Dodaj do ulubionych

Konfederacja

17.05.19, 15:08
Komuna może mieć także oblicze pseudo 'prawicowe' czego przykładem jest Konfederacja z Korwinem, Braunem, Winnickim i Bosakiem

https://pbs.twimg.com/media/D6xMD1mWsAUhr8B.jpg
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Konfederacja 20.05.19, 08:02
      Tak się bawi Konfederacja! Na wiecach płomienne antyunijne manifesty, w kuluarach... słitfocia z Ewą Kopacz
      wpolityce.pl/polityka/447287-tak-sie-bawi-konfederacja-po-wiecach-selfie-z-kopacz
      • al-szamanka Re: Konfederacja 20.05.19, 08:36

Bardzo mi się nie podoba, co aktualnie robi Konfederacja. Mam nadzieję, że się nie poniżą i nie podłączą pod POKO.
        • rena-ta49 Re: Konfederacja 20.05.19, 13:08
          al-szamanka napisała:

>
          > Bardzo mi się nie podoba, co aktualnie robi Konfederacja. Mam nadzieję, że się
          > nie poniżą i nie podłączą pod POKO.
          >
          Konfederacja ,to po prostu palikociarnia, błazny, gówniarze, "happenerzy".
          Jedni "jadą" na rzekomym wyprowadzaniu Polski z UE,a drudzy na żydowskich roszczeniach.
          Programu żadnego nie maja ani jedni ,ani drudzy.
          • rena-ta49 Re: Konfederacja to ruska agrntura 09.03.22, 07:58
            Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości pod czyimi wpływami jest Konfederacja?
            Najpierw G.Braun promowany i udzielający wywiady putinowskiego Sputinkowi, potem Korwin-Mikke usprawiedliwiający Putina, teraz Wilk z wizytami na Krymie i w Moskwie.
            https://pbs.twimg.com/media/FM67JE-XsAYs3Wg?format=jpg&name=900x900
            • rena-ta49 Żrą się miedzy sobą! 09.03.22, 08:07
              ROZŁAM U KORWINA! „Rozpoczynamy budowę czwartej nogi Konfederacji" powiedział Artur Dziambor.

Co z tej nogi, jak głowy u Was brak 🤣

Podsumujmy...
              Konfederacja: 11 posłów, a 4 partie. Niedługo będzie więcej partii w Konfederacji niż posłów
              twitter.com/Konfa_Watch/status/1501253226083008522

Ruskie onuce mieszają w głowach młodym ludziom.Onuce im się odwinęły?
              • al-szamanka Re: Żrą się miedzy sobą! 09.03.22, 11:33
                rena-ta49 napisała:

> ROZŁAM U KORWINA! „Rozpoczynamy budowę czwartej nogi Konfederacji" powiedział A
                > rtur Dziambor.
                >
                > Co z tej nogi, jak głowy u Was brak 🤣
                >

Dokladnie taka sama byla moja pierwsza mysl big_grin
                Ciekawi mnie tylko ktora noga bedzie w tym wszystkim Braun... moze go wreszcie amputuja!
                • rena-ta49 Re: Żrą się miedzy sobą! 09.03.22, 16:03
                  Póki Narodowcy nie połaczyli sięz Korwinem,to im kibicowałam.
                  Korwin-oszołom ,tyle lat w polityce niczego nie osiągnął. Każda jego partia upadała.
                  Ostatnie lata prezentuje się jako fan Putina,.Początkowo kiedy się połaczyli z Młodzieżą Wszechpolską i Narodowcami stwarzał pozory prawicowca,okazał się bolszewikiem.
                  To musi upaść,ten pajac coraz bardziej głupieje.
                  • al-szamanka Re: Żrą się miedzy sobą! 09.03.22, 20:41
                    rena-ta49 napisała:

> Póki Narodowcy nie połaczyli sięz Korwinem,to im kibicowałam.
                    > Korwin-oszołom ,tyle lat w polityce niczego nie osiągnął. Każda jego partia upa
                    > dała.
                    > Ostatnie lata prezentuje się jako fan Putina,.Początkowo kiedy się połaczyli z
                    > Młodzieżą Wszechpolską i Narodowcami stwarzał pozory prawicowca,okazał się bols
                    > zewikiem.
                    > To musi upaść,ten pajac coraz bardziej głupieje.

Zawsze sie dziwie, gdy slysze jego wypowiedzi, ze taki cymbal przez tyle lat utrzymal sie w polityce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka