anieatak 11.11.03, 19:36 nie bez odpowiedzi.. odpowidzi..a nie.. jedno wielkie swiatlo..mozesz byc co najwyzej mym odciskiem jeden z drugim.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beebop123 Re: pyta ania 11.11.03, 19:41 a moze bys tak dal se spokoj i zjechal stad? za duzo miejsca zajmujesz jak na durnowatosc wypowiedzi, chyba ze jestes na prochach to spadaj sie leczyc wracaj do norki i nie nudz tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: pyta ania 11.11.03, 19:58 beebop123 napisała: > a moze bys tak dal se spokoj i zjechal stad? > za duzo miejsca zajmujesz jak na durnowatosc wypowiedzi, chyba ze jestes na > prochach to spadaj sie leczyc > wracaj do norki i nie nudz tutaj wykurwiaj w strone swojego pierdolonego wzoru..baj..baju baj.. Odpowiedz Link Zgłoś
beebop123 Re: pyta ania 11.11.03, 20:11 anieatak napisała: > wykurwiaj w strone swojego pierdolonego wzoru..baj..baju baj.. proponuje leczenie w trybie natychmiastowym nie widzisz dziecko ze sie wpindalasz miedzy wodke i zakaske i tylko ludziom przeszkadzasz tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: pyta ania 11.11.03, 20:28 beebop123 napisała: > anieatak napisała: > > > wykurwiaj w strone swojego pierdolonego wzoru..baj..baju baj.. > > > proponuje leczenie w trybie natychmiastowym > nie widzisz dziecko ze sie wpindalasz miedzy wodke i zakaske i tylko ludziom > przeszkadzasz tutaj? > umyj rece..who you?..przed jedzeniem.. a po sie zrzygasz..rozumiesz..za mojego brata tu jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
auza pan ...odp..wiad...amoze ...mysl..ta 11.11.03, 21:01 krew brata twego glosno wola ku mnie prosto z ziemi...badz wiec teraz przeklety na tej roli... ktora rozwarla swa paszcze... aby wchlonac krew brata twego... przelana przez ciebie... gdy role te bedziesz uprawial nie da ci juz ona wiecej plonu.... tulaczem i zbiegiem będziesz na ziemi ... kain rzekl do pana: zbyt wielka jest kara moja... abym mogl ja zniesc.... skoro mnie teraz wypedzasz z tej roli i mam sie ukrywac przed toba.... i byc tulaczem i zbiegiem na ziemi kazdy kto mnie spotka.... bedzie mogl mnie zabic..Aale pan mu powiedzial...o nie... ktokolwiek by zabil kaina...siedmiokrotna pomste poniesie......amen Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: pan ...odp..wiad...amoze ...mysl..ta 11.11.03, 21:26 auza napisał: > krew brata twego glosno wola ku mnie prosto z ziemi...badz wiec teraz > przeklety na tej roli... ktora rozwarla swa paszcze... aby wchlonac krew brata > twego... przelana przez ciebie... gdy role te bedziesz uprawial nie da ci juz > ona wiecej plonu.... tulaczem i zbiegiem będziesz na ziemi ... kain rzekl do > pana: zbyt wielka jest kara moja... abym mogl ja zniesc.... skoro mnie teraz > wypedzasz z tej roli i mam sie ukrywac przed toba.... i byc tulaczem i > zbiegiem na ziemi kazdy kto mnie spotka.... bedzie mogl mnie zabic..Aale pan > mu powiedzial...o nie... ktokolwiek by zabil kaina...siedmiokrotna pomste > poniesie......amen mis rzu..trzyj to.. lubie twoje odbicie.. siebie..lecz.. pamietaj..sie mozesz nie zobaczyc..ja mimo wszystko w miare na miare skromny jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś