suzukitl1000s 17.03.05, 01:22 poleruje różne rzeczy,praktycznie wszystko np.ramy,wachacze,felgi,półki,lagi,głowice;kanały ssące,wydechowe,komory,tłoki.praktycznie wszysko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konrad Re: polerka!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:21 Jak by wyglądał wydech po polerce? Chodzi mi tutaj o rure rezonansową. Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: polerka!!!!!!!!!!! 18.03.05, 15:38 Wydech po polerce wyglądałby jak... wypolerowany ;) Poszukaj w Internecie zdjęć sprzętów po takim zabiegu, to się dowiesz. Nikt Ci tego słownie raczej nie wytłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: polerka!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:39 Wiem jak wyglądają rzeczy "aluminiowe" po polerce ale czy to się przekłada na wydech i czy wysoka temperatura tego nei uszkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: polerka!!!!!!!!!!! 18.03.05, 19:49 Chyba się nie uszkodzi, skoro całe mnóstwo motocykli ma chromowane układy wydechowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: polerka!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:14 Nie chodziło mi czy uszkodzi wydech tylko czy "polerka" będzie trwała :D - nie będzie widać "przebarwienia" itp. Pozatym chrom, a polerka to co innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: polerka!!!!!!!!!!! 18.03.05, 21:12 A to Ty masz aluminiowy wydech? Ja już nie nadążam, jakiś tępy jestem :P Ale przynajmniej wiem, że chromowanie to nie polerka :D A przebarwień to chyba nie powinno być, bo w końcu czym się różni wypolerowane od matowego? Materiał jest wciąż ten sam. Lecz w tym momencie to już są moje osobiste dywagacje... Odpowiedz Link Zgłoś