Gość: andus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:10 Witam , co sądzicie o oponach Michelin do ścigacza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krasnopiur Re: opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 00:08 seria MICHELIN pilot jest rewelacyjna .ja mialem jak kupilem sprzeta pilot power rewelacja jak zmienilem potem na pireli to dopiero docenilem to co miałem .mimo ze obydwie byly 190 to MICHELIN byla szersza , nietrzeba bylo jej praktycznei wogle rozgrzewac pare wikli i przyklejała sie niesamowicie taksamo niesamowicie szybko sie skonczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ash cbr f3 Re: opony IP: *.devs.futuro.pl 02.10.05, 20:48 Ja mam na moim moto z tyłu michelina turystycznego jest obliczony na ok 15 000 km i wsumie jest to dla mnie duży atut bo oponki są drogie.Na przednim kole miałem Dunlopa sportowego, pisze miałem bo niewiele z niego zostało i jest bardziej śliski niż ten turystyk:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Osikowicz Re: opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:30 Jeździłem cbr600'98 na Pilot Sportach. Bez zarzutu. Jeździłem na nich również po torze w Poznaniu - też było dobrze. Po 9 tysiącach ukradli mi motocykl, ale nie pamiętam, żebym pod koniec pilnie potrzebował wymiany. Teraz w Yamasze FZR 1000'87 mam Pilot Powera z przodu i klękajcie narody przed tą oponą. Wytrzymała już ok 9 tysięcy, w tym jakieś 800 na torze i nie zanosi się na końcówkę. Z tyłu mam 18 calową felgę co sprawiło, że musiałem kupić BT 010, a następnie BT14. To też są dobre gumy nawiasem mówiąc (ze wkazaniem na BT14) Odpowiedz Link Zgłoś