Gość: Prezes IP: *.szczecin.mm.pl 17.01.05, 18:19 Kupię Osę do odrestaurowania na chodzie z papierami za rozsądną cenę Prezes1979@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kojotkurier Re: Kupię Osę 17.01.05, 18:22 a czcesz taka do zlozenia kompletna bez lakieru i zpapieremale kompletnie w drobiazgach? kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Kupię Osę IP: *.szczecin.mm.pl 17.01.05, 18:42 Poproszę na priva Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Kupię Osę 17.01.05, 19:38 co takiego? mozna bardziej po ludzku bo nie skumalem nie wiem czy cie ona zainteresuje ona nie jest tylko do odpalenia to jest proszek kompletny mam nadzieje ze kompletny pomysl i odpowiedz kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Kupię Osę IP: *.szczecin.mm.pl 17.01.05, 20:10 Czy jest dokumentacja ,jaki stan prawny, ile by miała kosztować i gdzie trzeba po nią jechać? Miałem na myśli mój prywatny adres e-mail. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Kupię Osę 17.01.05, 20:23 papiery jakies sa nigdy z nikim nie spozadzalem umowy dostalem ja pare lat temu w skrzynkach nie jeste pewien chyba skaldalem jakiegos janka komus a to byl sposob zaplaty , jechac trzba na pomoze zachodnie no i lysol sie nia zainteresowal sam juz nie wiem czy to byl dobry pomysl zeby sie wychylac z ta osa wiesz prezes ona naprawde jest w drobiazgach nie jeste pewien co wyjdzie z tymi papierzyskami mialem sie za nia kiedys zabrac ale zawsze jest do roboty cos innego moze znajdziesz cos lepszego nie wiem zaproponuj jakos cene bo ani ja ani lysol tak dobrze sie nie orientujemy wcenach to jest 175 a rocznik? musial bym papiuerow poszukac nie denerwoj sie na mnie tylko kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Kupię Osę IP: *.szczecin.mm.pl 17.01.05, 20:38 Spokojnie nic sie nie stało jak Łysol ją złoży to niech przyśle fotki(osobiście wolałbym złożoną żeby ją rozłożyć ,zrobić i poskładać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Kupię Osę 17.01.05, 20:22 wydaje mi się, iż widziałem ose w Łodzi - jest więc szansa iż będzie ją można zobaczyć 5 lutego na Służewcu (Wawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Kupię Osę IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 17.01.05, 21:27 dlaczego wszyscy mieszkają tak daleko taką oskę to sam bym sobie poskładał eh... u mnie ciężko wogóle coś znaleźć oprócz mz-tek:P ale....znalazłem sobie kiedyś awo simsona tourista już się z kolesiem ustawiłem juz miałem kasę i transport zajechałem i doopa koleś zaczął się wykręcać...i później powiedział że awo jest już w stolicy:P a i rusków trochę jest ale to jest wschód....jak ktoś mieszka blisko międzyrzeca i ma namiar na jakiś zabytek za groszę to walcie do mnie jak się patrzy:D pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepasaparaspox Re: do edwina IP: *.cable.ubr07.edin.blueyonder.co.uk 18.01.05, 01:27 jesli mieszkasz w tym miedzyrzeczu co mysle kolo swiebodzina to skoluj numer do goscia z miejscowosci BOCZOW na trasie poznan - swiecko.jakies 10 km od torzymia...facet ma graciarnie z roznymi rupieciami z dedeerof i enerdowa a takze z holandii itp. itd.ostatnio jak tam bylem mial calkiem fajnego bzyka pod tytułem "berlin". swietnie sie prezentował...czasem mozna cos fajnego wyhaczyc...1001 drobiazgow tak sie to nazywa i czesto sie ogłasza w radiu zachod. ma na imie zbyszek jakby co...warto najpierw zadzwonic bo nie zawsze cos ciekawego przywozi...jakby CI serio zalezało i nie dalbys rady zalatwic numeru to daj znac. moj gg 8545160 pozdro 535 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: do edwina IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 11:22 heh wszsytko fajnie tylko niemieszkam w miedzyrzeczu tylko w międzyrzecu podlskim w dodatku... i w tym problem eh ale dzięki:D pozdraiwam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Kupię Osę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:58 W giełdzie "Świata motocykli", "Giełdzie Motocyklowej" i na allegro zdarzają się dość często osy. Odpowiedz Link Zgłoś