mkxx 10.06.05, 15:20 Czy umie ktoś z was powiedzieć coś więcej na temat impezy "Streetfighter day" organizowanej w Czechach w tym roku? Kiedy dokładnie się odbędzie? W jakim miasteczku? Może był kotś z was wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenczor Re: Streetfighter day IP: *.chello.pl 11.06.05, 10:03 ja bylem rok temu i bylo kozak. co praqwda craiga jonesa nie bylo tym razem ale zawodnicy ktorzy przyjechali to swiatowa czolowka. w tym roku tez chcialem jechac ale chyba impreza nie doszla do skutku bo pisalem maile po roznych czeskich stronach i zero odpowiedzi. slyszalem ze zaprzestali organizacji a nawet doszly do mnie takie sluchy ze impreze przeniesiono do szwajcarii :/ ale to moze byc plotka... w kazdym badz razie jesli impreza mial byc to juz sie powinna odbyc bo w zeszlym roku to byl chyba pierwszy lub drugi weekend czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenczor Re: Streetfighter day IP: *.chello.pl 12.06.05, 10:10 poza bielawa w polsce gdzie poziom w porownaniu do czech jest raczej marny to nie slyszalem. no chyba ze w usa hehe tam to co tydzien gdzies taki maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Streetfighter day IP: *.broker.com.pl 12.06.05, 22:15 Bylem w zeszlym roku w Czechach i bylo git.W tym roku zorganizowali w Szwajcari mialem odpowiedz z Czech .pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Streetfighter day IP: *.broker.com.pl 12.06.05, 22:17 i w zeszlym roku bylo w ostatni wekend czerwca a nie w pierwszy czy drugi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenczor Re: Streetfighter day IP: *.chello.pl 13.06.05, 22:31 mniejsza o to w ktory weekend. grunt ze kozak impreza i szkoda ze znow nie zorganizowali. miro - napisali ci czy jeszcze kiedykolwiek bedzie w czechach i dlaczego w tym roku przeniesli do szwajcarii? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Streetfighter day IP: *.broker.com.pl 14.06.05, 17:11 niestety blizszych szczegolow nie zdradzali ale z tego co sie orientuje to byly mistrzostwa europy i w tym roku zorganizowali w szwajcari w przyszlym nie wiem jak bedzie czy w szwajcari czy czechach albo znowu gdzies indziej ale postaram sie cos na ten temat dowiedziec bo nie wnikalem tylko ta stronke musze wyczaic .Jak co to napisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenczor Re: Streetfighter day IP: *.chello.pl 16.06.05, 02:54 ok jak cos znajdziesz to wrzuc tutaj Odpowiedz Link Zgłoś