przeorysza_wagina 28.02.08, 20:00 W związku z wielomiłością nasunęło mi się pytanie o zazdrość. Jesteście zazdrośni? Co Wam to daje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka-1 Re: Zazdrość. -w zwiazku.. 28.02.08, 20:05 dwojga ludzi..zdrowa dawka zazdrosci jest potrzebna...byle nie byla to dawka trujaca.(nie ma milosci bez zazdrosci) Jesli chodzi o zazdrosc (zawisc)ze komus sie cos udalo,powiodlo w zyciu co to ,to nie..nie bywam zazdrosna o sukcesy zyciowe innych. Odpowiedz Link
przeorysza_wagina Re: Zazdrość. -w zwiazku.. 28.02.08, 20:09 W żadnym przypadku zazdrość. Jest niepotrzebna, zwłaszcza w miłości. Tylko przeszkadza. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zazdrość. -w zwiazku.. 28.02.08, 20:21 I ja w związku jestem zazdrosna ! natomiast nie jestem zawistna o czyjeś sukcesy , czy majątek! Odpowiedz Link
przeorysza_wagina Re: Zazdrość. -w zwiazku.. 28.02.08, 20:29 Zazdrość do niczego dobrego nie prowadzi, wprowadza tylko zamęt. O ile łatwiej żyje się bez zazdrości. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zazdrość. -w zwiazku.. 28.02.08, 20:31 Oczywiście, jeśli kocha sie tylko samego siebie! Odpowiedz Link
inka-1 Odrobina zazdrosci w zwiazku.. 28.02.08, 20:36 dodaje ,,pikanterii"...rozpala wciaz na nowo..ale trzeba rozgraniczyc zazdrosc ,,zdrowa"od ,,chorej" Odpowiedz Link
darima_ka Re: Zazdrość. 28.02.08, 21:57 Okropnie jestem zazdrosna , co mi to daje? rozstrój nerwowy zapewniony ;PP Odpowiedz Link
0yotte Re: Zazdrość. 28.02.08, 22:27 "...nie ma miłości bez zazdrości..." jak śpiewała największa diva polskiej piosenki.. ;P jestem... może i chorobliwie, nie wiem... co mi to daje? Nic szczególnego... szarpie mi to nerwy i niepotrzebnie rozbudza wyobraźnię, goni myśli w jakieś chore rejony... ale to w odniesieniu do mojego ukochanego... inne rodzaje zazdrości sa mi coraz bardziej obce.. ciągle pracuję nad tym, coby ewentualną zazdrość przekuć po prostu w podziw dla czyichś osiągnięć itp... Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Zazdrość. 29.02.08, 19:54 Zazdrość to chora wyobraźnia , ja też bywam zazdrosna, to cierpienie wielkie!!! Odpowiedz Link