jarjar7562 10.01.04, 04:16 Czy ktos zna jakies dobre i SPRAWDZONE firmy zajmojace sie importem motocykli na zamowienie? Najlepiej przydalyby sie adresy stron internetowych a jak nie to jakies namiary na nie. Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
knf Re: Import motocykla - pytania dodatkowe 10.01.04, 13:31 Właśnie. Może ktoś wie jaki byłby koszt przywiezienia moto z Sycylii, dokładniej z Messiny. Jakie poniósłbym opłaty sprowadzając moto 250 ccm w sierpniu/wrzesniu, czyli kiedy bedziemy juz w unii? Odpowiedz Link Zgłoś
matic43 Re: Import motocykla 05.02.04, 01:51 Witam , mam pytanie nastepujace : o jakim motocyklu myslisz i za jakie pieniadze.sprowadzam sprzet z US . pozdrawiam matic Odpowiedz Link Zgłoś
off-road Re: Import motocykla 06.02.04, 20:17 witam pytanie do matic43 ile bym musiał wyłożyć za motocykl enduro w przyzwoitym stanie z U.S np. Suzuki DR 350 w wersji U.S lub podobnej klasy także dwusówa jeżeli posiada Pan jakąś ofertę proszę o kontakt na off-road@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jpstudent Re: Import motocykla 10.02.04, 21:45 Hej wysłałem do ciebie maila!! Prosze podaj mi ile będzie kosztował moto juz w Polsce!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś