Dodaj do ulubionych

Jednoślad TVN Turbo

IP: *.wroclaw.mm.pl 17.10.05, 18:10
Z ciekawości wysłałem maila do TVN Turbo odnośnie znanego wszystkim
programu "jednoślad", a konkternie jego braku w ramówce ów telewizji.
Wątpiłem w to iż ktoś odpowie - jak się okazało byłem w błędzie - o to
odpowiedź TVN-u:

" Witamy,

Program "Jednoślad" chwilowo spadł z ramówki z dwóch powodów:
1. Skończył się sezon motocyklowy
2. Dostawaliśmy bardzo dużo mali od widzów niezadowolonych z obecnej
formuły programu.

Aktualnie czynimy starania by program o motocyklach jak najszybciej
powrócił na naszą antenę.

Pozdrawiamy serdecznie
Redakcja TVN Turbo "
Obserwuj wątek
    • Gość: rzawy Re: Jednoślad TVN Turbo IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 17.10.05, 18:40
      Jasna sprawa coś co mi pasuje nie podoba się 99,9% ludzkości. Na wizję wrócą
      komarki gazele wyczerpujące reportaże z nudnych zlotów paskudne beemki itp.
      badziew
      • Gość: idol Re: Jednoślad TVN Turbo IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 17.10.05, 18:51
        dokladnie. jak w programie pokazywali stojace w miejscu motocykle albo jakies
        bzdury to puszczali i bylo ok, a gdy cos zaczelo dziac to skonczyli nadawac
        program.
        teraz za to jest polski "top gear", beznadziejny "testosteron"....
        • Gość: wojtekk1000 Re: Jednoślad TVN Turbo IP: *.wroclaw.mm.pl 17.10.05, 18:58
          Miejmy nadzieję, że nie wszystko jeszcze stracone! Program faktycznie zaczynał
          się rozkręcać - i to całkiem sprawnie!!!
        • matmichal Re: Jednoślad TVN Turbo 18.10.05, 01:32
          chopaki w testosteronie próbują być śmieszni-ale niestety są tylko żałośni..
          • Gość: bjoernrider Re: Jednoślad TVN Turbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:03
            Odpowiedź TVN jest o tyle dziwna,że właśnie poza sezonem kiedy jest najmniej do
            roboty i się nie jeździ to chociaz pooglądać możnaby było coś w TV.
            Niestety był to jedyny program o motocyklach w TV, żadnej konkurencji i można
            było go oglądać a w alternatywie nie oglądać nic.
            Nie bardzo rozumiem co w tym programie zaczęło się zmieniac na lepsze, bo
            Dobrowolski jako prowadzący to porażka, ktorą ciężko opisać słowami. Jego
            poczucie humoru znajduje się na poziomie zawodówki z Pcimia Dolnego i im
            bardziej starał się być zabawny tym większy wyłaził z niego burak. Dodatkowo
            oststnie odcinki z jego udziałem to zdecydowanie ukłon w stronę jego i jego
            kolesi nawzajem się adorujących i śliniących się na widok hi-tech plastiku o
            mocy odwrotnie proporcjonalnej do ich IQ.
            Jeżeli TVN rzeczywiście coś robi z tym programem to może być tylko lepiej.
            Nie wiem, czy jeszcze jest ale na DSF swojego czasu był Motobike,który był
            całkiem całkiem, tylko miał się nijak do naszych realiów rynkowych.Może u nas
            mogłby powstać coś podobnego, ale to z pewnością kwestia budżetu.
    • Gość: potas Re: Jednoślad TVN Turbo IP: 195.128.228.* 18.10.05, 12:41
      Jak ćwierkają wróbelki Jednoślad psadł na zawsze z TVN Turbo. Podobno ma sie
      wznowić w jakims innym TVN. Casting na prezentera ponoć trwa....
      Ale Jednoślad pozostaje przy Zientarach
      • Gość: zygmunt_iii Re: Jednoślad TVN Turbo IP: *.stacje.agora.pl 19.10.05, 13:24
        Potas, to może ty byś wystartował? Pare razy w Biednośladzie występowałeś i to
        nawet z niezłym skutkiem :-)
        • Gość: Potas Re: Jednoślad TVN Turbo IP: 195.128.228.* 20.10.05, 15:05
          Problem polega na tym, że się trzeba trochę znać na motocyklach i mieć coś do
          powiedzenia. A ja się orientuję tak średnio, w dodatku najchętniej oglądane
          motocykle to plastiki, które niemal wcale mnie nie interesują. poza tym moja
          fizjonomia jest chyba mało medialna, więc pewnie zeńska częśc widowni
          zrezygnowała by z ogladania programu ;)
          • bjoernrider Re: Jednoślad TVN Turbo 21.10.05, 15:19
            Kurcze no, rzecz gustu. Dla mnie poczucie humoru Dobrowolskiego to wiocha i pic.
            Ryży Koń jak najbardziej.
            • Gość: Potas Re: Jednoślad TVN Turbo IP: 195.128.228.* 21.10.05, 16:00
              To przecież nie komentowałem poczucia humoru jaki prezentuje Siara.
              Myślę sobie, że jak ktoś dysponuje wystarczającą wiedzą, doświadczeniem i
              umiejętnościami to program zawsze zrobi dobrze. Tak jak w przypadku Top Gear.
              Przecież nikt tych kolesi nie ocenia za poczucie humoru, tylko za totalną
              wiedzę. Oni po prostu nie musza podpierać się cienkim dowcipem.
              W Polsce niestety niewielu gości potrafi połączyć wiedzę z erudycją. Dla mnie
              najlepszym gościem w tej kwestii jest Włodek Kwas. Umie jeździć, ma ogromne
              doświadczenie, ma skale porównawczą bo oblatał setki maszyn. Tyle tylko, ze
              ukierunkowany jest na sport i może w minimalnym stopniu turystykę. Ale dla mnie
              jest dużym autorytetem i chętnie bym w TV posłuchał jego wypowiedzi na wiele
              tematów.W przeciwieństwie do Siary i wszystkich innych poprzednich prowadzących
              Jednoślada dosyć krytycznie patrzy na wszelkie nowości i nie spuszcza się na
              każdy "hit sezonu". Jak to kiedyś mądrze zauważył Pan Kwiatkowski: gdyby
              wszystkie kolejne nowości wchodzące na rynek były coraz wspanialsze, jak
              sugerują to dziennikarze, to już dawno latalibyśmy naszymi motocyklami na
              księżyc, a nie jeżdzili po asfaltach ;)
              • Gość: wojtekk1000 Re: Jednoślad TVN Turbo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.05, 16:16
                Dlatego Jednoślad potrzebuje dwóch prowadzących!
      • Gość: waldek Re: Jednoślad TVN Turbo IP: *.chello.pl 19.10.05, 22:31
        "Zientarskie" trzymają wszytsko w łapach :(. A TESTOSTERON miał być taki
        suuuuper i .... 1 milion PLN poszedł się...
        katastrofa
        Ale może ktoś w końcu zrobi jakiś fajny program bez Zientarszczyzny (z całym
        szacunkiem dla stylu pana Włodka i jego dorobku) ????
        CZEKAMY
        • Gość: Yamaszek Re: Jednoślad TVN Turbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:55
          Piotrek Dobrowolski nawet nieźle sobie dawal rade w jednośladzie, ale po
          niedawnych wydzarzeniach w czechach (po tych durnych protestach po wyscigu) nie
          wiem co o nim sądzic, dobrze chociaz ze przeprosil. Ryży koń by jednoslada
          calkiem sprawnie poprowadzil wedlug mnie... ale sama formula tego programu byla
          dziwna i chaotyczna. dopiero w ostatnich odcinkach zaczelo sie cos dziac...i
          jeszcze nie znam programu w którym by sie tak często zmieniali prezenterzy...
          Może i dobrze sie stalo ze jednoslada nie ma. Przynajmniej na razie, jak
          wyszystko uporządkuja i puszcza spowrotem to bedzie oki. Oby tylko takiego
          haosu nie bylo...

Pozdro!!
        • Gość: siekiera77 Re: Jednoślad TVN Turbo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 10:54
          a ja tam
          lubie pana wlodka
          i jego synka
          za styl i za wszystko
          co zrobili razem i osobno
          dla milosnikow
          2 i
          4
          kolek :-)
          • Gość: wojtekk1000 Re: Jednoślad TVN Turbo IP: *.wroclaw.mm.pl 20.10.05, 14:35
            Zientary są OK - ostatnio byłem na imprezie terenowej, którą komentował stary
            Zientar - koleś się zna i umie opowiadać!
            • Gość: Yamaszek Re: Jednoślad TVN Turbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:40
              pamietam zamierzchłe czasy 4x4... to dopiero byl program... moze dla tego ze
              byl jedyny jeszcze wtedy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka