Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI Ś.M.

10.05.04, 11:12
Co wy na to żeby zamieścić w końcu w waszym (naszym) miesięczniku opis Yamahy
YZF R1 jako motocykl używany?? Ostatnio mało widuje opisów sportowych maszyn
w Ś.M., a R1 jeszcze tam nie gościła - a jest to w końcu jeden z "topowych"
sportowych modeli na naszym rynku (zwłaszcza jeśli chodzi o motocykle
używane)!!

Pozdrawiam

Wojtek (ZXR 750) Wrocław
Obserwuj wątek
    • szymon.dziawer Re: DO REDAKCJI Ś.M. 10.05.04, 12:27
      Dzięki za pomysł.
      Na razie będziecie mogli przeczytać test motocykla używanego również tej marki -
      Yamahy R6 (w numerze lipcowym)
      Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, to jak najbardzie proszę - piszcie.
      Pozdrawiam
      Szymon
      • patmate Re: DO REDAKCJI Ś.M. 12.05.04, 00:16
        Może testy porównawcze używanych sprzetów- sądze że znajdą się woluntariusze
        którzy udostępniliby sprzęt. Z powagą zniósłbym to że mój jest gorszy od innego.
        Co wy na to?
        Pzdr
        • asiorasior Re: DO REDAKCJI Ś.M. 12.05.04, 00:31
          To jest dobry pomysł.
        • grubz916 Ja tez dam !! 12.05.04, 03:09
          Ja tez chetnie oddam sprzet na testy, tak dlugo jak przeslicie go do Polski
          razem ze mna z NY, oczywiscie nie w tym samym kontenerze :)). Pan Dziawer, jak
          to zalatwisz, to tobie postawie piwo. Co Ty na to?

PZDR - Tomek
    • michal_gs500 Re: DO REDAKCJI Ś.M. 10.05.04, 13:33
      Ja mam jeszdcze jakies pomysly :D Moim zdaniem fajne by bylo nie tylko
      przedstawianie maszyn oczywiscie to na pierwszym miejscu ale rowniez jakies
      dzial odnosnie sprzetu poradu co warto kupic a czego sie wytrzegac nie tylko
      przedstawianie firm ale poporstu ich produktow na rynku i porownywanie cen

Pozdrawiam
      • knf Re: DO REDAKCJI Ś.M. 11.05.04, 11:33
        Brakuje mi opowiadan, ciekawych listow, ktorych teraz jest i tak malo. Filmy sa
        slabe (wiem ze moge kupic czasopismo bez tychze ale chodzi mi tu o wizerunek
        pisma). Wiem ze to jest walka o klienta, ale tak walczy Pani Domu, Oliwia itp.
        Z przykrością to stwierdze: ŚM nabrał charakteru brukowego. Do wrzesnia 2003
        byl to dla mnie miesiecznik, ktory lamal wszelkie trendy. Wiem że Was nic to
        nie obchodzi, ale od tego miesiaca nie kupuje ŚM, choć i tak pozostaje on
        najlepszym miesiecznikiem w tej tematyce w Polsce. To w moim życiu drugi
        miesiecznik, ktory bardzo ale to bardzo lubilem, a pozniej zachcialo sie zmian
        na lepsze, nowsze i wyszlo gorsze. Mam nadzieje, ze kiedys wrocicie do starej
        dobrej szaty graficznej, gdzie tresc górowala nad duzymi, kolorowymi zdjeciami
        i tekstami, a nie odwrotnie. Wtedy z przyjemnoscia znowu pojde do kiosku i
        powiem: "Pani Krysiu, to co zwykle poprosze".

Pozdrawiam!
    • virago535 Re: DO REDAKCJI Ś.M. 11.05.04, 23:34
      Yo! może nie tylko sportowe? chyba wszyscy wiedzą, że lepsze jest wrogiem
      działającego, jednak nie bądźcie "bardziej papiescy od papieża" ! Dużo lepsza
      jest tzw: opcja środka. zmiany ? A owszem, ale ......
    • hun_xtz660 Re: DO REDAKCJI Ś.M. 12.05.04, 16:00
      Może w dziale motocykl używany zamieszczać na przemian: sporta, choppera,
      klasyka, enduro. Każdy znalazłby cos dla siebie.
      • patmate Re: DO REDAKCJI Ś.M. 12.05.04, 18:42
        A dlaczego nie przynajmniej dwa albo trzy używane w numerze?
        W sumie pismo motocyklowe, a nie krajoznawcze! O urokach ziemi polskiej i
        włoskiej można poczytać gdzie indziej.
        Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka