al.1 08.06.15, 16:31 na Furby'ego www.msn.com/en-gb/news/other/cute-dog-has-funny-reaction-to-furby/vi-BBkL3vM?ocid=SK2MDHP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Reakcja 08.06.15, 17:17 Fajny zdrowy piesek a nasz kochany króliczek Wojtuś ciężko niedomaga mimo że jeszcze młodziak jest ma niedowład prawej strony, nie kica nie chodzi tylko leży biedak i smutno patrzy wydaliśmy już prawie tysiąc na jego leczenie ale wydam drugie tyle a jak trzeba to i trzy razy tyle żeby tylko nasz kochany Wojtuś wyzdrowiał Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Reakcja 08.06.15, 17:48 czarek_sz napisał: > Fajny zdrowy piesek a nasz kochany króliczek Wojtuś ciężko niedomaga mimo ż > e jeszcze młodziak jest ma niedowład prawej strony, nie kica nie chodzi tyl > ko leży biedak i smutno patrzy wydaliśmy już prawie tysiąc na jego leczenie > ale wydam drugie tyle a jak trzeba to i trzy razy tyle żeby tylko nasz kochany > Wojtuś wyzdrowiał Nie wiem,ale ja sądzę ,że nic już z niego nie będzie. Szkoda ,ze weterynarze na was zarabiają,a nie mają odwagi wam powiedzieć ,ze trzeba go uśpić. Ja przez kilka lat w czasie wakacji miałam pod opieką świnkę morską. Świnkę niedawno uśpiono,podobno miała raka i cierpiała. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Reakcja 08.06.15, 17:59 Rok temu miał usunięte jądra z powodu nowotworu. Teraz to. Mimo że być może wyłudzają kasę na leczenie nie dam go uśpić i dalej będę płacił za leczenie. Wojtuś jest członkiem naszej rodziny i dopóki to możliwe będziemy go ratować. Ja będę Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Reakcja 08.06.15, 18:34 Fizycznie nie cierpi, ma apetyt i stara się stanąć a ja mu w tym pomagam. Gdy będę wiedział na sto procent że nie ma szans i że cierpi - uśpię Wojtusia. Pojutrze jedziemy na Mazury na dwa tygodnie i zabieramy go ze sobą. Jak tam umrze to go tam pochowamy z szacunkiem a jak nie to wracamy razem. Weterynarz u którego dziś z Wojtusiem byłem /dostał kolejny zastrzyk/ powiedział że takie choroby jaką ma nasz królik bywa że trwają nawet kilka miesięcy. Reniu dajmy mu szansę dobrze ? Odpowiedz Link
al.1 Re: Reakcja 08.06.15, 21:12 Organizm ma mechanizm umożliwiający samouzdrawianie się. Warunkiem jest dostarczeniu mu witamin i minerałów z natury. Żadne sztucznie wytworzone leki nie są w stanie dokonać tego co dostarcza nam natura. Przy okazji, nieodwzajemnione pieszczoty gąski: www.youtube.com/watch?v=XeaMSGNMjR4 Odpowiedz Link