25.03.05, 16:57
Ciekawi mnie Wasza opinia o nowym bandziorze 600... Moim skromnym zdaniem
jest zbyt ladny... tzn nie taki jaki bandzir powinien byc! Zegary nie sa
chromowane a dodatkowo oblozone jakims plastikiem (wersja N) i w ogole
wyglada na jakas lekka maszyne...
Obserwuj wątek
    • Gość: teoysta Re: bandzior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:45
      No i dobrze - bandit to lipa sprzet i tak tez ma wygladac :)
      • panantoni Re: bandzior 25.03.05, 18:46
        A mozesz sprecyzowac dlaczego bandzior to lipny sprzet?
        • Gość: teoysta Re: bandzior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:51
          Nazwa wstazuje ze to sprzet dla ludzi co chca sobie poszalec, jednak moto na to
          niebardzo pozwala. Zawieszenie do d***-plywa na zakretach, nawet utwardzone na
          maxa, jakas smieszna pozycja -ani jak na turystyku ani jak na enduro, lipny
          silnik -slabo sie kreci, ledwo ciagnie na kolo, poza tym chodzi jak by w srodku
          latala garsc srobek (ale to akurat charakterystyczne dla wiekszosci suzuki:)) i
          jeszcze zestopniowanie skrzyni mi sie nie podoba. Jedyne co to dosc fajnie
          wyglada.
          • panantoni Re: bandzior 25.03.05, 19:16
            Heh no to jest fakt ze B6 nie jest demonem predkosci... B12 troche to
            rekompensuje ale nadal nie jest to blyskawica... Jednak dla kogos kto ceni
            sobie dobra dynamike przy wygodnej pozycji (jak najbardziej turystyczna) to B6
            jest OK. Jasne ze dla kogos kto smiga na szlifierach nowej generacji to B6 jest
            malo dynamiczny i wolny - ale te odczucia trzeba porownywac do motocykli tej
            samej klasy i pojemnosci a wtedy B6 wypada calkiem niezle:)
    • Gość: teoysta Re: bandzior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:46
      Jezdzilem banditem troche i moim zdaniem ta nazwa do niego ni jak nie pasuje...
      • Gość: łysy Re: bandzior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:13
        ja uwazam że bandzior ma swoje zalety.porządny ,sprawdzony,sprzęcik nadajacy sie zarówno do turystyki jak i do miasta.łączy w sobie wiele plusów i dlatego jst bardzo poularnym sprzetem.sam myślę o bandziorku,może z niemiec ale niewiem za bardzo jak ugryżć temat.pozdro
    • Gość: szramer Re: bandzior IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.03.05, 20:31
      po primo nowy bandit to 650 !
      • panantoni Re: bandzior 25.03.05, 21:12
        Taaaa 650... to chyba jedyny plus nowego B6,5 :) No i moze jeszcze to ze ma
        troche szerszy laczek z zadku:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka