IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:10
Witam , co sądzicie o oponach Michelin do ścigacza.
Obserwuj wątek
    • Gość: krasnopiur Re: opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 00:08
      seria MICHELIN pilot jest rewelacyjna .ja mialem jak kupilem sprzeta pilot
      power rewelacja jak zmienilem potem na pireli to dopiero docenilem to co
      miałem .mimo ze obydwie byly 190 to MICHELIN byla szersza , nietrzeba bylo jej
      praktycznei wogle rozgrzewac pare wikli i przyklejała sie niesamowicie taksamo
      niesamowicie szybko sie skonczyła.
      • siekiera77 Re: opony 01.10.05, 20:44
        no wlasnie
        cuś
        za cus ;-)
    • Gość: ash cbr f3 Re: opony IP: *.devs.futuro.pl 02.10.05, 20:48
      Ja mam na moim moto z tyłu michelina turystycznego jest obliczony na ok 15 000
      km i wsumie jest to dla mnie duży atut bo oponki są drogie.Na przednim kole
      miałem Dunlopa sportowego, pisze miałem bo niewiele z niego zostało i jest
      bardziej śliski niż ten turystyk:(
    • Gość: Marcin Osikowicz Re: opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:30
      Jeździłem cbr600'98 na Pilot Sportach. Bez zarzutu. Jeździłem na nich również
      po torze w Poznaniu - też było dobrze. Po 9 tysiącach ukradli mi motocykl, ale
      nie pamiętam, żebym pod koniec pilnie potrzebował wymiany.

Teraz w Yamasze FZR 1000'87 mam Pilot Powera z przodu i klękajcie narody przed
      tą oponą. Wytrzymała już ok 9 tysięcy, w tym jakieś 800 na torze i nie zanosi
      się na końcówkę. Z tyłu mam 18 calową felgę co sprawiło, że musiałem kupić BT
      010, a następnie BT14. To też są dobre gumy nawiasem mówiąc (ze wkazaniem na
      BT14)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka