rena-ta49 17.05.19, 15:08 Komuna może mieć także oblicze pseudo 'prawicowe' czego przykładem jest Konfederacja z Korwinem, Braunem, Winnickim i Bosakiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Konfederacja 20.05.19, 08:02 Tak się bawi Konfederacja! Na wiecach płomienne antyunijne manifesty, w kuluarach... słitfocia z Ewą Kopacz wpolityce.pl/polityka/447287-tak-sie-bawi-konfederacja-po-wiecach-selfie-z-kopacz Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Konfederacja 20.05.19, 08:36 Bardzo mi się nie podoba, co aktualnie robi Konfederacja. Mam nadzieję, że się nie poniżą i nie podłączą pod POKO. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Konfederacja 20.05.19, 13:08 al-szamanka napisała: > > Bardzo mi się nie podoba, co aktualnie robi Konfederacja. Mam nadzieję, że się > nie poniżą i nie podłączą pod POKO. > Konfederacja ,to po prostu palikociarnia, błazny, gówniarze, "happenerzy". Jedni "jadą" na rzekomym wyprowadzaniu Polski z UE,a drudzy na żydowskich roszczeniach. Programu żadnego nie maja ani jedni ,ani drudzy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Konfederacja to ruska agrntura 09.03.22, 07:58 Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości pod czyimi wpływami jest Konfederacja? Najpierw G.Braun promowany i udzielający wywiady putinowskiego Sputinkowi, potem Korwin-Mikke usprawiedliwiający Putina, teraz Wilk z wizytami na Krymie i w Moskwie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Żrą się miedzy sobą! 09.03.22, 08:07 ROZŁAM U KORWINA! „Rozpoczynamy budowę czwartej nogi Konfederacji" powiedział Artur Dziambor. Co z tej nogi, jak głowy u Was brak 🤣 Podsumujmy... Konfederacja: 11 posłów, a 4 partie. Niedługo będzie więcej partii w Konfederacji niż posłów twitter.com/Konfa_Watch/status/1501253226083008522 Ruskie onuce mieszają w głowach młodym ludziom.Onuce im się odwinęły? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Żrą się miedzy sobą! 09.03.22, 11:33 rena-ta49 napisała: > ROZŁAM U KORWINA! „Rozpoczynamy budowę czwartej nogi Konfederacji" powiedział A > rtur Dziambor. > > Co z tej nogi, jak głowy u Was brak 🤣 > Dokladnie taka sama byla moja pierwsza mysl Ciekawi mnie tylko ktora noga bedzie w tym wszystkim Braun... moze go wreszcie amputuja! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Żrą się miedzy sobą! 09.03.22, 16:03 Póki Narodowcy nie połaczyli sięz Korwinem,to im kibicowałam. Korwin-oszołom ,tyle lat w polityce niczego nie osiągnął. Każda jego partia upadała. Ostatnie lata prezentuje się jako fan Putina,.Początkowo kiedy się połaczyli z Młodzieżą Wszechpolską i Narodowcami stwarzał pozory prawicowca,okazał się bolszewikiem. To musi upaść,ten pajac coraz bardziej głupieje. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Żrą się miedzy sobą! 09.03.22, 20:41 rena-ta49 napisała: > Póki Narodowcy nie połaczyli sięz Korwinem,to im kibicowałam. > Korwin-oszołom ,tyle lat w polityce niczego nie osiągnął. Każda jego partia upa > dała. > Ostatnie lata prezentuje się jako fan Putina,.Początkowo kiedy się połaczyli z > Młodzieżą Wszechpolską i Narodowcami stwarzał pozory prawicowca,okazał się bols > zewikiem. > To musi upaść,ten pajac coraz bardziej głupieje. Zawsze sie dziwie, gdy slysze jego wypowiedzi, ze taki cymbal przez tyle lat utrzymal sie w polityce. Odpowiedz Link