misiabella 01.06.04, 17:46 Zapraszam do dyskusji na nowym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20544 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hun_xtz660 Re: Nowe forum dla kobiet 02.06.04, 08:47 Jeżeli uważasz że nie wypaliło, to po co pisać na nowe forum? Zostańmy przy tym. A może tamto forum to koło ratunkowe? Czy koleżanka Kasia-jasik nie uzyskawszy tu satysfakcjonujących informacji na temat swojego małego enduro liczy że tam jej koleżanki doradzą? Albo Dj-tosia ze swoim BMW GS - wszystkie sa duże (dla mnie {194 cm wzrostu} wersja R1150 GS Adventure jest wręcz ogromna- próbowałem w roku ubiegłym w ramach dni otwartych BMW). Darujcie sobie ten podział bo "wszyscy bikerzy to jedna rodzina" i piszcie tu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_tosia Re: Nowe forum dla kobiet 03.06.04, 20:04 Tak,chętnie tu popiszemy,ale nie każda z nas lubi słuchać teksty w stylu:"a laska na motorze to powinna..." -tutaj jakieś wyobrażenia,oczekiwania,zupełnie bez sensu.Oczywiście to nie dotyczy wszystkich,ja osobiście nigdy nie spotkałam się z niechecią.Oprócz może jednego "klubowicza",zgorszonego tym,że przyjechałam na paradę motocyklem "nie dla kobiety" (czyli Yamaszką GTS). Będę was chętnie czytać,ale ponieważ pierwszy sezon (od kilku lat) nie mam motorka,to chyba nie będę się tu produkować.A tam można spokojnie komuś poradzić,pogadać bez osądzania. No to życzę szerokiej drogi i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_tosia Re: Nowe forum dla kobiet 03.06.04, 20:07 Aha,nie napisałam,że zamierzam kupić BMW GS,to tylko moje marzenie(nieosiągalne ze względu na wzrost).A to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
hun_xtz660 Re: Nowe forum dla kobiet 04.06.04, 08:11 A może obiektem marzeń stanie się Suzuki V-storm 650? Drugi taki motocykl to Honda XL 650 Transalp. Może warto zmienić? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś