Gość: ash cbr f3 IP: *.altar.net.pl / *.devs.futuro.pl 09.11.05, 15:37 miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,3003620.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NYorker Re: czarni motocykliści IP: *.kondylis.com 09.11.05, 15:46 skoro rozpedzaja sie nawet do 200km/h, to ja tez jestem szybki, a nawet bardzo szybki. dobrze mi sie dzien rozpoczal. Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr [...] 10.11.05, 11:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr Re: czarni motocykliści 10.11.05, 11:33 Ok otwieram konkurencyjną grupę dla czarnych jeźdźców. Biali motocykliści. Mam kumpla z białą VTR-SP2 więc jest już nas dwóch. Jeszcze jeden z CBR 1000F - także biała więc jest już nas trzech. Drżyjcie ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: czarni motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:36 ja mam białą DT... Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: czarni motocykliści 10.11.05, 11:37 ty się nie liczysz, bo jesteś głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: czarni motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:39 oo inteligentna sie znalazła...ale ja mam wykształcenie srednie i sudjuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: biali motocykliści 10.11.05, 11:39 biały triumph (no, trochę złotego ma i tak naprawdę to kość słoniowa, ale w sumie jednak się załapuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: biali motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:42 Carina dawaj sprzeta!! ja w garażu mam jeszcze bialą farbe w spreju, chcesz sie dołączyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: biali motocykliści 10.11.05, 11:43 ja raczej do czarno-czerwonych! na bialo nie dam sie przemalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker lachieta IP: *.dyn.optonline.net 10.11.05, 13:53 nastepnym razem zapytaj, durna, o pozwolenie na noszenie moich barw. bez odbioru, bo tym razem sie wscieklem. Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 [...] 10.11.05, 14:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz ojojjjj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:07 chcialem cos napisac ale widze ze trafilem w sam srodek wojny...ja, ja chcialem yklo powiedziec, taki jeden maly argument przemawialący za moją DT..., moze i ona wyciąga 130 z wiatrem w plecy...ale wy uciekając bedziecie mogli kożystac jedynie z aswaltu a ja nie...20-letnie poldki na pewnio nie polecą 110 km/h przez las czy pole...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: ojojjjj IP: *.dyn.optonline.net 10.11.05, 14:14 spokojnie, nie bije tych z pustym arsenalem. albo tych ze straszakami (jak carimata), albo tych z pistoletami na wode (jak moderiuszek). Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: ojojjjj 10.11.05, 14:15 bijesz za to na głowę wszystkich debili i prostaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: ojojjjj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:16 uzyles magicznego slowa "arsenal" co Cie interesuje, BFG, działo kolejowe, plazmokarabin, może podręczna kosiarka??? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: ojojjjj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:20 cyb.vect.org:8080/doomdamnit/newness/pics/bfg.jpg www.odkrywca.pl/picsforum11/08_copy4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: czarni motocykliści IP: 195.128.228.* 10.11.05, 11:41 Ale na DT to chyba rzeczywiscie trzeba baaardzo szybko, żeby osiągnąć "nawet 200 km/h" ? A z czarwonym Indykiem, to musze do motocyklistów czerwonych? To ja nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: czarni motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:44 potas nie smiej sie, kilka przeróbek i 200 mam w garsci, większy tłok, nitro. wystarczy...tylko przy 200 brak owiewek to rzeźnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: czarni motocykliści IP: 195.128.228.* 10.11.05, 12:08 A ja wiemczy rzeźnia? Próbowałem na Triumph Rocket III. Da radę, tylko trzeba mocno się trzymac kierownicy. No i nie dłużej niż 5 minut, ale to powinno wystarczyć na ucieczke z pod obrabowanego GS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamasz Re: czarni motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 12:15 tylko gdzie te jabole pochowac... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: czarni motocykliści IP: *.dyn.optonline.net 10.11.05, 13:56 taki karzel z ciebie, ze pod GShitem sie miescisz? co z GShita mozna zrabowac? firmowe swiece dla lysolta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: czarni motocykliści IP: 195.128.228.* 10.11.05, 14:48 GS - Gminna Spłódzielnia, świec motocyklowych nie prowadzi. Mleczko, jajeczko, kiszka ziemniaczana, nafta do lamp, ale takich towarów pewnie nie ma w NY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: czarni motocykliści IP: *.kondylis.com 10.11.05, 15:46 kiszki nie widzialem. a nafta niedlugo przyplynie z iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: czarni motocykliści IP: 195.128.228.* 10.11.05, 15:52 Nie musi z Iraku. może być z Polski, z okolic krosna. Z pewnością wystarczy jej do wszystkich lamp naftowych w całym NY;) A kiszki ziemniaczanej żałuj, bo znacznie lepsza od frencz frize. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysout Re: czarni motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:27 Gość portalu: NYorker napisał(a): > taki karzel z ciebie, ze pod GShitem sie miescisz? co z GShita mozna zrabowac? > firmowe swiece dla lysolta? Wyrazisz się jasniej czy będziesz bełkotał jak zwykle w tym swoim neandertalskim jezyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: czarni motocykliści IP: *.kondylis.com 10.11.05, 15:50 jasniej juz nie potrafie. neandertalczyka (dlaczego nie australopiteka?) wczesniej odkryl we mnie okrutny mariuszek, ale gotow jestem uznac, ze odkrycia dokonales niezaleznie od niego. to zachwycajace, ze tym razem obyles sie bez sobie szczegolnych ciagow logicznych jak wowczas, gdy obnazales kondzika. ciagnij dalej watek o swiecach, szlachetny czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: czarni motocykliści IP: *.aster.pl 11.11.05, 00:39 > Wyrazisz się jasniej czy będziesz bełkotał jak zwykle w tym swoim neandertalski > m > jezyku? bedzie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: czarni motocykliści 11.11.05, 00:42 siekiera77 napisał(a): > bedzie :-( a mógłby bloga pisać... czytaliby go wszyscy których to interesuje - iRenka i... nikt więcej :'-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: czarni motocykliści IP: *.aster.pl 11.11.05, 00:50 iręka poswiecila by sie studiowaniu bloga ny i po odpowiednim Procesie uzyskala by tytul blogosławionej ireny z forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr witam w ekipie! 10.11.05, 17:37 Ireo i Yamasz witam w drużynie :) o terminach skoków powiadomię was poprzez to 4um więc jakby coś, to może uda się kogoś dodatkowo obwinić za to że wiedział o skoku a nie zapobiegł - mnie samemu na pewno uda się bezkarnie przez to wszystko przejść, bo jak tylko przebadają moją psychikę to wyjdzie prawda całkowitego braku świadomości kontrolowania swoich czynów jak i całkowita niewydolność umysłowa :) Co do "wolnej" DT - nie ma większego problemu Yamasz zostane przydzielona ci funkcja wabia :) Ireo hmmm jakąś funkcję Ci znajdziemy hehe... -------------------------------- www.bikepics.com/members/deviant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: witam w ekipie! IP: *.aster.pl 11.11.05, 00:37 Ireo hmmm jakąś funkcję Ci znajdziemy hehe... oberfeldkurat może? Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: witam w ekipie! 11.11.05, 09:45 sieczkarnia, ty to lepiej uważaj żeby ci się korytko nie przekrzywiło i korbka nie spadła, zanim nieumiejętnie użyjesz klawiatury albo powiesz o sobie "my". (jacy "my"? My, Maszyny Rolnicze? :0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: witam w ekipie! IP: *.aster.pl 11.11.05, 12:20 dobrze siostro ireno tak mi dopomoz bug Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: witam w ekipie! IP: *.aster.pl 11.11.05, 12:40 iręko swiontobliwa niewiasto wybaczam ci prostackie i niedowcipne naigrywanie sie z mojego nicka idz w p. i nie grzesz wiecej ;-) ps. zamiast tam, mozesz udac sie rowniez do centralnego parku kultury amerykanskiej gdzie wspolnie ze swą sympatia obalicie browarka z torebki i mit o MITcie Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: witam w ekipie! 11.11.05, 13:41 na wypadek gdybyś miała wątpliwości, czy przypadkiem ktoś tu nie jest bardziej prostacki od Ciebie, to chciałem Ci powiedzieć, że zagraża Ci najwyżej 1 osoba, może dwie więc się nie martw i śpij spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: 11.11.05, 13:57 na to czekałem, mariufku ale więcej nic nie napiszę bo się znowu zaplujesz, zaczniesz przysyłać maile i będę się musiał litować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.11.05, 14:13 gdybys zobaczyl moderiuszka na fotografii (maniek raz jeden kiedys nieroztropnie sie ukazal), staloby sie dla ciebie jasnym, iz poza tym, ze stronilem od mankowej gownazerii, jestem miloscierny. maniek bowiem mezczyzna przystojnym jest i pieknym, o rysach twarzy szlachetnego mysliciela jedynie we wlasnym przekonaniu. to rzeklwszy, zdaje mi sie, ze przekroczyles granice, ktorej sam dotad nie przekraczalem. przestapilem ja teraz, ale juz cofam stope. (mysl dalej mariuszku, zes atrakcyjny samiec.) ten sort ludzi zwyczajnie nie zasluguje nawet na spojrzenie w dol. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: 11.11.05, 14:20 ty kamilu głupi jesteś i nic więcej. ot, idiota, któremu sie wydaje, że ma misję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.11.05, 14:22 bycie glupim to przyjemnosc, ktorej nikczemne bydlaki nie dostrzegaja. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: 11.11.05, 14:27 no to przyjemności masz baaaaaaaaaaardzo dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: IP: *.kondylis.com 11.11.05, 16:25 nazwanie mnie idiota przez jakiegos pretensjonalnego smarkacza z zaplecza ubogiej prowincji idiota mnie nie czyni. biednym natomiast siebie samego czynisz namietnie czytajac kogos, kogo uwazasz za glupiego. nie zastanawiaj sie nad tym, wydrukuj ten post i za dziesiec lat popros sasiadke, by przeczytala ci te slowa i wytlumaczyla ich sens. pulchny mlodziencze, fakt, ze masz wyrazne plaskostopie, wyraz twarzy inbecyla i posture czlowieka tak dalece pozbawionego swiadomosci, ze obarczonego nadwaga nie jest twoja wina. moja tez nie - daj to chociaz sobie wytlumaczyc. wierze, ze kiedys blysniesz jakims slowem, ktore bedzie znakiem, zes wydoroslal. poki co, sposrod znanych mi, jestes jedynym prawnikiem, ktory jest kompletnie pozbawiony gustu tak w dziedzinie przedmiotow, jak i mysli. to, ze warujesz na forum i po pieciu minutach dajesz odpowiedz na kazdy wspominajacy twoja osobe post, a takze ilosc przypietych do twoich postow linkow swiadczy li tylko o tym, ze czasu masz mnostwo, a to u dobrych prawnikow rzecz niespotykana. obycie, styl predysponuja cie jedynie do bycia podrzednym komornikiem (w najlepszym przypadku) i wielkiej szansy zmiany tego stanu nie masz, ale winienes chociaz sie starac. zal mi ciebie, bo jedyne salony jakich w zyciu zaznasz to to forum. czyz nie to ciebie frustruje, prowincjonalny chloptasku? zyj zdrowo, zmien diete, a moze pogodniej spojrzysz na swiat i rozumniej. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: 11.11.05, 16:46 otóż jesteś idiotą i to niezaprzeczalne nieważne co napiszesz argumentując ze nie jesteś nieudacznikiem czytaj więc powoli: j e s t e ś _ i d i o t ą kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: witam w ekipie! IP: *.aster.pl 11.11.05, 18:45 ireo napisał: > na wypadek gdybyś miała wątpliwości, > czy przypadkiem ktoś tu nie jest > bardziej prostacki od Ciebie, > to chciałem Ci powiedzieć, > że zagraża Ci najwyżej > 1 osoba, może dwie > więc się nie martw > i śpij spokojnie siostro ireniu a o paciorku przed zasnieciem snem sprawiedliwego to zapomnialas?! lubie moherowe sny... :-) Odpowiedz Link Zgłoś