Dodaj do ulubionych

Mistrzostwa Europy Enduro w Lublinie

27.04.05, 18:42
Jak Wyżej. Piszę jaky ktoś nie wiedział, a chciał się wybrać. Zaczynają się w
ten piątek (29.04).
Więcej: www.endurolublin.pl/content.php?
id=6&id_site=7&PHPSESSID=45702fbdf8aba03570918455655938e7

Nie wiem, czy ten link będzie działał, bo on jakiś dziwny
Obserwuj wątek
    • draka00 Re: Mistrzostwa Europy Enduro w Lublinie 27.04.05, 18:46
      A może tak?
      www.endurolublin.pl/content.php
      A jak nie, to sobie wklejcie, bo coś mi nie idzie
      • syberian_tl Re: Mistrzostwa Europy Enduro w Lublinie 27.04.05, 22:58
        Ha Temat wyjęty z moich ust. Czy wiadomo jest coś na temat tego kiedy dokładnie
        odbędą się poszczególne odcinki? Chodzi mi głownie o trase na lotnisku w
        Świdniku.
        • misiabella Re: Mistrzostwa Europy Enduro w Lublinie 28.04.05, 11:54
          Ale fajnie!!!Dzięki Draka!Jeden z odcinków na pewno będzie w wąwozie na ścieżce
          rowerowej,bo wczoraj widziałam tam rozciągnięte wstążki.No to,aby pogoda
          dopisała!
          • draka00 Re: Mistrzostwa Europy Enduro w Lublinie 28.04.05, 15:29
            I tu cię znalazłam. A w którym wąwozie? Między czubami, a LSM (tak gdzieś
            słyszałam)? Ciekawe kiedy, ale jeśli już coś wisi, to może w piątek. I tu też
            powtórzę: Ma być jakiś dodatek do wyborczej z trasą. A no i wszelkie informacje
            w programie imprezy, który niestety nie wiem jak zdobyć.
            • misiabella Re: Mistrzostwa Europy Enduro w Lublinie 28.04.05, 17:12
              Ten wąwóz,o którym piszesz,tam gdzie jest ścieżka rowerowa.A konkretnie koło
              wiaduktu na Monte Cassino.Więcej szczegółów nie znam,ale mąż będzie u Skóry to
              się dowie.Ostatnio Skóra coś mówił,że jest współorganizatorem tego Rajdu,więc
              na pewno wie najlepiej.Swoją drogą to wczoraj się nieźle uśmiałam,bo obok tej
              wyznaczonej trasy,a właściwie na niej,obok wstążek,jest dzikie wysypisko
              śmieci,totalny syf.Mam nadzieję,że w końcu to sprzątną,bo niezły będzie obciach.
    • Gość: draka Re: Mistrzostwa Europy Enduro w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 28.04.05, 23:24
      Napisałam na adres podany na stronie mało przyjemnego maila (nie sądziłam, że
      ktoś to przeczyta i na dodatek pofatyguje sie , żeby odpisać) i dowiedziałam
      się, że w piątek tylko badanie techniczne motocykli, a start w sobotę o 9:00.
    • draka00 Re: Mistrzostwa Europy Enduro w Lublinie 29.04.05, 20:26
      Byłam tam dzisiaj i widziałam jak jeżdża sobie po próbnym torze. Wygląda na
      to , że poziom bedzie naprawdę wysoki. Będzie co oglądać, więc dalej gorąco
      polecam.
      • misiabella Re: Mistrzostwa Europy Enduro w Lublinie 30.04.05, 11:05
        O kurczę,to widzę,ża mam lekkie spóźnienie... :((
        • misiabella Re: Mistrzostwa Europy Enduro w Lublinie 30.04.05, 14:31
          Zdążyłam i mam fajne zdjęcia (m.in.czadowe skoki-freestyle).Zapodam je na forum
          Reggie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka