Gość: Pawlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:15 Czy ktoś widział coś takiego? Bardzo mi się to podoba, ale nie moge nigdzie tego znaleźć? Prosze o odpowiedź!!! :,-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saracen1608 Ja ostatnio widziałem 19.09.05, 18:33 Jak kiedys zabładziłem i przypadkowo znalazłem sie w Wąchocku to spotkałem sołtysa Pierdziołka na swojej zJawce. Sołtys ów jechał w kasku marki orzeszek , który był ozdobiony takimż własnie czirokezem. Sugeruje odwiedzic Wąchock i go zapytac , ponieważ mnie jakos nie zainteresował ten gadżet... pozdrawiam kolege ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik86 Re: Irokez na kask IP: 81.219.20.* 19.09.05, 19:39 Nie ale miałem kumpla co jeździł z dwoma kurczakami na sprężynkach na hełmie...ale stawiały za duzy opór powietrza i zdjał ;) ... Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: Irokez na kask 19.09.05, 22:07 trzeba było być na motobazarze w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.dziawer Re: Irokez na kask 20.09.05, 10:28 Nie wiem skąd jesteś. Ja ostatnio widziałem taki gadżet w POLand POSITION w Piasecznie k. Warszawy. Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlo Re: Irokez na kask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:20 Dzieki bardzo jestem z Wrocławia i mam 12 lat , a jeżdzę z moim ojcem na xj- cie. A u nas bazar za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś