pawellisiecki 06.05.05, 15:54 czesc!co sadzicie o tym moto? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aylen Re: thunderace 06.05.05, 15:57 Rewelacja. Oczywiscie nie jest to model aktualany i do R1 jest duzo ciezszy ale za to do turystyki nadaje sie o niebo lepiej. Wygodny, szybki winkielki na nim to poezja (w porownaniu np do XXa). Uwazaj na rocznik - '96 bierze olej (taka wada konstrukcyjna). Generalnie bardzo go lubilem. Odpowiedz Link Zgłoś
pawellisiecki Re: thunderace 06.05.05, 16:00 a jak wg ciebie by wyszlo prownanie tego moto np z duzym zzr, albo zx9r, albo dualem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: thunderace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:38 Mielismy w zeszłym roku-rewelacja! Gdyby nie kłopoty finansowe nie zmienilibyśmy go:) Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: thunderace 06.05.05, 22:35 Nic Ci nie powiem o tamtych bo nie mialem ale ZZR i Dual to ciezsze motocykle, mniej poreczne ale w trase wygodniejsze. ZX 9 ... tylko ze slyszenia i nie wiem czy to prawda ale podobno niezbyt udana konstrukcja (zwlaszcza silnikowo). Nie bierz tego zbyt serio poniewaz to tylko zaslyszane opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TUV Re: thunderace IP: 81.219.113.* 07.05.05, 09:41 Fajna maszynka :) Przymierzałem się do takiej, ale wylądowałem na Suzuki. A co do ZX9, to ja również słyszałem że niezbyt udana konstrukcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewiątka ZX9R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:28 Każdy słyszał nikt nie był posiadaczem. Zachowujecie się jak baby u fryzjera. Tyle mojego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TUV Re: ZX9R IP: 81.219.113.* 07.05.05, 10:55 No posiadaczem nie byłem, ale mój kolega jeżdził na ZX9 (ale starszy model, rocznik bodajże 97, coś koło tego) i nie był zadowolony. Teraz jeżdzi na Hondzie CBR i jest bardzo zadowolony... Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: ZX9R 07.05.05, 16:47 Kolega sie nie podnieca, kolega napisze co i jak. Chetnie sie dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deviant Re: ZX9R IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.05.05, 22:05 Niezadowolony z 9tki? Ja pierdykam - pierwsze słyszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawasakizx12ninja Re: ZX9R IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 09.05.05, 01:24 W swoim czasie bylem posiadaczem zx9,nie dawala mi jakichkolwiek powodow do narzekan( moze za wyjatkiem mniejszej niz sie spodziewalem dynamiki ale trudno mnie zadowolic pod tym wzgledem skoro i hayabusie sie to nie udalo) ZAtem i tu sie zwracam do wszystkich podworkowych znawcow przestancie wreszczie szerzyc (ten teoretyczny miazmat) niezgodna z prawda obiegowa opinie na temat wysokiej awaryjnosci tego sprzeta !!!Swego rodzaju ciekawostke stanowi fakt ze opinia ta funkcjonuje ona tylko w umyslach tych ktorzy nie mieli z tym moto zadnej stycznosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś