Dodaj do ulubionych

Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Policja

21.09.05, 20:27
Sprawdźcie się:
htinyurl.com/7ohnv
szczególnie liczę na Prawnika
Obserwuj wątek
    • Gość: prawnik Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:00
      1/kretynem jestes bo przez kilka mies. nie zauwazules ze nick prawnik pisze sie
      przez male"p"
      2/jako motocyklista nie mam wiekszysz zastrzezan do policjantow(1 wyjatek)
      3/przyznaj -chciales pokonwersowac z kims na swoim poziomie hahhahaha
      • deviant.rr Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic 21.09.05, 21:34
        Prawdopodobnie Okrutny_Mariuszek z racji grzeczności napisał nick Prawnik z
        dużych liter - można się nie lubić, ale szacunek jakiś do siebie mieć panowie.
        Śmigamy motocklami i przejeżdżając obok siebie zapewne pozrdowicie się wzajemnie...
        Tak powinno być.
        • deviant.rr Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic 21.09.05, 21:56
          U mnie lipa - 50% poprawnych odpowiedzi - wstyd mi :(
    • Gość: Dzakas 67% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:13
      Hit my
    • ireo Re: wstyd mi 21.09.05, 22:51
      miałem 92%. bardzo mnie to zaniepokoiło.
      nigdy nie chciałem nadawać się na policjanta
      • Gość: widz Re: wstyd mi IP: *.pnet.com.pl 22.09.05, 10:54
        to smutne, tylko 90%
        swoją drogą ciekawe jak statystycznie wypadli prawdziwi kandydaci na dzielnych
        i nieustraszonych policjantów ???
    • saracen1608 Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic 22.09.05, 12:24
      ehh - gdzie te czasy kiedy do policji przyjmowali wszystkich którzy umieli albo
      czytac albo pisac , bo i tak ich na miasto parami wypuszczali ...
      A teraz to jakies nauki o (od)bycie trzeba znac - do d...py z taka policja ;]
      • ireo Re: Tylko dla saracena 22.09.05, 12:30
        słuchaj no, saracenie, a niby co ma oznaczać ta nowa sygnaturka? bo mi się nie
        podoba.
        • saracen1608 Re: Tylko dla saracena 22.09.05, 12:42
          hmmm, kazdy moze ja rozumiec tak jak chce - ale jesli obraza twoje uczucia
          religijne to juz zmieniam :D

A BTW - o zo chozzi w tym pyt o tych szpitalach i o dzieciach ?? Czemu akurat
          ta odpowiedz jest prawidłowa bo ja chyba jakos nie moge zakumac :/
          • ireo Re: Tylko dla saracena 22.09.05, 13:48
            bo przy założeniu (prawdziwym zresztą), że rodzi się mniej więcej tyle samo
            dziewczynek co chłopców, prawdopodobieńswto że w grupie 120 noworodków znajdzie
            się nagle 2x więcej pierwszych niż drugich (albo odwrotnie) jest tak małe, że
            to praktycznie niemożliwe. bardziej prawdopodobne jest, że może tak być w
            krótszej serii zdarzeń, czyli w szpitalu B, gdzie rodzi się mniej dzieci.

to tak, jakbyś rzucał monetą w dwóch seriach, krótkiej i długiej, i później
            porównał wyniki. jeśli rzuciłeś 10 razy, to całkiem prawdopodobne że orzeł
            wypadł tylko 3 razy a reszka 7. ale jeśli rzuciłeś 100 razy, to nie mogło być
            30 orłów i 70 reszek, bo prawdopodobieństwo takiego wyniku jest zbyt małe.
            raczej należy się spodziewać czegoś w rodzaju 43/57, 49/51, itp.
            • saracen1608 Re: Tylko dla saracena 22.09.05, 14:16
              hmm no w sumie logiczne :/
              cholera - za gupi jezdem nawet na policjianta :(
    • edwin.sk Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic 22.09.05, 14:13
      nie nadaję sie na niebieskiego....doszedłęm do 7 pytania i juz jakos mi się dalej nie chciało:P
      • cien1100 Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic 22.09.05, 14:52
        Ja dobrnąłem do końca,ale nie będę się chwalił:)
        • goha66 Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic 22.09.05, 19:52
          u mnie 84% ...teraz pozostaje tylko zainwestować w "lizaka" i koniec debetem na koncie <lol>
          • jamaszek Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic 23.09.05, 11:59
            Motocykliści vs. policja, no co wy? Ja tam w sezon ogórkowy nie wierze, mój
            kolega służy w Policji, czytać i nawet pisać umie! A mnie jak złapią raz na
            jakiś czas to zazwyczaj mili są, nawet sobie nie zadają tudu żeby sprawdzić
            coś więcej poza dokumentami. Wszędzie są czarne owce, tak samo są one wśród
            psiarni, jak i wśród motocyklistów.
            • okrutny_mariuszek Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic 23.09.05, 12:44
              a dlaczego, Januszku, nie?
              teścik fajny, każdy w wolnej chwili może go sobie zrobić i zastanowić sie czy
              miałby odwagę schwytać takich:
              tinyurl.com/c88o2
              bandziorów ;ﺑ)

• Gość: kandydat Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:58
      Że się tak dołączę do trochę już odległego tematu odnośnie testu wiedzy ogólnej
      dla kandydatów do Policji. Gratulacje wszystkim na forum, którzy rozwiązali
      test i dobrze wypadli, ci zaś którzy gorzej nie mają co się załamywać i uważać,
      że się nie nadają. Przechodziłem ten test w sobotę i powiem wam szczerze to nie
      jest takie proste. Oczywiście test był inny niż ten w internecie. Grupa liczyła
      prawie 80 osób i byla uznana za mocną gdyż zdało 26 osób. Najcześciej zdaje
      niecałe 20 przy podobnej frekwencji. W domu inaczej się do niego podchodzi a na
      egzaminie inaczej. Jak widzieliści pytanka bardzo różne, jak się nie wie to pół
      biedy, strzelasz i już.Gorzej jest nie być pewnym a z odpowiedzi każda wtedy
      pasuje i zaczyna się rozmyślanie. Czasu coraz mniej a wątpliwości coraz
      większe. Najlepszy wynik w mojej grupie to 35 dobrych więc jeszcze raz
      gratulacje dla tych, którzy wycisnęli powyżej 90%.
    • sly69 Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic 10.10.05, 12:15
      75 % - ???
      • Gość: Kandydat Re: Tylko dla twardzieli - Motocykliści vs. Polic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:55
        75% to zdany egzamin. Na 40 trzeba było mieć 26 poprawnych, a mimo wszystko nie
        był łatwo. No to kawałek policjanta już by z ciebie był ale to dopiero początek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka