23.02.05, 09:42
I jak co myslicie?
Louis
Obserwuj wątek
    • cien1100 Re: R1200RT 23.02.05, 13:30
      Kolejne brzydactwo z BMW.
      • grubz916 Re: R1200RT 23.02.05, 14:15
        Zgadzam sie z Cieniem. Niemam pojecia co tam inzynierzy pili albo palili przy
        projektowaniu tego brzydala.

POZDR - Tomek
        • louiswmb Re: R1200RT 23.02.05, 14:34
          No tak ale jak by spojzec na to z innej strony-tej technicznej-to wychodzi na
          to ze BMW robi najnowoczesniejsze i najbezpieczniejsze motocykle a cala reszta
          moze tylko za jakis czas sobie cos tam skopiowac i wygladzic co by bylo dla oka
          zwyklego Kowalskiego latwiejsze do zaakceptowania...
          Jak by tak do tego podejsc i jeszcze ze bardzo funkcjonajny,bezobslugowy,ABS
          III,pakowny,oszczedny(+27l zbiornik),stabilny,wygodny...
          A ze dla dwudziestolatka jest Beee to nawet przez mysl by mi nie przeszlo ze
          moglo by byc inaczej...
          No i ta cena nie do zaakceptowania...
          Louis
          • cien1100 Re: R1200RT 23.02.05, 14:58
            Co do strony technicznej,to zgoda.Jednak wygląd motocykla jest bardzo
            ważny,przynajmniej dla mnie.Ma nie tylko dawać przyjemność z jazdy,ale również
            cieszyć oko,a za pieniądze jakie proponuje BMW (gdybym takie posiadał)wybrał
            bym coś innego.
            • louiswmb Re: R1200RT 23.02.05, 15:23
              A dla mnie natomiast wyglad jest na drugim miejscu,swoja droga moze dlatego
              latam R1150GS...;)
              Co do RT to pierwsze odczucie faktycznie moze byc mieszane choc niektore
              elementy sa bardzo zgrabne (tylnia lampa)
              A co do zakupu to ja tez raczej jeszcze jakos za mlody na "dzis sam jestem
              dziadkiem" choc te 110KM to nie jest tylko do wozenia sie...no ale jest to
              skierowane do innej czesci motocyklistow
              Pozdrawiam
              • Gość: Deserek Re: R1200RT IP: *.prokom.pl 24.02.05, 16:26
                i jest to jedyna słuszna marka! I jedyny słuszny model!
                Fakt, że cena odstrasza, ale jaka jazda!
                Autostrady, szutry i wszystko inne!
                Jestem babą i tego motoru nie zamieniłabym na żaden inny - nawet na R1200GS
                (przypomina F650 CS - fuj!Brzydactwo!)
                • renata0 Re: R1200RT 24.02.05, 21:10
                  za te pieniądze mozna spokojnie wybrać coś innego, lepszego a i na kombinezonik
                  starczyłoby...... drogo, niezbyt ładne, a i osiągi ten-teges....
                  • louiswmb Re: R1200RT 24.02.05, 21:40
                    Witam,
                    Mi tam sie wydaje ze ten model jak chodzi o mozliwosci wyboru to ma tylko
                    jednego kakureta na rynku a mianowicie Honde ST1300 po za tym nic mi nie
                    podchodzi w tej klasie i indywidualny wybor bedzie pewnie opieral sie o
                    odczucia jakie kojaza sie poszczegolnym klijenta z dana marka...
                    Poza tymi w tej klasie (turystyczno-sportowych)to reszta albo za turystyczna
                    albo sportowo-turystyczna(FJR1300,K1200S)albo bez kardana...
                    Nie ma co pisac ze wybralo by sie co innego bo to jest raczej moto dla kogos
                    kto wie czego chce i czego oczekuje wiec raczej jak pujdzie po RT to nie
                    wyjedzie z salonu czyms innym lub w kombinezonie bo bylo taniej czy cos tam
                    jeszcze...
                    Moje zdanie na zakonczenie-osobiscie mi sie podoba jednak jak dla mnie za
                    turystyczny,za drogi jak na moje mozliwosci,jestem jeszcze pewnie za mlody i
                    preferuje moto bardziej odkryte z mozliwoscia zjazdu z drog utwardzinych
                    dlatego jak na razie zlozylem sluby wiernosci BMW seri GS ;-)
                    Pozdrawiam
                    Louis

• Gość: MAXX R1200RT - inne nowe modele BMW IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.02.05, 12:09
                      Ogladalem w rzeczywistości na BMT i mnie się bardzo spodobal( ale ja ogólnie
                      BMW lubię ).Uważam ,że jest dużo ciekawszy niż np.nowy GS 1200 -jak zobaczylem
                      go to stwierdzilem,że epoka GS-ów po 1100 i 1150 się
                      skończyla.Reasumując :ciekawy,wygodny ,zaawansowany technologicznie motocykl
                      turystyczny ,a i na swój sposób ladny (ale to kwesie gustu).Gdyby jeszcze nie
                      ta cena.....ale może kiedyś.....
    • Gość: Piotrmoto Re: R1200RT IP: 193.29.207.* 25.02.05, 19:39
      A według mnie jest to najbrzydsze BMW i jeden z najbrzydszych motocykli Świata. Kolejną jego wadą jest cena- można by się po niej spodziewać ciekawego wyposażenia, i tak, jest, ale w opcji. Motocykl dla snoba, albo nie dla ekstrawaganckiego człowieka :)
      PZDR
    • Gość: geogreg Re: R1200RT IP: 195.47.201.* 02.03.05, 13:37
      Fajny, nie ma co mówić. Niezły bajer z tą szybką regulowaną elektrycznie
      (wygodna rzecz. Cena oczywiście wysoka, chociaż po spadku euro do złotówki
      wychodzi coś ok 58 tyś. ,wcześniej RT wychodziły ok 70 tyś.
      Zresztą nigdy nie kupiłbym nowego motocykla (tak jak i samochodu), za 2-3 lata
      będzie go można wyrwać za pół ceny w Niemczech.
      Pozdrawiam
      Grzegorz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka