Dodaj do ulubionych

Wspomnienie zrodziło się we mnie....

06.10.15, 21:35
...i z rozrzewnieniem wspominam czasy gdy na BG...czy kiedykolwiek wrócą te czasy gdy na tym forum tworzyliśmy zgraną paczkę miłych dla siebie ludzi,gdy dzieliliśmy się swoimi radościami,małymi sukcesem a cała paczka cieszyła sie razem z nami,a gdy potrzebowaliśmy wsparcia,pocieszenia,rady to wszyscy to okazywali.Czy to kiedyś wróci,czy to jest możliwe.

Czy jeszcze kiedyś powstaną takie wątkowe hiciory jak choćby ten?

forum.gazeta.pl/forum/w,50394,121887396,,Mamdla_a_co_to_jest_mamdla_.html?v=2
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Wspomnienie zrodziło się we mnie.... 07.10.15, 14:11
      Oczywiście ,fajnie było kiedy wyśmiewaliśmy PiS i Kaczorów,oraz Macierewicza.
      Od kiedy niektórzy przekonali się jak mendia nami manipulują, i jak partia rządząca nas robi w bambuko,to wszystko na tym forum się zmieniło?
      • opuncja.figowa.1 Re: Wspomnienie zrodziło się we mnie.... 07.10.15, 15:25
        wyśmiewaliśmy PiS i Kaczorów,oraz Macierewicza.
        Naprawdę?!! Trudno w to uwierzyć. Ja od początku sympatyzowałam z PiS i nigdy nawet na chwilę nie zwątpiłam.
        • rena-ta49 Re: Wspomnienie zrodziło się we mnie.... 07.10.15, 16:30
          opuncja.figowa.1 napisała:

> wyśmiewaliśmy PiS i Kaczorów,oraz Macierewicza.
          > Naprawdę?!! Trudno w to uwierzyć. Ja od początku sympatyzowałam z PiS i nigdy
          > nawet na chwilę nie zwątpiłam.

Póki jedynym źródłem informacji były TVN-y ,gownoprawda i Lis,
          to wierzyłam ,że rzetelnie informują.Dopiero net ,któremu poświęciłam więcej czasu,
          otworzył mi oczy na to jak nami się manipuluje.
      • cb456cc do Reni... 07.10.15, 18:58
        rena-ta49 napisała:

> Oczywiście ,fajnie było kiedy wyśmiewaliśmy PiS i Kaczorów,oraz Macierewicza.
        > Od kiedy niektórzy przekonali się jak mendia nami manipulują, i jak partia rząd
        > ząca nas robi w bambuko,to wszystko na tym forum się zmieniło?

Myślisz,że tak uważam? Bardzo się mylisz i bardzo zapomniałaś jak było na tym forum kiedyś,,,a kiedyś potrafiliśmy się spierać i to ostro w jednym wątku a w innym rozmawialiśmy jak gdyby nić nas nie dzieliło,wtedy też każdy z nas miał swoje poglądy i zapatrywania i jakoś nie skakaliśmy sobie do oczu.
        • rena-ta49 Re: do Reni... 07.10.15, 19:54
          Kiedyś bywałam na tym Forum znacznie mniej,wiec z Tobą raczej w polemiki nie wchodziłam.
          • cb456cc Re: do Reni... 07.10.15, 19:59

> Kiedyś bywałam na tym Forum znacznie mniej,wiec z Tobą raczej w polemiki nie wc
            > hodziłam.

I to też jest prawda,ale czy to tylko to?
    • ravenheart1 Re: Wspomnienie zrodziło się we mnie.... 07.10.15, 15:20
      cb456cc napisał:

> ...i z rozrzewnieniem wspominam czasy gdy na BG...czy kiedykolwiek wrócą te cza
      > sy gdy na tym forum tworzyliśmy zgraną paczkę miłych dla siebie ludzi,gdy dziel
      > iliśmy się swoimi radościami,małymi sukcesem a cała paczka cieszyła sie razem z
      > nami,a gdy potrzebowaliśmy wsparcia,pocieszenia,rady to wszyscy to okazywali.C
      > zy to kiedyś wróci,czy to jest możliwe.

Może i wróci, tylko najpierw musi sie zmienić właściciel forum.
      Za rządów Darimy to było forum towarzysko-społeczno-polityczne, za rządów Renaty jest juz tylko polityczne, w dodatku z jedynie słuszna linią plucia i srania na przeciwników.

Chyba czas już najwyższy zmienic nazwę forum na "Pisuar"
      • rena-ta49 Re: Wspomnienie zrodziło się we mnie.... 07.10.15, 16:24
        "Może i wróci, tylko najpierw musi sie zmienić właściciel forum.
        Za rządów Darimy to było forum towarzysko-społeczno-polityczne, za rządów Renaty jest juz tylko polityczne, w dodatku z jedynie słuszna linią plucia i srania na przeciwników."

Hahaha,ależ ja jestem towarzyska i forum jest towarzyskie,w przeciwnym wypadku mogłabym cie zbanować,a ja pozwalam ci pisać co chcesz,mało tego dyskutuję z tobąsmile
      • rena-ta49 Czy ciebie Rav ktoś przymusza 07.10.15, 16:26
        do czytania i pisania na tym forum?
        Masz zadanie do wykonania,czy zarabiasz pisząc tu?
        Jeśli mi jakieś miejsce nie odpowiada to tam nie chodzę,ty jakiś masochista jesteś czy co?
        • cb456cc Re: Czy ciebie Rav ktoś przymusza 07.10.15, 21:01
          rena-ta49 napisała:

> do czytania i pisania na tym forum?
          > Masz zadanie do wykonania,czy zarabiasz pisząc tu?
          > Jeśli mi jakieś miejsce nie odpowiada to tam nie chodzę,ty jakiś masochista jes
          > teś czy co?

Ale po co tyle emocji,mozna spokojnie,,,RAV wyraził tylko swoje zdanie,po co ta napastliwość?
    • opuncja.figowa.1 Re: Wspomnienie zrodziło się we mnie.... 07.10.15, 15:30
      i z rozrzewnieniem wspominam czasy gdy na BG...

A mówi to osoba, której zdarza się bezpardonowo atakować Renatę.
      • czarek_sz Re: Wspomnienie zrodziło się we mnie.... 07.10.15, 17:44
        Rav tęskni za czasami gdy na forum BG opluwano i obsrywano tylko Kaczorów i PiS ? no to może pora zmienić forum Rav ? bo takich forów że nie ważne czy są u władzy czy w opozycji to osrywa ich się tam regularnie i namiętnie w GWnie przecież nie brak smile
        • cb456cc do Czarka... 07.10.15, 19:07
          czarek_sz napisał:

> Rav tęskni za czasami gdy na forum BG opluwano i obsrywano tylko Kaczorów i PiS
          > ? no to może pora zmienić forum Rav ? bo takich forów że nie ważne czy są u wł
          > adzy czy w opozycji to osrywa ich się tam regularnie i namiętnie w GWnie przeci
          > eż nie brak smile

Nie masz pojęcia o tamtych czasach,o czasach gdy rozmawiano i dyskutowana na argumenty i nikt nie,,,nie będę ciebie cytował,,,co najwyżej wyśmiewano,,,to o czym piszesz,to na tym forum nastąpiło po twoim pojawieniu się na BG,to ty tu przywlekłeś taki styl.
          • rena-ta49 Re: do Czarka... 07.10.15, 19:57
            Przecież nie musisz odpowiadać na posty Czarka,
            jeśli nie odpowiada Ci Jego styl to możesz"ignora" dać i po sprawie.
            • cb456cc Re: do Czarka... 07.10.15, 20:01
              Oczywiście ze tak,tylko czy to cos zmieni? Czarek wyciąga dziwne wnioski więc mu napisałem o tym *pluciu i obsrywaniu*.
              • czarek_sz Re: do Czarka... 07.10.15, 20:37
                Dla ciebie takie słowa jak PiSuar zimny lech, moralne karły katoliban itp to tylko śmieszne słowa i dopuszczalne natomiast nazwanie PO mafią Tuska matołem czy Komorowskiego człowiekiem upośledzonym na umyśle a Wałęsę płatnym kapusiem to już chamstwo i podłość. Taka między nami różnica że dla mnie tak jedno jak i drugie jest dopuszczalne ty natomiast chciałbyś rżeć tylko z jednej strony. Na tym polega swoboda wypowiedzi czego ty jako zacietrzewiony zwolennik obecnie rządzących nie chcesz nawet wziąć pod uwagę a co dopiero zaakceptować.

cb456cc napisał:

> Oczywiście ze tak,tylko czy to cos zmieni? Czarek wyciąga dziwne wnioski więc m
                > u napisałem o tym *pluciu i obsrywaniu*.
                • cb456cc Re: do Czarka... 07.10.15, 20:43
                  Wyciągasz błędne wnioski jak zawsze.

Choćby to moralne karły katoliban ,,,nigdy i na żadnym forum nie obrażam uczuć religijnych innych osób i nie wyśmiewam wiary,żadnej wiary.

A co do języka jakiego używasz to mi jeszcze daleko,bardzo daleko.
                  • czarek_sz Re: do Czarka... 07.10.15, 20:51
                    Nie Ty jeden piszesz/pisałeś krytycznie /obraźliwie/ o dzisiejszej opozycji.
                    • cb456cc Re: do Czarka... 07.10.15, 20:56
                      Ty piszesz o jednych a ja o drugich,Ty możesz szydzić ja też.
                      • czarek_sz Re: do Czarka... 07.10.15, 21:07
                        Dokładnie tak. Opluwasz tych których jesteś przeciwnikiem licz się z tym że opluwani będą także ci których jesteś zwolennikiem. To Tusk i PO rozpętały spiralę nienawiści /po podwójnie przegranych wyborach w 2005 r/ i od kilku lat zbierają i jeszcze długo będą zbierać żniwo tego co wówczas zasiali.

cb456cc napisał:

> Ty piszesz o jednych a ja o drugich,Ty możesz szydzić ja też.
                        • cb456cc Re: do Czarka... 07.10.15, 21:16
                          To PiS rozpętał spiralę nienawiści po wygranych wyborach w 2005 rok czując się panami i władcami.

Wypowiedziane w Stoczni Gdańskiej w 2006 roku przez Jarosława Kaczyńskiego słowa „My jesteśmy tu,
                          gdzie wtedy, oni tam, gdzie stało ZOMO”
                          • czarek_sz Re: do Czarka... 07.10.15, 22:38
                            "Wypowiedziane w Stoczni Gdańskiej w 2006 roku przez Jarosława Kaczyńskiego słowa „My jesteśmy tu,
                            gdzie wtedy, oni tam, gdzie stało ZOMO”

Podpisuję się pod tymi słowami - trafione 100/100. M.in tacy ludzie jak Wałęsa czy Mazowiecki po 89 r stanęli ramię w ramię z tymi którzy w PRL u posyłali ZOMO nie tylko w celu pacyfikowania protestów robotniczych i społecznych ale także po to by mordować Polaków.
                            • ravenheart1 Re: do Czarka... 08.10.15, 15:37
                              ... a powiedział to moralny (i nie tylko) karzełek, którego nie było wtedy ani przy ZOMO, ani przy stoczniowcach, tylko pierdział pod pierzyna u mamusi ...
              • opuncja.figowa.1 Re: do Czarka... 08.10.15, 08:53
                więc mu napisałem o tym *pluciu i obsrywaniu*.
                Akurat takiego eleganckiego sformułowania użył kolega Rav, ten który przychodzi na BG, aby się pośmiać, jak sam przyznał, a teraz wielce lamentuje, bo mu poziom nie pasujewink
                • ravenheart1 Re: do Czarka... 08.10.15, 15:42

> więc mu napisałem o tym *pluciu i obsrywaniu*.
                  > Akurat takiego eleganckiego sformułowania użył kolega Rav, ten który przychodzi
                  > na BG, aby się pośmiać, jak sam przyznał, a teraz wielce lamentuje, bo mu pozi
                  > om nie pasujewink

Kiedy właśnie poziom tego forum i zaślepienie niektórych jego użytkowników jest tu najsmieszniejsze smile
          • m.maska Re: do Czarka... 07.10.15, 22:41
            cb456cc napisał:

> Nie masz pojęcia o tamtych czasach,o czasach gdy rozmawiano i dyskutowana na ar
            > gumenty i nikt nie,,,nie będę ciebie cytował,,,co najwyżej wyśmiewano,,,to o cz
            > ym piszesz,to na tym forum nastąpiło po twoim pojawieniu się na BG,to ty tu prz
            > ywlekłeś taki styl.

Cb... nie widze powodu przypisywania komukolwiek winy za takie czy inne zmiany na forum.
            I te takie mile usmiechy, serdecznosci, zyczenia pieknego dnia, nocy, weekendu, to jest niestety pokazowa - ale tak naprawde to tacy ludzie najczesciej nawet sie nie lubia - tez jestem za tym zeby kazdemu pozostawic wolnosc jego wypowiedzi i wolnosc wyborow i nie atakowac ad personam - wojna na argumenty tak, ale dokopac komus bo ma inne zdanie - NIE!
            • opuncja.figowa.1 Re: do Czarka... 08.10.15, 08:38
              mile usmiechy, serdecznosci, zyczenia pieknego dnia, nocy, weekendu, to jest niestety pokazowa ale tak naprawde to tacy ludzie najczesciej nawet sie nie lubia -

Przyjaźń wirtualna, czyli coś, co nie istnieje, bo nie ma przyjaźni bez patrzenia w oczy.
              To ja już wolę posty od serca pełne emocji bez silenia się na nie wiadomo co i kogo.
              Bez obrazysmile

nie atakowac ad personam - wojna na argumenty tak, ale dokopac komus bo ma inne zdanie - NIE!
              Popieram! Aczkolwiek.... czasem nerwy puszczają.
        • ravenheart1 Re: Wspomnienie zrodziło się we mnie.... 08.10.15, 15:39
          czarek_sz napisał:

> Rav tęskni za czasami gdy na forum BG opluwano i obsrywano tylko Kaczorów i PiS
          > ? no to może pora zmienić forum Rav ? bo takich forów że nie ważne czy są u wł
          > adzy czy w opozycji to osrywa ich się tam regularnie i namiętnie w GWnie przeci
          > eż nie brak smile

Znów pieprzysz jak potłuczony ...

W tamtych czasach dopiero raczkowałem na forum, i polityka niezbyt mnie interesowała ...
      • cb456cc do Opuncji... 07.10.15, 19:01

> i z rozrzewnieniem wspominam czasy gdy na BG...
        >
        > A mówi to osoba, której zdarza się bezpardonowo atakować Renatę.

Masz rację,,,ale też mówi to osoba która też jest bezpardonowo atakowana przez Renate.
        • czarek_sz Mowa miłości PO 08.10.15, 06:20
          wpolityce.pl/polityka/267751-niesiolowski-w-brutalny-sposob-atakuje-beate-szydlo-nudna-dretwa-stekajaca-to-taka-papuga-kaczynski-to-kataryniarz
          Jak idzie pod górkę to spuszczają ze smyczy Niesiołowskiego. I może Jakiś Kaczyński/Kaczyńska/ np Beata Szydło/ da się sprowokować i będzie okazja by zaatakować w GWnianych i oskarżyć o mowę nienawiści. Tak właśnie wygląda próba podjęcia 'dialogu' z opozycją w wykonaniu PO która to partia żali się i ubolewa że opozycja nie chce z nią rozmawiać. Opluć obesrać i oskarżać o to tych którym to czyni ,to filozofia i sposób na życie i przeżycie PO.
          • rena-ta49 Re: Mowa miłości PO 08.10.15, 06:57
            Jeśli, jak mówi Niesiołowski Szydło to papuga a JK to kataryniarz, to on sam jest pianą na rynsztoku gdzie dają koncert.
            Szydło nikogo nie atakuje ,prowadzi merytoryczna kampanię!
        • opuncja.figowa.1 Re: do Opuncji... 08.10.15, 08:32
          ale też mówi to osoba która też jest bezpardonowo atakowana przez Renate.

Jest zasadnicza różnica. Renata bezwzględnie punktuje rządzących podejmując działania w słusznej sprawie, gdyż jak świat światem patrzy się na ręce rządzących i ich rozlicza, a nie opozycję.

Ps. A jeśli ktoś nie rozumie, że dwa dodać dwa równa się cztery, że PO doprowadziła do tego, że jesteśmy parobkami we własnym kraju to mną też targają emocje.
          • ravenheart1 Re: do Opuncji... 08.10.15, 15:35

> ale też mówi to osoba która też jest bezpardonowo atakowana przez Renate.
            > ]
            >
            > Jest zasadnicza różnica. Renata bezwzględnie punktuje rządzących podejmując dzi
            > ałania w słusznej sprawie, gdyż jak świat światem patrzy się na ręce rządzących
            > i ich rozlicza, a nie opozycję.
            >
            > Ps. A jeśli ktoś nie rozumie, że dwa dodać dwa równa się cztery, że PO doprowad
            > ziła do tego, że jesteśmy parobkami we własnym kraju to mną też targają emocje.

Kompletna bzdura !!!

Renata niejednokrotnie pisała, że najwazniejszą osobą w PL jest prezydent - a na ręce PAD jakos nie chce patrzec, o celowym pomijaniu jego wpadek nawet nie wspomnę.
            • rena-ta49 Re: do Opuncji... 08.10.15, 15:49
              "że najwazniejszą osobą w PL jest prezydent "

A nie jest,zaprzeczasz?
              To że Brąnek był strażnikiem żyrandola i notariuszem PO,
              a za granicą gadał o bigosowaniu i pilnowaniu żon,albo skakał po podestach ,
              a Tobie i innym lemingom się to podobał ,nie znaczy ,że wszystkim się to miało podobać i dlatego go zmieniono!
              Teraz dał nam kolejny przykład swojej małości "wypożyczając" około 300 przedmiotów,łącznie z deską do krojenia!Możesz być pewien ,że gdy PAD zacznie robić takie świństwa ,to będę pierwsza go krytykować!Ale to nie ta klasa,zapamiętaj to!
              • czarek_sz Re: do Opuncji... 08.10.15, 16:13
                Rav jest zwolennikiem i sympatykiem politycznego menelstwa i zaprzaństwa i nic na to Reniu nie poradzisz.
                • ravenheart1 Re: do Opuncji... 09.10.15, 15:13
                  Raczej nie ...

Nigdy nie zhańbiłem sie głosowaniem na PC, ZChN, ROP, czy PiS, albo ich kandydatów smile
              • ravenheart1 Re: do Opuncji... 09.10.15, 15:18

rena-ta49 napisała:

> "że najwazniejszą osobą w PL jest prezydent "
                >
                > A nie jest,zaprzeczasz?
                > To że Brąnek był strażnikiem żyrandola i notariuszem PO,
                > a za granicą gadał o bigosowaniu i pilnowaniu żon,albo skakał po podestach ,
                > a Tobie i innym lemingom się to podobał ,nie znaczy ,że wszystkim się to miało
                > podobać i dlatego go zmieniono!
                > Teraz dał nam kolejny przykład swojej małości "wypożyczając" około 300 przedmio
                > tów,łącznie z deską do krojenia!

Więc pozwól, że podam Ci przykład Twojej niekonsekwencji (o ile nie zwykłej hipokryzji):

BK wali "babola" o podpisywaniu budzetu przez prezydenta - Renata drze łacha ...
                PAD wali babola o tym że ambasada to terytorium PL - Renata milczy

Możesz być pewien ,że gdy PAD zacznie robić tak
                > ie świństwa ,to będę pierwsza go krytykować!

Dziwnie Ci nie wierzę - jak dotąd Twoje deklaracje o patrzeniu władzy na ręce były zwykłym pustosłowiem

> Ale to nie ta klasa,zapamiętaj to!

PAD to ma byc wyznacznik jakiejs klasy poltycznej, lub kulturowej ?
                daruj sobie podobne bzdety ...
                • rena-ta49 Rav zmień tabletki 09.10.15, 15:35
                  te ktore bierzesz ewidentnie ci szkodzą.
                  Bronek po 5-letniej kadencji nie wie kto podpisuje budżet??????????

PAD po tygodniu od zaprzysiężenia "wali babola" na prywatnym spotkaniu rodakami.Za to należy mu się impeachment -jak nic, a przynajmniej sroga kara ,hahahasmilesmile
                  Ciekawe ,ze uczepiłeś się budżetu ,a nie innych kompromitacji Bronka na forum międzynarodowym?
                  • ravenheart1 Re: Rav zmień tabletki 09.10.15, 15:49

Uczepiłem się ze względu na analogie popełnionych gaf.
                    Szkoda, że tego nie dostrzegasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka