Dodaj do ulubionych

Lublin-motobazar

08.10.05, 10:44
Czy ktoś może wie, czy w ten weekend w Lublinie (ul. Rusałka) ma być
motobazar? Jakiś czas temu czytałem w internecie, ża ma być, ale nie pamiętam
gdzie i nie mam gdzie potwierdzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Lublin-motobazar IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 08.10.05, 10:59
      też słuszałem o tym bajzelku
      ul Rusałka

ale nie spodziewaj sie za wiele, choc chłopaki z Lublina mają sporo gratów to
      jest ich (chłopaków) zaledwie kilku
      • fzr600 Re: Lublin-motobazar 08.10.05, 11:02
        No tak, ale gdyby przyjechali z innych miast (tak jak jest na każdym
        motobazarze) to może by coś z tego było
        • okrutny_mariuszek Re: Lublin-motobazar 09.10.05, 17:47
          up, może ktoś był widział, niech się więc wypowie bom okrutnie ciekawy
          • fzr600 Re: Lublin-motobazar 10.10.05, 11:45
            Byłem, widziałem. Szkoda gadać. Nie wiem, kto to organizował i czy w ogóle to
            miało jakiegoś organizatora. Jeśli tak to chyba on spał od miesiąca.
            Przyjechało kilku wystawców z innych województw, kilku chłopaków z "gratami" i
            niewiele więcej oglądających. Trwało to 2 dni i nie uwierzę, że nagle wszyscy
            poszli głosować i nie mogli przyjść. Po prostu organizator chyba nie zna słowa
            reklama. Ci którzy przyjechali dowiedzieli się na zasadzie "jedna pani drugiej
            pani".
            Moja rada:
            Zmienić lub "uświadomić" organizatora, zaprosić więcej wystawców, znaleźć
            większy plac z prawdziwym parkingiem i zrobić wreszcie porządną reklamę.
            Wtedy może wejdzie to w kalendarz ogólnopolskich motobazarów.
            • Gość: gch10 Re: Lublin-motobazar IP: *.lubzel.com.pl 10.10.05, 13:05
              Faktycznie było mało sprzedających i kupujących. Spodzdiewałem się większego
              bazarku. Ale nic to, chociaż kupiłem ocieplane spodenki...
              A tak na marginesie, to o tym bazarku dowiedziałem się przypadkowo w sklepie na
              Energetyków, czarnula mi powiedziała... ;))
              • fzr600 Re: Lublin-motobazar 10.10.05, 13:21
                Pozostaje mieć nadzieję, że następnym razem będzie lepiej. Może w zimie?
                Przecież można zrobić taką imprezkę np: w hali targowej w Parku Ludowym. Hala
                dosyć duża, parking jest, dojazd lepszy. Wtedy przynajmniej wiedziałbym za co
                płacę 6 zł. W końcu parę motorków po Lublinie jeździ, szkoda byłoby, gdyby to
                był pierwszy i ostatni raz.
                • Gość: gch10 Re: Lublin-motobazar IP: *.lubzel.com.pl 11.10.05, 10:30
                  A tak swoją drogą, to gdzie te lubelskie motorki? Czasem po pracy śmignę tu i
                  ówdzie a tu nikogo... Już wszyscy zimują? Jesień jak narazie jest sprzyjająca,
                  może będzie tak do końca listopada?
                  • okrutny_mariuszek Re: Lublin-motobazar 11.10.05, 10:41
                    w ciepłe wieczory sporo tego lata
                    nie tak dawno na zana ich sporo, teraz nie mieszkam w Lublinie i nie wiem
                  • fzr600 Re: Lublin-motobazar 12.10.05, 07:06
                    Motorków trochę jest. Problem w tym, że jeżdżą głównie osobno lub małymi
                    grupkami. Poza tym nie ma chyba w Lublinie knajpy typowo motocyklowej, może to
                    ma wpływ?
    • draka00 Re: Lublin-motobazar 12.10.05, 15:33
      Byłam. Z Łodzią nawet nie ma co porównywać, bo to śmieszne. Szukając dobrych
      stron - bardzo dogodne warunki do jazd testowych (pustki). Wszystko jestem w
      stanie zrozumieć, że pierwsza impreza, kiepski region itp., ale dlaczego bilety
      po 6zł? To dużo za dużo, bo wszystko można było obejść w 5 min, a wnikliwie
      obejrzeć w jakieś 30min. Na Łodzi chodzi się godzinami. Poza tym nawet bardziej
      znani lubelscy sprzedawcy motocykli i części odpuścili, więc tym bardziej
      trudno się dziwić, że mało ich przyjechało spoza.

Mimo to uważam, że pomysł na imprezę jest potrzebny, bo to byłaby chyba jedyna
      po tej stronie Wisły. Tylko, że zabrakło oczywiście reklamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka