Gość: cichyadam IP: 195.116.45.* 16.01.05, 00:04 Mam lekkie wgnoiecenie wydechu.Chciałbym to naprawić,ale nie wiem gdzie.Może ktoś mi poradzi albo poda adres gości ,którzy tym się zajmują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kojotkurier Re: Prostowanie wydechów. 16.01.05, 00:23 napisz jeszcze od czego jest ten wydech to moze da sie cis zrobic kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichyadam Re: Prostowanie wydechów. IP: 195.116.45.* 16.01.05, 14:37 Chodzi mi o wydech do kawasaki EN500.Jeden jest trochę wgnieciony i chciałbym to naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: Prostowanie wydechów. IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 16.01.05, 19:55 kumpel kiedys miał w enduraku wgniotke na dyfuzorze, nałożył szpachli uniwersalnej :), cały pomalował zwykłym spreyem i po 2 tys. km wszystko elegancko wygladało, tylko sprey przy samym cilindrze odpadł, ale tak sie działo nawet z takim przystosowanym do wysokich temperatur :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koyot Re: Prostowanie wydechów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 20:23 bez naprawy palnikiem i galwanizerni sie nie obejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Prostowanie wydechów. 16.01.05, 20:30 chcial bym wiedziec kto podpisal sie koyot bo napewno ten post nie jest odemnie palnik przedewszystkim zniszczyl by chrom a to zadna naprawa nigdy bym takiej glupiej rady nie dal potrafie pomodz tylko przy wydechach od sportow ze wzgledu na ich budowe pozdrawiam kojocisko stare psisko Odpowiedz Link Zgłoś