Dodaj do ulubionych

Test osobowości ;D

27.05.08, 19:56
enneagram.pl/
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Test osobowości ;D 27.05.08, 19:59
      Taka jest moja charakterystyka osobowości ,chociaż nie do końca sie z nią zgadzam!!
      Dziewiątka ze skrzydłem osiem: 9w8 - "Komfortowy"

Świadoma dziewiątka ze skrzydłem osiem jest skromna, spokojna, stabilna. Posiada
      energię ósemki gdy się skupia na celach, które realizuje. Często posiada dużą
      siłę woli, kończy sprawy, które rozpoczeła. Może posiadać wielki magnetyzm o
      czym nie zawsze jest świadoma. Bierze na serio to co wykonuje, ale nie jest
      zachwycona samą sobą. Dziewiątka z tym skrzydłem jest relatywnie odważna i
      posiada wysoką intuicję. Generalnie nie jest intelekualistką chyba, że jest to
      wyuczone.
      Gdy jest w stresie, okazuje zaprzeczenie tych dwóch typów. Może być pasywnie
      uprzejma jak dziewiątka i nagle przejść na bardzo ostrą ósemkę. W jednej chwili
      jest przykra i krytyczna, a po chwili czuła i pomagająca. Często nie słyszy
      swojego głosu gdy jest rozłoszczona. Może bardzo powoli się zbierać na złość, a
      po chwili eksplodować. Może mylić bycie asertywnym z byciem nieuprzejmym. Może
      być nie co nie czuła, obydwa typy to zachowanie wspierają. Nietaktowna,
      dyskryminująca i niedyskretna. Może być niechcący nielojalna, rozpowiadając
      sekrety innych osób. Seksualne chaotyczne, często kierują się pożądaniem.

Słynne dziewiątki ze skrzydłem osiem: Clint Eastwood, John Goodman, Peter Falk,
      Keanu Reaves, Ringo Starr, Whoopi Goldberg, Kevin Costner.
      • skorpionica11 Re: Test osobowości ;D 27.05.08, 20:08
        znam ten test kiedys go robilam i na jakims forum wkleilam ale to
        bylo dawno temu wink
    • skorpionica11 Re: Test osobowości ;D 27.05.08, 20:19
      ale oczywiscie zrobilam znowu test sobie bo nnie pamietam ci mi
      kiedys wyszlo wink
      typ moj: 8w7

oczywiscie sie nie zgodze z tym co tam napisali Przyklad np; nie
      mam zadnych sklonnosci do uzaleznien tongue_out
    • darima_ka Re: Test osobowości ;D 27.05.08, 20:21
      Wszelkie testy mają to do siebie że należy je traktować z "przymrużeniem oka" ;D
      • skorpionica11 Re: Test osobowości ;D 27.05.08, 20:23
        darima_ka napisała:

> Wszelkie testy mają to do siebie że należy je traktować
        z "przymrużeniem oka" ;
        > D

oczywiscie ze takie testy to bardziej dla zabawy sa wink
        • samantha.1 Re: Test osobowości ;D 28.05.08, 14:00
          Nie lubię bawić sie takimi testami ,
          mało to wiarygodne, ;P
    • tadeusz_ski.51 Re: Test osobowości ;D 30.05.08, 20:28
      8w7
      • tadeusz_ski.51 Re: Test osobowości ;D 30.05.08, 20:29
        Świadoma ósemka ze skrzydłem siedem jest często bardzo silna i ekspansywna.
        Towarzyska i chojna, może pokazywać radosne oblicze. Może być dynamiczna,
        skuteczna, energiczna. Często ma wysokie poczucie humoru i potrafi śmiać się z
        siebie. Generalnie bardzo ekstrawertyczna, ambitna i materialistyczna. Może
        mówić bardzo głośno i być w centrum zainteresowania, wieść prym wodzireja na
        imprezach. Czasem jest wizjonerska, może myśleć znacznie jaśniej niż ósemka ze
        skrzydłem 9; skrzydło 7 daje jej intelektualne umiejętności. Chętna do
        podejmowania ryzyka.
        Gdy 8w7 jest w stresie, agresja połączona z apetytem, tworzy silną tendencję do
        uzależnień. Wiele ósemek ze skrzydłem siedem, ma problem z alkoholem lub
        narkotykami oraz pociąg do każdego innego rodzaju uzależnienia. Szybko
        zmieniający się temperament, markotność, egocentryzm, gwałtowne wybuchy gniewu.
        Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o
        sobie narcystycznie. Może być beznadziejnie materialistyczna. Może wykorzystywać
        ludzi, wysysać z nich wszelką energię. Może mieć napady furii, jest skłonna do
        gwałtownych i agresywnych reakcji.
        ----------
        Cholera jasna! Sporo się zgadza, zdecydowana większość, tak ok. 90%!!
        • amm06 Re: Test osobowości ;D 31.05.08, 18:40
          U mnie rowniez, to wrecz niepokojace wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka