Gość: eliza IP: *.68-136-217.adsl.skynet.be 10.09.04, 14:18 czesc wczoraj kolega przewiozl mnie 900 CBR to byla dopiero jazda szok piekne sa te HONDY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r6 Re: Przypadkowa miłość IP: 62.233.185.* 03.11.04, 20:14 kawa 600 jest udanym motocyklem ale stary co ty piszesz ze z tyłu "daleko" pozostaje cbr 600 . Silnik cbr jest o wiele bardziej elastyczny niz w kawie , biegi wchodza płynniej , silnik prawie nie do "zjechania" > achhhh i wogóle hondy sa najlepsze po yamaszkach w sportowych moto > wydaje mi sie równiez ze czesci wymienne sa drozsze w kawie , jezdzilem juz prawie na wszystkich 600 i wiem co pisze suzi gsxr 6 chyba jest najgorszym modelem oczywiscie w porównaniu "na żywo" (kawa czy honda rzecz gustu) pozdr zycze nawijania długich kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wili kawa jest dobra... IP: *.chello.pl 06.12.04, 20:34 ...ale rano , ze smietanka i cukrem pazdrawlaju wili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Przypadkowa miłość IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 21:47 Kolego r6!!! Hondy sa przed Yamaszkami!!! Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUK Re: Przypadkowa miłość IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 28.01.05, 23:14 Hej. Jestem początkującym motocyklistą a właściwie właśnie robie prawko, mam prośbe powiedzcie mi coś o hondzie cbr 600F rocznik 2002-03 bo właśnie taki motor chciałbym nabyć i zastanawiam sie czy to dobry wybór na pierwszy własny motocykl? Dzięki i dużo szczęścia na drodze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maybe_cbr kiepski wybór... 02.08.05, 11:47 witaj, jak na pierwszy motocykl to raczej nie polecam.. jeśli myślisz o F4 to kieski wybór chyba że chcesz szybko skończyć swoją przygodę z motocyklami.. F4 jest zbyt "jadowita" jak na początek, spróbuj czegoś mniejszego albo sportowo- turystyka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:27 za duzo na początek kup sobie 500 albo 400 moze suzuki gs 500? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker znow mnie rozsmieszyli. IP: *.nycmny.east.verizon.net 01.08.05, 14:05 dobry poczatek tygodnia. bog zaplac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marider Re: Przypadkowa miłość IP: *.elpos.net 20.10.06, 23:00 Nie rozsmieszaj mnie... Hondy lepsze niz Yamahy byly, moze ze 4 lata temu. LOL. Od tego czasu robia raczej "turystyki" niz suberbike'i czy supersporty. Pzdr marider Odpowiedz Link Zgłoś
marty_fmx Re: Przypadkowa miłość 29.08.07, 00:06 Wszystko się zgadza poza tym, że "Yamaszki" są przed Hondami - CBR 1000RR i nie ma mocnych. No kamikaze boski wiatr, nie ma przebacz. Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: Przypadkowa miłość 03.11.04, 20:26 A w czym sie zakochalas bo raczej w facecie ktory cie wozil to nie :-)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fidorek1 Re: Przypadkowa miłość 04.11.04, 08:12 No właśnie Eliza, w kim się tak przypadkowo zakochałaś. W motocyklu, czy motocykliście??? Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: Przypadkowa miłość 04.11.04, 21:54 maszynka wypasiona, nie powiem......... ale pomykaj sobie na innych......... to wtedy nie bedziesz miała wcale serca, bo zostanie ono w tych maszynach 'wiem to z autopsji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pląsu Co z ramą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:24 Jak jest z problemem pękajacej ramy w modelach ZX-6R, rocznik 2000 i 2001? Czy ten problem został wyeliminowany czy dalej występuje w w.w. modelach. Proszę o odpowiedzi w tej sprawie. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUDWIG... Re: Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:36 HEJ!DO ZESZLEGO TYGODNIA SMAROWALEM "ZYGZAKIEM" DLACZEGO TAK...?SAM NIE MOGE SIE Z TYM POGODZIC!!!KOLEGA KRORY TEZ CHCIAL MIEC TEN MODEL PODCZAS PRZEJAZCZKI MOIM SERDUSZKIEM WPADL NIM W POLE!URATOWALA SIE TYLKO STACYJKA. ALE I TAK TWIERDZE ZE "KAWY" SA ZWINNYMI,ZGRABNYMI MOTOCYKLAMI Z KTORTMI SWIETMIE IDZIE SIE DOGADAC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Przypadkowa miłość IP: 213.134.140.* 01.08.05, 10:23 Świetny motocykl, tylko mały drobiazg - rama mu pęka... Boże widzisz i nie grzmisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serb Re: Przypadkowa miłość IP: *.klonet.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:21 no coż - jak sie stawia na koło to peka - z załozenia konstruktorów moto jeździ na dwóch kołach - a jak sie stawia na koło i na życzenie przeciąża sztukę to ramy pękają - takie są prawa fizyki. Moja ZX636'02 ma 25 kkm i zero problemów z ramą - ale ja nie kozacze na gumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 03:31 w hondach ramy nie pekaja, ponoc w usa cofneli cala serii jakies gsxr bo ramy byly niedospawana, bosze! kiedy ludzie sie nauczą ze kupawanie tanszej opcji jaka zawsze bylo suzuki wychodzi potem bokiem. gorsze spawy lakier, wykonczenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelene_supsk Re: Przypadkowa miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:28 poje..i jestescie wam mozgi moge najwyzej pekac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:41 KAWA JEST SUPER, ALE CBR 1000 RR TO DOPIERO JAZDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: griso Re: Przypadkowa miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:32 Ale macie problemy!!Czy lepsza Honda czy Yamaha,każdy model ma swój urok i każdy model ma swoje wady.Nie wiem czy zauważyliscie ale jeszcze nikt nie stworzył motocykla idealnego i tak naprawdę nigdy to sie nie stanie,choćby dla tego że znajdzie się taki ktoś komu nie spodoba sie np. tylna lampa.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yamasz Re: Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:03 ekhm tfu, ble hooonddaaa, hondami jerzdzą emeryci w czapce z nutrii...a TY cieszysz sie ze masz motor tej marki...hondy są nudne...ale jeżeli hodzi o motorki, to nawet,nawet...bo jeżeli mowa o samochodach...mój sąsiad, dość dziany łepek, w moim wieku jeździ 2- letnia hondą civic...wg. mnie można popaść w przygnębienie jeżdząc takim nuuudnym autem...dlatego ja jeżeli chodzi o samochdy to jestem zagorzałym fanem Alfy Romeo... no i nigdy nie wiesz co sie zepsuje...tylko ten przedni napęd...jak sie kiedyś dorobie(czyli przy moich obecnych zarobkach za jakieś 20 lat) to sobie kupie alfe 145 1.9 JTD z 2000r. to dopiero autko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Przypadkowa miłość IP: 195.128.228.* 01.12.05, 16:59 Jak to mówią Harleiści: lepiej mieć siostrę w burdelu, niż brata na Hondzie.... Ale jak ma się siostrę na Hondzie - to co brat w burdelu? Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Przypadkowa miłość 01.12.05, 17:07 Gość portalu: Potas napisał(a): > Jak to mówią Harleiści: lepiej mieć siostrę w niż brata na Hondzie.... > Ale jak ma się siostrę na Hondzie - to co brat w burdelu? heh jestem niemal pewien, że "jak ma się siostrę na hondzie" to nie jest się harlejowcem. to po prostu wykluczone. co do "siostry w burdelu" pewności nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harlista Re: Przypadkowa miłość IP: *.cable.mindspring.com 04.09.06, 01:33 Za prl-u byly plakaty: dziecko + zapalki = pozar. Jak jestes taka cwaniulka to powiedz mi: pozar - zapalki = ???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benio Re: Przypadkowa miłość IP: *.promax.media.pl 10.12.05, 13:24 Dopiero zaczynam swoją przygodę z motocyklami i w obecnej chwili jeżdżę motocyklem cz350 z 1989roku, czuję że zaraziłem się chorobą motocyklową ponieważ uwielbiam śmigać moim motocyklem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: Przypadkowa miłość IP: *.range86-136.btcentralplus.com 10.12.05, 14:15 Brawo yamasz!! alfy sa wyapasione jak to mowia - cuore sportivo w ktore wchodzi wirus alfa - zarazaja tak samo jak motocykle :) mnie zarazil szczep wirusa 145 z silnikiem boxer`a odglos piekniejszy niz jakakolwiek muzyka... porownywalny z odglosem silniczka wrkecajacaego sie na 12tys :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elpis :| co za barany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:53 sorry, ale o gustach sie nie dyskutuje, zamist dodac cos od siebie na temat pieknej ninji, to idioci sie sprzeczac chcą o swoje gusta, ja osobiscie uwazam, że ZX6R model opisany powyzej, prezentuje sie liniami najpiekniej z wszystkich szostek, jednak nie mam zamiaru nikomnu tego udowadniac. Osobiscie moge powiedziec ze kazda szosta jest ładna, zalezy z jakiej perspektywy patrzy, gdybym napisal ze R6 z potencjometrem w prawej dloni i czerwonąkreską na obrotomierzy przy 17500 jest gorszy pewnie bym sie oklamal, ale ze wzgledow na polskie realia, ZX6R 2000 jest dla mnie idealnym motocyklem, posiadajac go wcale nie mam zamiary plakac, iz nie posiadam czegos innego. pozdrawiam wszystkim milośnikow ZX6 i kazdej innej maszyny na 2 kólkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:14 szkoda ze te ramy są tak beznadziejne chcialem kupić zx4r ale teraz bede sie grubo zastanawiał boje sie ze mi peknie fajnie by było miec kontak do autora tej opowieści o swoim motocyklu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Przypadkowa miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 01:04 oczywiście że kawy są najpiękniejsze. i oczywiście że z kawek to tylko vulkany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i oczywiście że te powyżej 1 litra. i oczywiście że chodziło o pojemność skokową. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo750 Przypadkowa miłość IP: *.tkk.pl 20.10.06, 22:44 Nic dodać nic ująć. Zacny motorek!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamp Przypadkowa miłość IP: *.telpol.net.pl 26.01.07, 22:30 mam zx6r z 99 r tylko wwwwwrrrrrrr 270km/h pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchalw4 Re: Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:35 JA tez mam ZX-6R... Uważam że jest to idealny bzyk na pierwszą przygodę z dwoma kółkami. Ze sportowym tłumikiem chodzi jak litrowiec. Pięknie wkręca się na obraty, ale... te nieszczęsne gaźniki - wieczny z nimi problem i zapychający sie AIRBOX. Pozdrawiam Wszystkich na 2 kółkach a zwlaszcza na zielonych ZX. Pamiętajcie ZIELONE NAJSZYBSZE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porzy Re: Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 18:20 A czerwone zx są wolniejsze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boka Przypadkowa miłość IP: *.kolonianet.pl 07.04.07, 14:56 Nie ma nic lepszego od Kawasaki zx6r, kocham ten motocykl... Niestety nie mam, ale dał bym sie pokroić za niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartas Re: Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 23:06 Wczoraj kupilem kawasaki 600 ninje jest zajebista i niezamienie tego na zaden iiny mimo tego ze nie mam prawojazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocham ten motor Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 23:22 Szóstka to extra motor niema nic piekniejszego od zielonego Kawsaki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Przypadkowa miłość IP: *.aster.pl 29.08.07, 00:51 oczywiście! że jest... Zielone Wzgórza Nad Soliną :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚCIGACZ Przypadkowa miłość IP: *.bb.online.no 03.02.08, 18:11 ZAJEBISTA MASZYNA!!!!!!!POLOECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Kawasaki ZX-6R. Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 18:05 Trochę nie zgodzę się z autorem artykułu... A właściwie z "przekłamań", które tu występują!!! Przejechanie 300 km na jednym zbiorniku jest praktycznie niemożliwe!!! Na pewno nie przy prędkości 140-160 km/h!!! Przy takich prędkościach na pewno nie spala 5 litrów!!! Następna sprawa to pękanie ramy "w warunkach drogowych". Wiadomo, że rama nie pęka tutaj od "normalnej jazdy" tylko do jazdy na "gumie" - w dalszej części artykułu autor napisał, że intensywnie "ćwiczył" więc nie ma się czemu dziwić!!! A już nonsensem jest postawienie na "gumę" przy 4,5 tys. obrotów!!!!!! Swobodne unoszenie koła??? Autor chyba pomylił 600 z 900???!!! Należy wziąć pod uwagę, że 600 cm jest "słaba" od dołu, to nie 900 czy 1000!!! Należy jeszcze dodać, że często w ZX6R słychać kosz sprzęgłowy i dlatego jest charakterystyczne "grzechotanie" z prawej strony... Czasami po wciśnięciu "klamki" cichnie... Absolutnie nie zgodzę się, że nie jest to motocykl na początek przygody - ja kupiłem ZX6R J1 (wersja po G) zaraz po kursie i daję radę. Zrobiłem już kilka tys. km i jestem bardzo zadowolony. Zgodzę się z tym, że początkowo ciężko go było "ogarnąć", na pewno jeszcze sporo czasu minie zanim będę potrafił wykorzystać jego potencjał. Sporo mocy, przede wszystkim umiar i rozwaga!!! Do autora i nie tylko: "Nie wystarczy mieć benzynę we krwi, trzeba mieć olej w głowie..." Jeśli ktoś nie ma wyobraźni to nie powinien nawet na rower wsiadać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malbor (fastmoto ) Kawasaki ZX-6R. Przypadkowa miłość IP: *.xdsl.centertel.pl 28.12.08, 15:08 mam taką kawę z 99 r i powiem szczerze ze nie mam żadnych problemów .nie widzę żeby rama miała zamiar pękać ani z linka sprzęgła . mi motorek pasuje zrobiłem nim w sezonie 2008 10 tyś kom i nie zawiodła mnie ani raz , więc nie mogę nic złego powiedzieć !!!!!!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Kawasaki ZX-6R. Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 18:16 Tez jestem posiadaczem ZX6R J1 i zgadzam się z Michałem co do słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: Kawasaki ZX-6R. Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 00:36 autor twierdzi ze maszyna nigdy go nie zawiodła, no oprócz tego drobiazgu że dwukrotnie pękła rama i podczas jazdy pier*olnał napinacz co o mało nie skończyło sie kapitalką... śmieszne? dla mnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojs Kawasaki ZX-6R. Przypadkowa miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 07:58 Mój znajomy ma cbr 600. Fajny motorek. ------------------------------ Moje akcesoria motocyklowe Odpowiedz Link Zgłoś