Dodaj do ulubionych

Pytanko stylistyczne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:26
Co sądzicie o trójkątnych, lub zbliżonych do trójkąta reflektorach motocykli
(takich jak w Suzuki GS500F, Hayabusie, GSXR...)

Często sprzeczam się, choćby z moją dziewczyną, czy to jest ładne.
Ona się zachwyca, mnie te lampy denerwują.

A jak wam się widzą te światła -\/- ?
Obserwuj wątek
    • wojteq_st Re: Pytanko stylistyczne 17.11.04, 15:51
      Te stare GSXRy miały ładne trójkątne lampe, ale te nowe w kształcie bardziej
      klina <buza> to jest do dupy. Ładne lampy ma SV 1000 czy starsza R1, choć nie w
      kazdym moto mającym 2 lampy obie cały czas świecą, co też śmiesznie wyglada
      • Gość: MJ Re: Pytanko stylistyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:51
        Zgoda, nie lubię asymetrii. Jak ja miałbym tak u siebie, jakoś bym to przerobił.
        • Gość: Ok Re: Pytanko stylistyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:55
          • Gość: MJ Re: Pytanko stylistyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:08
            ????????
            Co "OK"?
    • Gość: MJ Re: Pytanko stylistyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:10
      Właśnie! Może moja dziewczyna, jak będzie sprawdzać jakie głuputy znowu tu
      wypisuję wypowie się ne ten temat!

Dawaj, Skarbie, masz jak zwykle mnóstwo argumentów.
      Motocykliści zapraszają, pochwal -\/- światełka.
      Całuję!

• Gość: Kath Re: Pytanko stylistyczne IP: *.compower.pl 17.11.04, 21:20
        No prosze Cie... Ja tylko uwazam, ze uzywanie nieprzyzwoitych slow na
        okreslenie jednego glupiego swiatelka jest chyba nie na miejscu.
        • wojtekk1000 Re: Pytanko stylistyczne 17.11.04, 21:32
          Do GSXR-a pasuje idealnie!!
          • Gość: MJ Re: Do GSXRa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:52
            Chyba niewłaściwe określenie, a nie reflektor!
          • Gość: Łowicz Krzysiek Re: Pytanko stylistyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:21
            Liczy sie to co kryje w sobie silnik wazne zeby silnik byl zyleta i sie nie
            psul a stylistycznie wszystkie dzisiejsze motorki sa ok
        • Gość: MJ Re: Pytanko stylistyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:54
          Mili Państwo, powyżej po raz pierwszy na tym forum odezwała się moja panna,
          zarąbista w wielu rolach (w tym jako pasażerka motocykla).

Pozdrawiam!
          • Gość: Kath Re: Pytanko stylistyczne IP: *.compower.pl 17.11.04, 22:08
            Gdyby panna byla wyzsza, to by sie mogla sprawdzic nie tylko jako pasazerka
            motocykla. A tak to zostaje niewygodne tylne siedzenie...
            • Gość: MJ Re: Pytanko stylistyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:18
              Tylne siedzenie albo scootamota...
              Niektóre dają się rozwiercić nawet do 80cc.
              • Gość: Kath Re: Pytanko stylistyczne IP: *.compower.pl 17.11.04, 23:14
                Jako dziewczyna motocyklisty czuje sie obowiazana wyrazic moje najglebsze
                oburzenie propozycja jazdy na scootamocie! Toz to profanacja dwoch kol!!!
                • Gość: MJ Re: Pytanko stylistyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:40
                  W imieniu mojej dziewczyny przepraszam wszystkich miłośników skuterów (dla
                  niewtajemniczonych pierwszy na świecie skuter nazywał się scootamota).

A ty, Kochana, nie wypisuj takich rzeczy, bo jeszcze dojdą kim jestem, czym
                  jeżdżę, ustalą, że Cię przeciwko nim podpuszczam, walnie mnie jakiś bokiem i
                  zepchnie z mostu Grunwaldzkiego do Wisły!

Przepraszam, za Nią, takie to jeszcze głupiutkie. Tylne siedzenie niewygodne
                  Jej zaszkodziło! A poza tym podobał się Jej Suzuki Burgmann Executive, i Jawka!

Jawka przynajmniej miała jako takiego rozmiaru koła.

>>>>>>Przepraszam, mieliśmy tu pisać o światłach, o takich: -\/- <<<<<<<<
    • Gość: Kawasaki ZX6R 2003 Re: Pytanko stylistyczne IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 20.11.04, 13:38
      Kawasaki ZX6R 2003 Te światła to dopiero są piękne, nie wiem jak wam ale mi
      się to strasznie podoba, w moedlu 2005 nie są już one tak agresynwe i już mi
      się tak bardzo nie podobaja , różnią się nie znacznie ale... - wszystko
      pozostaje kwestią gustu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka