nico72 09.02.05, 13:51 Kurcze, czytam to forum i zaczynam mieć chęć na wysłanie prawnikowi niespodzianki na jego IP. Jak przez dwa tygodnie komputer poreperuje to może mu się odechce głupot. A dla wszystkich prawdziwych pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reggie Re: Prawnik i podszywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:57 wyslij swinstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: Prawnik i podszywanie 09.02.05, 15:33 NICO aż strach Ci sie narazic he he.... pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
demareo Re: Prawnik i podszywanie 09.02.05, 17:13 Ja też jestem za!!! A zastanawiałeś się możę co w przypadku gdy ma zmienne IP, ma neostrade i dotrzesz tylko do usługodawcy. Wtedy trzeba być już niezłym szpecem!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Prawnik i podszywanie 09.02.05, 18:48 juz ci sie udalo. powodzenia spryciazu.nie nzebym sobie z ciebie szydzil ale.....poprostu powiem ci tak powodzenia mam nadzieje ze nie odbiezecie mnie zle albo zawistnie,jeste poprostu realista i zanam pewne fakty ,ale pomimo wszystkiego szczeze powodzenia kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Prawnik i podszywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:12 juz ci sie udalo. powodzenia spryciazu.nie nzebym sobie z ciebie szydzil ale.....poprostu powiem ci tak powodzenia mam nadzieje ze nie odbiezecie mnie zle albo zawistnie,jeste poprostu realista i zanam pewne fakty ,ale pomimo wszystkiego szczeze powodzenia kojot do kojota: bvez uprzdzen :widze ze czasem ci przelatuje zdrowy rozsadek. milo mi to zauwazyc ;) jak ci ten zdrowy rozsadk czasem przeleci [rzed nopzsem ,to zauwaz ,że nie byłem inicjatorem chamowy pt:prawnik,ciota aip debilizmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Prawnik i podszywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:08 A zastanawiałeś się możę co w przypadku gdy ma zmienne IP, ma neostrade i dotrzesz tylko do usługodawcy. Wtedy trzeba być już niezłym szpecem!! milo uslyszc rozsadnego czlowieka,neo + sieć =IP sie dyma ;) Odpowiedz Link Zgłoś