Gość: mic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:01 Potrzebuje jakichś informacji na temat Aprilii Classic 50 bo zastanawiam sie nad kupnem używanego i nie wiem czy jest warty pieniędzy które za niego dam. cena około 5000zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dziki wąż Re: Aprilia Classic 50 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:26 Fajny motorek ale waży aż 100 kilo i ma tylko 4 konie!! polecam honde nsr 80 Odpowiedz Link Zgłoś
kawach Re: Aprilia Classic 50 20.10.04, 17:04 JA PROPONUJE JAKIEŚ ENDURO ALE JEŻELI CHCESZ COŚ W KSZTAŁCIE ŚCIGACZA NIE MA SPRAWY. JA TEZ CHCIAŁEK KUPIĆ ŚCIGOLA ALE OJCIECDO MNIE PRZEMÓWIŁ I CHCĘ KUPIĆ SIMSONA ENDURO S51 ( JESZCZE GO NIE MAM ALE SZUKAM ) JEŻELI TAMASZYNA BY BYŁA 3-6 LETNIA TO SPOKO MOŻESZ BRAĆ. RADZE JĄ DOKŁADNIE OBEJRZEĆ ZA NIM KUPISZ BO JA MIAŁEM TAKI PRZYPADEK ŻE PRAWIE BYM KUPIŁ SIMSONA Z PRZESUNIĘTĄ GEOMETRIĄ ( KRZYWE LAGI ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POWODZENIA POZDRAWIAM KUDŁATY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Aprilia Classic 50 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:27 ja bym chciał coś w stylu hondy nsr-ki, ale zastanawiałem sięteż wsześniej nad simsonami ale stwierdziłem że lepiej jeszcze troche kasy pozbieram i kupie coś mocniejszego:-) Odpowiedz Link Zgłoś