Dodaj do ulubionych

Pierwsza mucha!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:41
Yeah!Nareście upragniona mucha :) "motocyklowy zwiastun wiosny"...no to
patrze za okno hmn 4,5st.! bomba...trochę wilgotno ale słonce sie
wyłania...no to sru do garazu odkurzyć moto....odkurzone,łancuch
przysmarowany rozgrzewka silnika...fuck, czas do roboty...gdy nadeszła
ukochana 17:00 a ja juz przecierałem kask z kurzu...spadł je..y śnieg!!!Ktoś
za to beknie ...
Obserwuj wątek
    • edwin.sk Re: Pierwsza mucha! 12.02.05, 19:52
      bueheheh...........:D wiosna już się zbliża niech tylko lód puści na mojej osiedlowej ulicy maszyna juz gotowa tylko małe poprawki mozna by powiedzieć kosmetyczne........ja juz czuję ten wiatr:DD
    • kollector Re: Pierwsza mucha! 12.02.05, 20:01
      nie bardzo wiem o czym piszecie, bo ja na jednym moto często ganiama na drugim
      co jakiś czas.
      lód mnie nie pokona i mróz tez mi nie staszny
      a jak macie inaczej to znaczy, ze wasze karate jest do du.pci ;-D

pamiętajcie co było w Kill Bill vol 2 -
      to nie wy macie sie bac deski, ale deska ma bać się was!
      -----K-L-I-K-A-Ć-!-!-!-----
      • Gość: rysiek24 Re: Pierwsza mucha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:20
        koli ta deska to babcia na pasach hahaha :)

juz we wtorek wyjade straszyc miejscowe babcie nowym sprzetem
    • Gość: Ario Re: Pierwsza mucha! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:45
      Widzę, że sprzęta muszę szybko składać bo muchy już sezon rozpoczęły :-/
      • edwin.sk Re: Pierwsza mucha! 12.02.05, 22:18
        mariusz....moja ulica jest cała oblodzoona przez zime nie było tu żadnego pługa!! jeździłem trochę po lodzie ale jakoś boję się za dużo pracy włoży łem w mój motocykle i poczekam kilka dni aż lód puści:D
    • scorell Re: Pierwsza mucha! 12.02.05, 22:32
      ale wam zazdroszcze
      • edwin.sk Re: Pierwsza mucha! 12.02.05, 22:47
        czego zazdrościsz....oblodzonej uulicy??:D
    • scorell Re: Pierwsza mucha! 12.02.05, 23:12
      już ty dobrze wiesz czego ;)
      • juchas115 Re: Pierwsza mucha! 13.02.05, 00:37
        Widze, że Was już bierze na przejażdżke i to nieźle ... hehe
        Ja musze jeszcze na część czekać ... :( Ale już niedługo i bede siał postrach w
        moiim małym miasteczku ;D
        pozdro, juchas ;]
        • demareo Re: Pierwsza mucha! 13.02.05, 02:24
          Oj bierze i to bardzo, ale u mnie w górach to na muchy jeszcze długo poczekam,
          (jak na razie jest niecały 1m śniegu) Teraz dla nas muchy są jak zbawienie, ale
          w lecie wieczorem to plaga. Trzeba ze szmatką jeździć!!! He he.
          Kurde niech ta wiosenka szybciej się robi bo pypcia dostane jak się nie
          przejade.

Juchas115 a ty skąd jesteś bo tak mi znajomo brzmi twój nik???
          • edwin.sk Re: Pierwsza mucha! 13.02.05, 09:56
            no ty w życiu zgadnijcie co było w nocy.......w doopę śniegu mi dowaliło jeszcze z 10 cm:P ale topi się cham topi to juz mam nadzieję ostatnie podrygi zimy:D
      • edwin.sk Re: Pierwsza mucha! 13.02.05, 09:57
        powiedziałbym dla chcącego nic trudnego:D
        • edwin.sk Re: Pierwsza mucha! 13.02.05, 09:58
          edwin.sk napisał:

> powiedziałbym dla chcącego nic trudnego:D

to oczywście do scorell
          • kojotkurier Re: Pierwsza mucha! 13.02.05, 10:30
            motyla noga kurcze piuro muchow nie widzialem bo znowu to cos biale z nieba
            spadlo co to jest ostatnie podrygi edka kwadrygi? kojot
            • edwin.sk Re: Pierwsza mucha! 13.02.05, 14:52
              :D
              dzisiaj w południe było +6stC :D śnieg znika w oczach miejmy nadziieją że i jutro tak będzie moze w końcu zobacze asfalt na mojej ulicy:D
              • mateuszm88 Re: Pierwsza mucha! 13.02.05, 18:51
                U mnie też dzisiaj było +6 stopni i się to troche potopiło. Popołudniu jednak,
                zaczął tak mocno sypać śnieg, że nasypało sporą warstwe, także ma się co
                topić :P Mam nadzieję, że już niedługo wyjadę, bo już mnie męczy strasznie.
                Gdyby wierzyć meteorologom, to w marcu ma być już dość ciepło, więc jest
                nadzieja, że wiosna tuż, tuż :-)

Pozdrawiam!
                mateuszm
                • juchas115 Re: Pierwsza mucha! 13.02.05, 23:25
                  A ja jestem z Dzierżoniowa, takie małe fajne miasteczko okolo 60 km od wrocka,
                  leży u podnóża gór sowich ;]
                  Jest tu pięknie, w dzierżoniowie juz śnieżek praktycznie stopniał i mozna
                  śmigać, tylko ze co chwila deszcz, lub straszny wiatr !! A w górkach piękny
                  biłay krajobraz i na nartkach mozna posmigac ;] A wzw z tym że mam endurko to i
                  góry mi pasujom elegandzko ;)
                  POZDRO, juchas115
                  • blade20 Re: Pierwsza mucha! 14.02.05, 07:57
                    No i zapeszyliscie!! Znow kuuupa sniegu spadla :))
                    • edwin.sk Re: Pierwsza mucha! 14.02.05, 08:32
                      u mnie znika wczoraj o 22 było +2stC a teraz to nawet co chwilę słońce widać i przed moim domem juz kawałek asfaltu widziałem:D
                      • demareo Re: Pierwsza mucha! 14.02.05, 09:50
                        A miało być tak pięknie...
                        Kurde znowu, czyli dalej śnieg. O czym wy ludziska mówicie, czarna droga, śniegu
                        napadało? Ale wam dobrze. U mnie jest 70cm śniegu a do budki telefonicznej
                        trzeba się zginać żeby zadzwonić. Okolice Żywca!!! Chyba do kwietnia potrzyma,
                        zastanawiam się nad kolcami.

Juhas myślałem żeś ty od nas, bo u mnie jest zespół zwanu właśnie Juhas! Wiec
                        dlatego. Ale Dzierżoniów znam, często bywam w Słupcu! Fajne terenki, planuje tam
                        wypad na wiosne, ale tylko na asfalcik!!!
                        • blade20 Re: Pierwsza mucha! 14.02.05, 10:23
                          Na slasku tez kuuupa !!! Znow trzeba odsniezac! by to h.. strzeliil:)
                          • juchas115 Re: Pierwsza mucha! 14.02.05, 14:47
                            Ludzie to gdzie wy wszyscy mieszkacie, że nie widzielscie jeszcze czarnej
                            drogi ??!!!! Ja mieszkam na strasznym uboczy, gdzie po drodze mojej przejeżdża
                            kilka aut dziennie i tak wszystko topnieje, gdzie niegdzie tylko jakieś ostatki
                            śniegu ! Mi by to nawet pasowalo jak tyle sniegu by bylo, bo to lubie taka
                            jazde ;D Ale w górach jest go pod dostatkiem, a tam mam jakies 15/20 min
                            drogi ;D. Dzisiaj przez noc cos tam pruszyło ale o 12,00 to juz nie bylo
                            sladu ... Ja swojom bryke odpalam w za tydzien dopiero :( bo bede mial tłok.
                            Normalnie mnie holera trafia jak widze jakie warunki są w u mnie w miescie i w
                            górach !!! Już sie nie moge doczekać ! Po nocach mi sie już jazda na motorze
                            śni ... ahhh , mazenie...
                            pozdro. JuchaS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka