fzr600 08.10.05, 10:44 Czy ktoś może wie, czy w ten weekend w Lublinie (ul. Rusałka) ma być motobazar? Jakiś czas temu czytałem w internecie, ża ma być, ale nie pamiętam gdzie i nie mam gdzie potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: Lublin-motobazar IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 08.10.05, 10:59 też słuszałem o tym bajzelku ul Rusałka ale nie spodziewaj sie za wiele, choc chłopaki z Lublina mają sporo gratów to jest ich (chłopaków) zaledwie kilku Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: Lublin-motobazar 08.10.05, 11:02 No tak, ale gdyby przyjechali z innych miast (tak jak jest na każdym motobazarze) to może by coś z tego było Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Lublin-motobazar 09.10.05, 17:47 up, może ktoś był widział, niech się więc wypowie bom okrutnie ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: Lublin-motobazar 10.10.05, 11:45 Byłem, widziałem. Szkoda gadać. Nie wiem, kto to organizował i czy w ogóle to miało jakiegoś organizatora. Jeśli tak to chyba on spał od miesiąca. Przyjechało kilku wystawców z innych województw, kilku chłopaków z "gratami" i niewiele więcej oglądających. Trwało to 2 dni i nie uwierzę, że nagle wszyscy poszli głosować i nie mogli przyjść. Po prostu organizator chyba nie zna słowa reklama. Ci którzy przyjechali dowiedzieli się na zasadzie "jedna pani drugiej pani". Moja rada: Zmienić lub "uświadomić" organizatora, zaprosić więcej wystawców, znaleźć większy plac z prawdziwym parkingiem i zrobić wreszcie porządną reklamę. Wtedy może wejdzie to w kalendarz ogólnopolskich motobazarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gch10 Re: Lublin-motobazar IP: *.lubzel.com.pl 10.10.05, 13:05 Faktycznie było mało sprzedających i kupujących. Spodzdiewałem się większego bazarku. Ale nic to, chociaż kupiłem ocieplane spodenki... A tak na marginesie, to o tym bazarku dowiedziałem się przypadkowo w sklepie na Energetyków, czarnula mi powiedziała... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: Lublin-motobazar 10.10.05, 13:21 Pozostaje mieć nadzieję, że następnym razem będzie lepiej. Może w zimie? Przecież można zrobić taką imprezkę np: w hali targowej w Parku Ludowym. Hala dosyć duża, parking jest, dojazd lepszy. Wtedy przynajmniej wiedziałbym za co płacę 6 zł. W końcu parę motorków po Lublinie jeździ, szkoda byłoby, gdyby to był pierwszy i ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gch10 Re: Lublin-motobazar IP: *.lubzel.com.pl 11.10.05, 10:30 A tak swoją drogą, to gdzie te lubelskie motorki? Czasem po pracy śmignę tu i ówdzie a tu nikogo... Już wszyscy zimują? Jesień jak narazie jest sprzyjająca, może będzie tak do końca listopada? Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Lublin-motobazar 11.10.05, 10:41 w ciepłe wieczory sporo tego lata nie tak dawno na zana ich sporo, teraz nie mieszkam w Lublinie i nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
fzr600 Re: Lublin-motobazar 12.10.05, 07:06 Motorków trochę jest. Problem w tym, że jeżdżą głównie osobno lub małymi grupkami. Poza tym nie ma chyba w Lublinie knajpy typowo motocyklowej, może to ma wpływ? Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: Lublin-motobazar 12.10.05, 15:33 Byłam. Z Łodzią nawet nie ma co porównywać, bo to śmieszne. Szukając dobrych stron - bardzo dogodne warunki do jazd testowych (pustki). Wszystko jestem w stanie zrozumieć, że pierwsza impreza, kiepski region itp., ale dlaczego bilety po 6zł? To dużo za dużo, bo wszystko można było obejść w 5 min, a wnikliwie obejrzeć w jakieś 30min. Na Łodzi chodzi się godzinami. Poza tym nawet bardziej znani lubelscy sprzedawcy motocykli i części odpuścili, więc tym bardziej trudno się dziwić, że mało ich przyjechało spoza. Mimo to uważam, że pomysł na imprezę jest potrzebny, bo to byłaby chyba jedyna po tej stronie Wisły. Tylko, że zabrakło oczywiście reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś