tropem_misia1 diagnoza! 13.05.09, 20:31 "Jeśli jesteś lotny jak pszczółka, silny jak niedźwiedź, pracowity jak mrówka. Jeśli do domu wracasz zmęczony jak pies - musisz iść do weterynarza! Prawdopodobnie stałeś się osłem!" Odpowiedz Link
ryszq Re: diagnoza! 14.05.09, 08:00 Kiedyś miałem okazję być świadkiem takiego zdarzenia: osioł wyładowany górą kamieni - taką grubą kostką granitową w siatce dookoła niego. Tak na oko ciężar był chyba co najmniej dwa razy większy od niego. Pracowicie kursował pod górę i na dół tam i z powrotem a kiedy dołożono mu tylko dwie , może trzy kostki tego bruku, to osioł nie zrobił ani kroku więcej. Zaparł się i nie było siły by ruszyć go z miejsca. Trzeba było ująć ciężaru i wtedy osioł znowu mógł ruszyć. No fenomenalne. Wyszło na to , że wcale nie takie głupie to zwierze... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ale dlaczego? 14.05.09, 09:03 Jeleń jest głupi. Czyżby dlatego, że ma rogi ?? Czy może ...aaa z jelenia zrobiono dodatkowo jelenia , może i zaskoczyłem ale dla pewności jeszcze jedna szklanka kawy. Odpowiedz Link