo skończyć!
      ... a wreszcie, czy ja muszę Wam wszystko detalicznie wyjaśniać? Nie muszę, nie chcę i nie będę! Od dziś, wszystko co tu napiszę, macie przyjmować jako pewnik! Nie będę tolerował sprzeciwów, wątpliwości czy tak zwanych "innych wariantów"! ... koniec i kropka!
      • zak-1 Re: Utopią jest 09.11.14, 20:12
        Jawohl !!! Zrozumiałem i akceptuję ....... ugodowy jestem , kłócić się nie lubię wink
        • czarek_sz Re: Utopią jest 09.11.14, 20:31
          Tadek ja znowu wygrałem kasę !!! postawiłem ż eLegia strzeli gola z Pogonią i że Koguty styrzelą. Cztery stówy wygrałem., Tadek nie płacz synu smile
    • rena-ta49 Re: Podpowiem 10.11.14, 07:49
      Niemcy nie muszą do nas przyjeżdżać,u nich są polskie sklepy z wyrobamismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka