Dodaj do ulubionych

Numer 1/2005

17.12.04, 16:18
fajnie
Obserwuj wątek
    • Gość: Młody T. Re: Numer 1/2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:29
      jakto skuter lambretta ld 150 ma silnik o poj. 125 ccm i wyciaga 195 km/h??
      oszalał ktos??
    • Gość: monia3671 Re: Numer 1/2005 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.05, 21:59
      TEZ BYM SOBIE CHETNIE POJEZDZILA PO AUSTRALII. MOZE KIEDYS??!!
    • niki4 Re: Numer 1/2005 07.01.05, 22:04
      Ale że Virażka 250 to przetrwała. Podziw!!
    • Gość: Irenz Re: Numer 1/2005 IP: 80.51.95.* 08.01.05, 16:41
    • kojotkurier Re: Numer 1/2005 09.01.05, 12:17
      zamiast wertowac w kolko tematy ruskow i junakow opiszcie naprzyklad dobrze i
      precyzyjnie uklady zaplonowe motocykli japonskich bo materjalow do diagnostyki
      brakuje jak sprawdzic cewki jak modul jak impusator i tak dalej bedzie
      ciekawie .A oprucz tego jak juz biezecie sie za opis motocykla zabytkowego to
      zawsze jest historia marki od zarania dziejow ,a o facecie ktory wskrzesil i
      doprowadzil do powrotu na drogi pare zdan -zalosne i smutne nuda nuda nuda
      MNIEJ REKLAM WIECEJ CIEKAWYCH I POZYTECZNYCH ARTYKULOW KOJOT
      (niestety wciaz wasz czytelnik)
      • Gość: edwin Re: Numer 1/2005 IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 14:47
        po części zgadzam się z tobą kojot powinno byc więcej o ludziach i o tym motocyklu w sensie egzemplarza....a co do rusków to wiesz.......ehehe chociaż ja już kupiłem książke na spółkę z bratem ciężkiem motocykle radzieckie czy cos takiego i tam trochę jest rzeczy...
        a i co do reklam się zgadzam kiedyś to był świta motocykli....nie wiem nawet dlaczego kiedyś czytało się lepiej...jakieś to wszystko ciekawsze było...

pozdrawiam
        edwin
      • Gość: Renatka Re: Numer 1/2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:43
        zamiast wertowac w kolko tematy ruskow i junakow opiszcie naprzyklad dobrze i
        precyzyjnie uklady zaplonowe motocykli japonskich bo materjalow do diagnostyki
        brakuje jak sprawdzic cewki jak modul jak impusator i tak dalej bedzie
        ciekawie

przecież masz 6 giga serwisówek,to tam nie ma?
        • kojotkurier Re: Numer 1/2005 13.01.05, 19:15
          renatko cos ci sie pomerdalo to nie ja tylko lysolt ma teserwisowki ja nie mam
          dziesiatej czesci tego o czym piszesz ,a co myslisz sobie ze kojot nie lubi
          ruskow? nic bardziej blednego tyle ze juz mie ten swiat motocykli nie kreci tak
          jak kiedys a na koniec powiem ci ze nie znam u mnie w okolicy jednej osoby
          ktora pozodnie znala by sie na zaplonach japonca na przyklad jaki prad
          przechodzi przez impulsator jak sprawdzic czy jest sprawny jak zdiagnozowac
          cewki zaplonowe jak sprawdzic modul ty sie na tym znasz bo ja nie kojot
    • Gość: korki Re: Numer 1/2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:23
      jest bardzo ciekawy szkoda tylko że w nowych numerach nie ma nic dla
      początkujących, interesujących się polskimi motocyklami
    • oz_ktm Re: Numer 1/2005!!! 11.01.05, 16:06
      tak, w tym numerze jest felieton na tamat komercji motocyklowej, i kazdy z nas
      swietnie wie ze jesli jest ona na "zdrowym poziomie" to jest ok. i tak samo
      jest z gazeta ŚM. wiadomo agora musi na tym zarobić - ok. a wiec musza
      wypracowac pewien dochod z numeru. i wydaje mi sie ze ŚM troche pomylił droge
      ponieważ według mnie zaczoł stawiac na dochód z reklam a nie na ilość
      czytelników. czy nie lepiej by bylo gdyby bylo wiecej ciekawych artykułow,
      testów, relacji i mniej reklam a gazeta by kosztowała 1zł wiecej ??
      • Gość: g Re: Numer 1/2005!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:34
        g
    • Gość: DEMON Re: Numer 1/2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:07
      W styczniowym numerze są "opisane" 3 motorki(mt-01,990 s.duke,ld 150) i JEDEN
      używany.
      Najzabawniejsze lub żałosne jest to że TEKST zajmuje zaledwie 4 strony o
      nowych,1(prawie) o zabytkowym i 2 strony o używanym na 108
      stron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Jak to możliwe że taka gazeta jeszcze istnieje.
      Kiedyś może było o kilka stron mniej ale nie było tyle reklam!!!!
      Jedyna dobra rzecz to dodatek GIEŁDA, ale ona jest już od dawna!!!
      I jeszcze ważna sprawa dotycząca TEKSTU tzn. o ile kiedyś na stronie mieściły
      się 4 linijki tekstu o tyle dziś nie ma co liczyć na więcej niż 3!!!!!!!!!!!!!!
      Jedym słowem AGORA!!!!!!!!!!
      Czy istnieje gazeta w której są opisywane motocykle??
      • kojotkurier Re: Numer 1/2005 13.01.05, 19:18
        demon w polsce polskich gazet takich nie ma powtarzam polskich bo sa polskie
        werje zagranicznych typu super bike i td za muzynami i za muzynami tych
        muzynow jestesmy kojot
      • kojotkurier Re: Numer 1/2005 13.01.05, 19:22
        strasznie sie napracowali przyartykule na temat lambrety cala historia firmy od
        czasow kiedy produkowali wykalaczki a po pozniejsze a czlowieku ktory
        wlozyserce prace i pieniadze zero nie istnieje wile razy na to zwracalem uwage
        tak to i ja moge artykuly pisac aparat mam encyklopedje motocykli tez nic tylko
        im konkurecje robic a teraz do redakcji wescie sie do roboty nieroby juz
        nie chce sie odgrazac w nieskonczonosc ze gazety kupowac nie bede kojot
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka