Dodaj do ulubionych

Wszystkim nauczycielom

14.10.18, 09:51
Samych sukcesów w pracy zawodowej i życiu osobistymsmile
https://pbs.twimg.com/media/Dpc6ZkqXgAA-DoV.jpg
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Wszystkim nauczycielom 14.10.18, 10:56
      Przyłączam się do życzeń bo praca nauczyciela lekka nie jest. Mnie uczyli jeszcze nauczyciele jeszcze tzw przedwojennego 'chowu' i mam o Nich jak najlepsze wspomnienia. Bywali surowi ale też wyrozumiali dla młodości smile szczególnie zapadła mi w pamięć nauczycielka od Polskiego która zaliczyła Oświęcim. Patriotka w każdym calu która wpajała nam miłość do Ojczyzny zręcznie omijając polityczną poprawność. Wszyscy rozumieliśmy o co biega i szanowaliśmy Ją bardzo. Na lekcjach paliła papierosy. Paliła sporty w szklanej lufce. Papierosa przełamywała na pół i w ciągu 45 minut wypalała dwie połówki smile
      • rena-ta49 Re: Wszystkim nauczycielom 14.10.18, 12:00
        Nauczyciele byli bardzo ważnymi postaciami w naszym życiu. Często uświadamiamy to sobie długo po tym, jak skończymy szkołę.I kiedyś byli mierni nauczyciele i dziś też tacy bywają.
        Ale generalnie teraz mają znacznie trudniej,nikt gówniarzom kiedyś nie mówił :"Róbta co chceta"
        Nikt też o bezstresowym wychowaniu nie wspominał i w większości wychowali nas na porządnych ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka