rena-ta49 27.06.15, 12:58 wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,title,Otwarcie-Muzeum-Slaskiego-Slazacy-zobacza-na-wystawie-rodzinne-pamiatki,wid,17661320,wiadomosc.html? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria88 Re: Idę zwiedzać 27.06.15, 18:35 Przed chwilą były urywki w Panoramie z otwarcia tego muzeum. Bardzo długa kolejka oczekujących bo na pewno każdy chce znaleźć tam cząstkę z życia swojej rodziny. W Katowicach byłam kiedyś przejazdem i to bardzo dawno. Lepiej pamiętam Gliwice bo tam kiedyś mieszkałam. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Idę zwiedzać 27.06.15, 19:08 Fakt ,ludzi multum,ale jest co oglądać. Zresztą wszystko zrobione z wielkim rozmachem,obok jest Centrum Kongresowe i Wielka Orkiestra Symfoniczna Polskiego Radia. Ogromny teren pięknie zaaranżowany. W Gliwicach byłam kilka razy ,głównie w Instytucie Onkologii ,ale i w Palmiarni też trochę czasu spędziłam. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Idę zwiedzać 28.06.15, 19:05 Esz to durne ludzie byli! Dziadowską Polskę se wywalczyli? A sitwa złodziejska takimi imprezami wmawia im, że dobrze zrobili??? Ha haa haaaaaa, dobrze dla sitwy ale źle dla siebie! Frajerzy i tyle, kolejny przejaw dziecinnej naiwności to protest w Wujku, po co im to było?? Aby się sitwa teraz na tych zabitych górnikach umacniała? Aby sitwa twierdziła, że tego chcieli???? No wiecie??? Przestańcie wreszcie myśleć infantylnie, patrzcie na skutki, na owoce, na to, do czego banda złodziejska te patriotyczne zrywy wykorzystuje! Odpowiedz Link