Dodaj do ulubionych

TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:03
rzygać mi się chce, jak patrzę na tych precli na jawach, turystykach czy
czopach.... BLE!!!!!!!!!!!!!
a ten nowy koleś w jednośladzie ... O! POrażka!
WIĘCEJ PLASTIKU CHCĘ!!!!! A NIE JAKIEŚ PREHISTORYCZNE PIERDZIAWY!!!!!!
Obserwuj wątek
    • pirus55 Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 11:46
      z Twojego postu wynika, że raczej nie jesteś motocyklistą i chyba nie powinines
      tu pisać...

MariuszW
      cbr600 F4i
      3miasto
      • Gość: bob Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.97.* 18.04.05, 11:52
        Kazdy lubi co innego kretynie a zeczywiscie na wiejskim festynie najwiecej
        glupih panienek poderwiesz na plastik i to najlepiej najmlodszy POZDRAWIAM
        NORMALNYCH
        • okrutny_mariuszek Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 12:55
          bob napisał(a):
          > (...) na wiejskim festynie najwiecej glupih panienek poderwiesz na plastik(...)

nie wiem na jakich wsiach bywasz, ale najłatwiej dupy rwie sie w miastach
          • Gość: Deviant Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.04.05, 13:08
            Ja tam mam to gdzieś czy inni śmigają. Sam katuje CBR 954RR bo mnie taki typ
            motocykli odpowiada i na takich śmigałem od początku (mniejsze pojemnoście
            ofkors) No na WSK i MZ też pojeździłem, ale teraz najlepiej się czuję na ścigu
            co nie znaczym, że nie podobają mi się inne maszyny. Myślę teraz o supermoto, bo
            to coś naprawdę fajowego...
            A jak widzę dresiarza na ścigu to mnie to dobija. Znaczy się jedzie po mieście
            takie R1 z ziomkiem w "sportowym" kostiumie tj. bluza nike i do tego portki
            młodzieżowe z rozpięciem na kostce trzepoczące na wietrze i odsłaniające
            oczywiście sportowe obuwie także firmy nike :) Z takim wesołym drechem
            (sportowcem zaczy się) jedzie ładna lala barbie - blondi w różowym stroju i
            białych szpileczkach. Oboje bez rękawic - no bo po co? Ok kończe, bo się zapędziłem.
            Pozdrawiam wszystkich, którzy jeżdżą swoimi maszynami, bo kochają to robić i
            potrafią się stosownie ubrać...
        • macieksobol Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 15:35
          Jak dla mnie to po ulicach mogłu by jeżdzić same Mz, Wsk, Junaki, Shl, Wfm,
          Turystiki i Enduro :). Ale ścigaczy nie trawie.
    • Gość: nodress Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:32
      chyba masz na sobie dress.
      • Gość: robak Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 18.04.05, 15:46
        i po co smiac sie z chłopaka. moze jezdzi w dresie dlatego ze akurat była na
        nie promocja (tzw. "czwarty pasek gratis")a chyba kazdy lubi z promocji
        korzystac ;) a poza tym dres taki wygodny i nadmiar adrenalinki
        latwiej "wyparowywuje" przez dres niz przez kombi ;)
        • Gość: aaaaajjjj Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:28
          nie mam dresu!
          po prostu nie trawie takich elokwentnych debili z długimi włosami na tych
          pierdziawach... łeee... nie dobrze mi jak na nich patrze...
          • macieksobol Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 19:04
            To przyjedź do łodzi kiedyś tym ścigaczem ( o ile dasz rade na tym troche drogi
            przejechać) i wtedy zobaczymy co lepsze :)
          • edwin.sk Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 19:23
            Gość portalu: aaaaajjjj napisał(a):

> nie mam dresu!
            > po prostu nie trawie takich elokwentnych debili z długimi włosami na tych
            > pierdziawach... łeee... nie dobrze mi jak na nich patrze...

a ja nie trawię ograniczonych ludzi...
    • nico72 Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 19:49
      Qfa skąd się tacy ludzie biorą??? Ja sam jeżdżę na ścigaczu ale coś takiego...
      Mam nadzieję że jeździ ze struną na szyi...:)
      • juchas115 Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 21:04
        Wy jesteście jacyś nie wiem ....
        Dla mnie nie ma różnicy na czym koleś jedzie i jak jest ubrany ... jego sprawa.
        A co do tego dresu. Jeżeli koleś se wyjechał na chwile do spozywczaka z siostrą
        to po jakiego h*ja ma ubierać sie w te wszystkie skafandry ?? Może sobie gdzieś
        na momencik wyskoczył a nie od razu trasa krajowa 180 km/h ....

pozdrówka 4 all !!!!!
        • edwin.sk Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 21:22
          ostatnio widziałem w centrum miasta pięknego....swojego kolesi na jakimś japończyku tak sobie pomyślałem podjadę obczaję w końcu małe miasto mało motocyklistów trzeba razme się trzymać....no to jak pomyślałem tak zrobiłem....nawet się nei zatrzymaywałem jak zobaczyłem że kierowca japońskiego boilidu tak wmieszał się w tłum że od reszty dresów odróżnić go nie było siły....

drugi koleś też kupił sobie małą aprilkę i śmiga non stop w dresie....

takich ludzi omijam z daleka...
          • gixera Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 22:14
            takie dresy nie przepuszczaja powietrza, a poza tym sa trendy w pewnych kregach,
            tak samo jak pitbule i ople omegi
    • yamaha222 Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 18.04.05, 22:20
      To rzygaj w czasie jazdy może się udławisz swoim chamstwem prostaku!!!
      A porażką to jesteś ty i to wielką!!!
      Nachlej się epoxydu to będziesz twożył jedną całość z twoim ścigiem

Pozdrawiam normalnych
    • Gość: rysiek24 Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 05:39
      stare moto czyli jawy , mz maja dusze i historie a niektore czopry sa zajefajne np dgragstar 1800 sam katam na enduro a ty czerepie zaloz swoj dresik i jedz szpanowac w miasto
    • Gość: rzawy Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 19.04.05, 08:10
      Widzę że częśc młodzieży odczuwa paniczny lęk przed dresem dlatego radzę takowy
      kupić,powiesić w widocznym miejscu i metodą małych kroczków codziennie powoli
      zbliżac się do niego w asyście mamusi po czym zaatakować go tym co tam pod ręką
      np. zesranymi ze strachu majtami.
      • Gość: ajjjjjjjjjjjjjj Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:12
        jawy i mzty kupują ci, których nie stać na nic lepszego - nie oszukujmy się,
        taka prawda...
        • pirus55 Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 12:40
          a co jest złego w tym, że kogoś nie stać na nowe szybkie i sportowe moto?
          Myslę, ze patrzenia na to w kategoriach majątkowych to już druga strona medalu,
          równie płytka ja sam pierwszy post. Ot co...
          Myśle, palantów mozna znaleźć zarówno na ścigaczach jak i inych motocyklach.
          Nie można uogólniać, że jeśli ktoś jeździ starym motocyklem to nie musi się od
          razu wymądrzać i nie każdy kto jeździ ścigiem musi być dresem.
          Wszystko zależy od upodobań i stanu majątkowego.
          A kultura osobista zarówno na drodze jak i poza nią to już zupełnie odrębna
          sprawa, niezależna od sprzętu jaki kto jeździ.

MariuszW
          cbr600 F4i
          3miasto
        • Gość: bob Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.97.* 19.04.05, 16:17
          ALE w przeciwienstwie do ciebie jezdza bo lubia a nie dlatego ze jest taka moda
          i nie ma sie co z pieniedzmi zrobic ajjjjjjjjjjjjaj jajjjjjjj niezly debil z
          ciebie.
    • Gość: shadow600 Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:53
      racja młotek z niego ostry...ja nie mam długich włosów,czarnej skóry itp. a
      jezdze chopperem, a nawet jak bym miał to co....szanuje kazdego motocykliste,
      nawet tego ktory nie pozdrowi po tym jak ja to zrobie....a wydaje mi sie ze ty
      masz moto po to zeby przejechac w gumiakach i dresie przez wioske w przerwie
      kiedy gnoju nie rozrzucasz po polu(bez urazy dla normalnych ktorzy to
      robia)...oby takich jak najmniej...pozdrawiam wszystkich na dwoch kołach
      • matej23 Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 20:57
        Ja też muszę kiedyś wyjechać na ulicę w dresiku jakimiś z lampasami :P Bardzo
        jestem ciekaw, przy jakich prędkościach zaczyna się pruć taki uniform :D
    • yamaha222 Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 23:25
      Jak byś musiał uzbierać kase sam na sprzęt to może byś to docenił,
      A nie tatuś synalek kupił i się nosi.
      Weź się do roboty snobie.!!!!!!!!!!!
      • Gość: ajjjjjjjjjj Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:47
        ja właśnie nie mam kasy:(
        i do roboty nie chce mi sie brać :(
    • Gość: Dzakas Ten gośc to ZJEB i kawał HU....A bez obrazy ich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:39
      WŁASNIE JE>>AC TAKIE CIOTY JAK ON po pierwsze nie kazdy ma kase na r1 a pozatym
      jedni wola czopery inni enduro a inni scigi trzeba to uszanowac a pozatym ja
      szanuje i polskie wsk 125 bo i nanich sie ludzie zabijali a pozatym Nie
      wszystko złoto co się świeci a nie każdy chłop z grabiami to posejdon a własnie
      ty jestes tym chłopem
    • Gość: mkxx Re: TYLKO ŚCIGI!!!!!!! ŻADNE INNE!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:50
      jestem dumny z rasy ludzkiej, ze z takiego czegoś potrafi zrobić problem -
      dzięki temu nie jest nudno!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka