rena-ta49 24.01.22, 21:40 Wieczorem w restauracji w Berlinie doszło do bójki z udziałem 2 dyplomatów z Polski i 6 z Rosji, 4 Rosjan zostało ciężko rannych. Ruski dyplomata po spotkaniu z polskim dyplomatą twitter.com/VictorKvert2008/status/1485603369699979269 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Twarda sztuka dyplomacji 24.01.22, 22:53 Hehe, ciekawa jestem co to za dyplomaci... i czym grzmocili. Odpowiedz Link
m.maska Re: Twarda sztuka dyplomacji 25.01.22, 00:15 al-szamanka napisała: > Hehe, ciekawa jestem co to za dyplomaci... i czym grzmocili. > Pewnie metoda Komorowskiego, dechami. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Twarda sztuka dyplomacji 25.01.22, 05:13 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > Hehe, ciekawa jestem co to za dyplomaci... i czym grzmocili. > > > > Pewnie metoda Komorowskiego, dechami. > > Eeee, to ponoc schlany Walesa wyrywal na swojej wsi sztachety z plotu i walil na oslep. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Twarda sztuka dyplomacji 25.01.22, 07:36 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > al-szamanka napisała: > > > > > Hehe, ciekawa jestem co to za dyplomaci... i czym grzmocili. > > > > > > > Pewnie metoda Komorowskiego, dechami. > > > > > Eeee, to ponoc schlany Walesa wyrywal na swojej wsi sztachety z plotu i walil n > a oslep. > > > Tradycja w narodzie nie ginie...wzięli przykład z Bolka Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Twarda sztuka dyplomacji 25.01.22, 07:32 al-szamanka napisała: > Hehe, ciekawa jestem co to za dyplomaci... i czym grzmocili. Rosjanie tylko taki "język dyplomatyczny" rozumieją. Komoruski cos o dechach wspomiał Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Twarda sztuka dyplomacji 25.01.22, 21:08 rena-ta49 napisała: > Rosjanie tylko taki "język dyplomatyczny" rozumieją. Bo oni od zawsze przyzwyczajeni żyć pod butem i knutem. Odpowiedz Link