Dodaj do ulubionych

bede nieustepliwy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:47
no widzisz kochany? chyba dotknalem do rzywego jekiegoś niewinnego faceta.
jeszcze mi wtlucze.
mi idzie o tego co mnie zapoznal i rzócił. bede Cie szukała na wszystkich
forach i topicach gdzie cos pisze o kobietach i mocnych facetach. Masz moja
komorke to sie dezwij, bo ja mam tylko te Twoja stronke...
Obserwuj wątek
    • Gość: Laky Re: bede nieustepliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:43
      jeśli to ty wytykałeś [aś] błędy ortograficzne ;speedone;na forum to sam[a]
      miałaś daleko do szkoły albo pani od polskiego miała wolne;rzywego,rzócił.
      • speedone Re: bede nieustepliwy 20.02.05, 20:08
        Gość portalu: Laky napisał(a):

> jeśli to ty wytykałeś [aś] błędy ortograficzne ;speedone;na forum to sam[a]
        > miałaś daleko do szkoły albo pani od polskiego miała wolne;rzywego,rzócił.

eh :) moje bledy mam to gdzies jestem dyslektykiem i wolno mi :P
        • Gość: Laky Re: bede nieustepliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:49
          speedone w tekście pt.Puste wydechy gość asia zwrócił ci uwagę na pisownie
          słowa ..uj.Napisałem że jesli ktoś wytyka błędy innym sam powinien być od nich
          wolny.Znam ludzi którym ortografia sprawia trudności i w niczym to nikomu nie
          przeszkadza są dobrymi kumplami i tylko to jest ważne.To forum jest dla
          motobraci a nie znawców ortografi Pozdr
          • speedone Re: bede nieustepliwy 20.02.05, 22:16
            Gość portalu: Laky napisał(a):

> speedone w tekście pt.Puste wydechy gość asia zwrócił ci uwagę na pisownie
            > słowa ..uj.Napisałem że jesli ktoś wytyka błędy innym sam powinien być od
            nich
            > wolny.Znam ludzi którym ortografia sprawia trudności i w niczym to nikomu nie
            > przeszkadza są dobrymi kumplami i tylko to jest ważne.To forum jest dla
            > motobraci a nie znawców ortografi Pozdr

a juz myslalem ze chodzi o cala reszte ufff
            dzieki za wylozumialosc
            • reggie85 Re: bede nieustepliwy 20.02.05, 22:21
              Prosze jestem zalogowana i nadal mam takie samo zdanie,dla mnie dyslekcja to
              lenistwo
              • Gość: prawnik Re: bede nieustepliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:42
                to nie lenistwo ,to poza,tyle ,ze marna ;(
              • speedone Re: bede nieustepliwy 20.02.05, 23:00
                reggie85 napisała:

> Prosze jestem zalogowana i nadal mam takie samo zdanie,dla mnie dyslekcja to
                > lenistwo
                dzieki
                lenistwo eh znow mnie oceniaja ale jakbys niewiedziala rozniczy w pisaniu np cz
                ć?? to co niemylilo by Ci sie czasem to? niewiem jakie tu jest moje lenistwo
                nieumie nic nieporadze juz nato od malego dopie..lem na zajecia pozalekcjne
                i co lenistwo
                smutne to jak nasz oceniasz
                • kojotkurier Re: bede nieustepliwy 20.02.05, 23:03
                  ja robie bledow co nie miara i wbijam w to wielkiego huja lepsza pisownia nie
                  czyni mnie ani lepszym czlowiekiem ani lepszym motocyklistom kojot
                  • Gość: prawnik Re: bede nieustepliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:09
                    twoje bledy sa ok,ja tez tak czasem pisze ,nie patrzac w klawiatore,ale jak ktos
                    wypisuje na przemian duze i male litery lacznie z polskimi znakami-to oznacza
                    ze jest palant liczacy na zwrocenie na siebie uwagi -tak spidone -to do ciebie ;)
                    • Gość: reggie Re: bede nieustepliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:18
                      co znaczy nie widzisz różnicy?To moze powinieneś zawitac u okulisty?I nie
                      nabijam sie tylko poważnie mówie,W pierwszej klasie ucza literek,więc nie wiem
                      jak mozna nie widzieć różnicy między "ch" a "h" przeciez to jedna literka
                      więcej.Ja też robie błędy,ale staram sie po napisaniu czegos spojrzeć czy byka
                      nie strzeliłam:)
                      • okrutny_mariuszek Re: bede nieustepliwy 20.02.05, 23:26
                        kur*a myślę ze łatwo znaleźc forum EDUKACJA
                        a jak nie to: forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2437456.html

tam se piszcie o dysleksji, anoreksji i innych bulimiach!

ja też nuważam iż dysleksja to tylko wymigiwanie sie i szukanie
                        usprawiedliwienia dla lenistwa
                        a najlepszym lekiem na dysleksję jest słownik
                        polecam nie tylko do sprawdzania jak się dane słowo pisze, ale również do
                        poczytania do poduszki
                        na własnym przykladzie wiem że słownik tez ciekawie sie czyta

niedawno Speedone gratulował mi że czytałem W pustyni i w puszczy jestem
                        przekonany, ze gdyb sam się zabral za książki/lektury, zamiast liczyć na
                        ekranizację to by to było jedynie z pożytkiem dla niego

wcale nie piszę tego po to by komuś dopiec, dociąć....
                        • speedone Re: bede nieustepliwy 20.02.05, 23:30
                          okrutny_mariuszek napisał:

> kur*a myślę ze łatwo znaleźc forum EDUKACJA
                          > a jak nie to: forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2437456.html
                          >
                          > tam se piszcie o dysleksji, anoreksji i innych bulimiach!
                          >
                          > ja też nuważam iż dysleksja to tylko wymigiwanie sie i szukanie
                          > usprawiedliwienia dla lenistwa
                          > a najlepszym lekiem na dysleksję jest słownik
                          > polecam nie tylko do sprawdzania jak się dane słowo pisze, ale również do
                          > poczytania do poduszki
                          > na własnym przykladzie wiem że słownik tez ciekawie sie czyta
                          >
                          > niedawno Speedone gratulował mi że czytałem W pustyni i w puszczy jestem
                          > przekonany, ze gdyb sam się zabral za książki/lektury, zamiast liczyć na
                          > ekranizację to by to było jedynie z pożytkiem dla niego
                          >
                          > wcale nie piszę tego po to by komuś dopiec, dociąć....

eh niepowiedzialem kolo za nieczytam ale ze nielubie lektor poprostu
                        • Gość: reggie Re: bede nieustepliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:33
                          No własnie,ale tak to jest jak zamiast czytac ksiązek oglada się filmy itp. W
                          szkole nie tylko kazali czytać książki ze złośliwości,al tez dla powiekszenia
                          zasobu słow i naturalnie dla ortografii:) Gdybyś po kazdym napisanym słowie
                          zajrzał do słownika,to od razu bys sie nauczył.To piszę z troski,a nie z
                          wredności i polecam duuuuzo książek
                          • Gość: reggie Re: bede nieustepliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:36
                            Właśnie ktos Ci dobrze radzi a Ty go wyzywasz,pomyśl co robisz??? "ch.." pisze
                            sie przez "ch" kląć też trzeba umieć...
                      • speedone Re: bede nieustepliwy 20.02.05, 23:28
                        Gość portalu: reggie napisał(a):

> co znaczy nie widzisz różnicy?To moze powinieneś zawitac u okulisty?I nie
                        > nabijam sie tylko poważnie mówie,W pierwszej klasie ucza literek,więc nie wiem
                        > jak mozna nie widzieć różnicy między "ch" a "h" przeciez to jedna literka
                        > więcej.Ja też robie błędy,ale staram sie po napisaniu czegos spojrzeć czy byka
                        > nie strzeliłam:)
                        a huj wam do tego a huj bede piszac przez h bo tak zawsze pisze i wara
                        wam do tego
                        • Gość: prawnik Re: bede nieustepliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:31
                          Posejdon to ty na pewno nie jesteś:))-tylko ta pozostała częśc ;)
    • okrutny_mariuszek Re: bede nieustepliwy 20.02.05, 20:07
      czy moRZecie pisaDŹ po POLSKIEMU a nie po sFojemu?
      straŻnie trÓdno się was czyta
      • Gość: reggie Re: bede nieustepliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:13
        Chu** tam dyslektykiem,leń poprostu jestes,wszyscy się uczyli a Ty se papierki
        załatwiałeś,na łetwizne poszedłeś a nie chory jestes...
        • speedone Re: bede nieustepliwy 20.02.05, 20:17
          Gość portalu: reggie napisał(a):

> Chu** tam dyslektykiem,leń poprostu jestes,wszyscy się uczyli a Ty se papierki
          > załatwiałeś,na łetwizne poszedłeś a nie chory jestes...

ladnie to tak za reggie sie podszywac????
          • Gość: reggie Re: bede nieustepliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:44
            Nikt sie nie podszywa
            • speedone Re: bede nieustepliwy 20.02.05, 22:15
              to sie zaloguj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka