Dodaj do ulubionych

czarni motocykliści

IP: *.altar.net.pl / *.devs.futuro.pl 09.11.05, 15:37
miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,3003620.html
Obserwuj wątek
    • Gość: NYorker Re: czarni motocykliści IP: *.kondylis.com 09.11.05, 15:46
      skoro rozpedzaja sie nawet do 200km/h, to ja tez jestem szybki, a nawet bardzo
      szybki. dobrze mi sie dzien rozpoczal.
      • deviant.rr [...] 10.11.05, 11:30
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • deviant.rr Re: czarni motocykliści 10.11.05, 11:33
          Ok otwieram konkurencyjną grupę dla czarnych jeźdźców. Biali motocykliści. Mam
          kumpla z białą VTR-SP2 więc jest już nas dwóch. Jeszcze jeden z CBR 1000F -
          także biała więc jest już nas trzech.
          Drżyjcie ludzie...
          • Gość: Yamasz Re: czarni motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:36
            ja mam białą DT...
            • carina79 Re: czarni motocykliści 10.11.05, 11:37
              ty się nie liczysz, bo jesteś głupi
              • Gość: Yamasz Re: czarni motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:39
                oo inteligentna sie znalazła...ale ja mam wykształcenie srednie i sudjuje...
            • ireo Re: biali motocykliści 10.11.05, 11:39
              biały triumph

(no, trochę złotego ma
              i tak naprawdę to
              kość słoniowa, ale
              w sumie jednak
              się załapuje)
              • Gość: Yamasz Re: biali motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:42
                Carina dawaj sprzeta!! ja w garażu mam jeszcze bialą farbe w spreju, chcesz sie
                dołączyć??
                • carina79 Re: biali motocykliści 10.11.05, 11:43
                  ja raczej do czarno-czerwonych! na bialo nie dam sie przemalowac.
                  • Gość: NYorker lachieta IP: *.dyn.optonline.net 10.11.05, 13:53
                    nastepnym razem zapytaj, durna, o pozwolenie na noszenie moich barw. bez
                    odbioru, bo tym razem sie wscieklem.
                    • carina79 [...] 10.11.05, 14:01
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: Yamasz ojojjjj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:07
                        chcialem cos napisac ale widze ze trafilem w sam srodek wojny...ja, ja chcialem
                        yklo powiedziec, taki jeden maly argument przemawialący za moją DT..., moze i
                        ona wyciąga 130 z wiatrem w plecy...ale wy uciekając bedziecie mogli kożystac
                        jedynie z aswaltu a ja nie...20-letnie poldki na pewnio nie polecą 110 km/h
                        przez las czy pole...hehe
                        • Gość: NYorker Re: ojojjjj IP: *.dyn.optonline.net 10.11.05, 14:14
                          spokojnie, nie bije tych z pustym arsenalem. albo tych ze straszakami (jak
                          carimata), albo tych z pistoletami na wode (jak moderiuszek).
                          • carina79 Re: ojojjjj 10.11.05, 14:15
                            bijesz za to na głowę wszystkich debili i prostaków!
                          • Gość: Yamasz Re: ojojjjj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:16
                            uzyles magicznego slowa "arsenal" co Cie interesuje, BFG, działo kolejowe,
                            plazmokarabin, może podręczna kosiarka??? ;p
                            • Gość: NYorker Re: ojojjjj IP: *.dyn.optonline.net 10.11.05, 14:17
                              co prosze?
                              • Gość: Yamasz Re: ojojjjj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:20
                                cyb.vect.org:8080/doomdamnit/newness/pics/bfg.jpg
                                www.odkrywca.pl/picsforum11/08_copy4.jpg
            • Gość: Potas Re: czarni motocykliści IP: 195.128.228.* 10.11.05, 11:41
              Ale na DT to chyba rzeczywiscie trzeba baaardzo szybko, żeby osiągnąć "nawet
              200 km/h" ?
              A z czarwonym Indykiem, to musze do motocyklistów czerwonych? To ja nie chcę.
              • Gość: Yamasz Re: czarni motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:44
                potas nie smiej sie, kilka przeróbek i 200 mam w garsci, większy tłok, nitro.
                wystarczy...tylko przy 200 brak owiewek to rzeźnia...
                • Gość: Potas Re: czarni motocykliści IP: 195.128.228.* 10.11.05, 12:08
                  A ja wiemczy rzeźnia? Próbowałem na Triumph Rocket III. Da radę, tylko trzeba
                  mocno się trzymac kierownicy. No i nie dłużej niż 5 minut, ale to powinno
                  wystarczyć na ucieczke z pod obrabowanego GS-u?
                  • Gość: Yamasz Re: czarni motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 12:15
                    tylko gdzie te jabole pochowac... ;p
                  • Gość: NYorker Re: czarni motocykliści IP: *.dyn.optonline.net 10.11.05, 13:56
                    taki karzel z ciebie, ze pod GShitem sie miescisz? co z GShita mozna zrabowac?
                    firmowe swiece dla lysolta?
                    • Gość: Potas Re: czarni motocykliści IP: 195.128.228.* 10.11.05, 14:48
                      GS - Gminna Spłódzielnia, świec motocyklowych nie prowadzi. Mleczko, jajeczko,
                      kiszka ziemniaczana, nafta do lamp, ale takich towarów pewnie nie ma w NY?
                      • Gość: NYorker Re: czarni motocykliści IP: *.kondylis.com 10.11.05, 15:46
                        kiszki nie widzialem. a nafta niedlugo przyplynie z iraku.
                        • Gość: Potas Re: czarni motocykliści IP: 195.128.228.* 10.11.05, 15:52
                          Nie musi z Iraku. może być z Polski, z okolic krosna. Z pewnością wystarczy jej
                          do wszystkich lamp naftowych w całym NY;)
                          A kiszki ziemniaczanej żałuj, bo znacznie lepsza od frencz frize.
                    • Gość: Lysout Re: czarni motocykliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:27
                      Gość portalu: NYorker napisał(a):

> taki karzel z ciebie, ze pod GShitem sie miescisz? co z GShita mozna zrabowac?
                      > firmowe swiece dla lysolta?

Wyrazisz się jasniej czy będziesz bełkotał jak zwykle w tym swoim neandertalskim
                      jezyku?
                      • Gość: NYorker Re: czarni motocykliści IP: *.kondylis.com 10.11.05, 15:50
                        jasniej juz nie potrafie. neandertalczyka (dlaczego nie australopiteka?)
                        wczesniej odkryl we mnie okrutny mariuszek, ale gotow jestem uznac, ze odkrycia
                        dokonales niezaleznie od niego. to zachwycajace, ze tym razem obyles sie bez
                        sobie szczegolnych ciagow logicznych jak wowczas, gdy obnazales kondzika.
                        ciagnij dalej watek o swiecach, szlachetny czlowieku.
                      • Gość: siekiera77 Re: czarni motocykliści IP: *.aster.pl 11.11.05, 00:39
                        > Wyrazisz się jasniej czy będziesz bełkotał jak zwykle w tym swoim neandertalski
                        > m
                        > jezyku?

bedzie :-(
                        • okrutny_mariuszek Re: czarni motocykliści 11.11.05, 00:42
                          siekiera77 napisał(a):
                          > bedzie :-(

a mógłby bloga pisać...
                          czytaliby go wszyscy których to interesuje - iRenka i... nikt więcej :'-(
                          • Gość: siekiera77 Re: czarni motocykliści IP: *.aster.pl 11.11.05, 00:50
                            iręka poswiecila by sie
                            studiowaniu bloga ny
                            i po odpowiednim Procesie
                            uzyskala by tytul
                            blogosławionej
                            ireny z forum ;-)
          • deviant.rr witam w ekipie! 10.11.05, 17:37
            Ireo i Yamasz witam w drużynie :) o terminach skoków powiadomię was poprzez to
            4um więc jakby coś, to może uda się kogoś dodatkowo obwinić za to że wiedział o
            skoku a nie zapobiegł - mnie samemu na pewno uda się bezkarnie przez to wszystko
            przejść, bo jak tylko przebadają moją psychikę to wyjdzie prawda całkowitego
            braku świadomości kontrolowania swoich czynów jak i całkowita niewydolność
            umysłowa :)

Co do "wolnej" DT - nie ma większego problemu Yamasz zostane przydzielona ci
            funkcja wabia :)
            Ireo hmmm jakąś funkcję Ci znajdziemy hehe...

--------------------------------
            www.bikepics.com/members/deviant
            • Gość: siekiera77 Re: witam w ekipie! IP: *.aster.pl 11.11.05, 00:37
              Ireo hmmm jakąś funkcję Ci znajdziemy hehe...

oberfeldkurat może?
              • ireo Re: witam w ekipie! 11.11.05, 09:45
                sieczkarnia, ty to lepiej uważaj
                żeby ci się korytko nie przekrzywiło
                i korbka nie spadła, zanim nieumiejętnie
                użyjesz klawiatury albo powiesz o sobie "my".
                (jacy "my"? My, Maszyny Rolnicze? :0)
                • Gość: siekiera77 Re: witam w ekipie! IP: *.aster.pl 11.11.05, 12:20
                  dobrze siostro ireno
                  tak mi dopomoz bug
                • Gość: siekiera77 Re: witam w ekipie! IP: *.aster.pl 11.11.05, 12:40
                  iręko swiontobliwa niewiasto
                  wybaczam ci prostackie i niedowcipne
                  naigrywanie sie z mojego nicka
                  idz w p. i nie grzesz wiecej ;-)
                  ps. zamiast tam,
                  mozesz udac sie rowniez do
                  centralnego parku kultury
                  amerykanskiej
                  gdzie wspolnie ze swą sympatia
                  obalicie browarka z torebki
                  i mit o MITcie
                  • ireo Re: witam w ekipie! 11.11.05, 13:41
                    na wypadek gdybyś miała wątpliwości,
                    czy przypadkiem ktoś tu nie jest
                    bardziej prostacki od Ciebie,
                    to chciałem Ci powiedzieć,
                    że zagraża Ci najwyżej
                    1 osoba, może dwie
                    więc się nie martw
                    i śpij spokojnie
                    • okrutny_mariuszek Re: 11.11.05, 13:51
                      nazbyt skromny jesteś iRenko
                      • ireo Re: 11.11.05, 13:57
                        na to czekałem, mariufku
                        ale więcej nic nie napiszę
                        bo się znowu zaplujesz,
                        zaczniesz przysyłać maile
                        i będę się musiał litować
                        • Gość: NYorker Re: IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.11.05, 14:13
                          gdybys zobaczyl moderiuszka na fotografii (maniek raz jeden kiedys
                          nieroztropnie sie ukazal), staloby sie dla ciebie jasnym, iz poza tym, ze
                          stronilem od mankowej gownazerii, jestem miloscierny. maniek bowiem mezczyzna
                          przystojnym jest i pieknym, o rysach twarzy szlachetnego mysliciela jedynie we
                          wlasnym przekonaniu.
                          to rzeklwszy, zdaje mi sie, ze przekroczyles granice, ktorej sam dotad nie
                          przekraczalem. przestapilem ja teraz, ale juz cofam stope. (mysl dalej
                          mariuszku, zes atrakcyjny samiec.)
                          ten sort ludzi zwyczajnie nie zasluguje nawet na spojrzenie w dol.
                          • okrutny_mariuszek Re: 11.11.05, 14:20
                            ty kamilu głupi jesteś i nic więcej. ot, idiota, któremu sie wydaje, że ma misję
                            • Gość: NYorker Re: IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.11.05, 14:22
                              bycie glupim to przyjemnosc, ktorej nikczemne bydlaki nie dostrzegaja.
                              • okrutny_mariuszek Re: 11.11.05, 14:27
                                no to przyjemności masz baaaaaaaaaaardzo dużo
                                • Gość: NYorker Re: IP: *.kondylis.com 11.11.05, 16:25
                                  nazwanie mnie idiota przez jakiegos pretensjonalnego smarkacza z zaplecza
                                  ubogiej prowincji idiota mnie nie czyni. biednym natomiast siebie samego
                                  czynisz namietnie czytajac kogos, kogo uwazasz za glupiego. nie zastanawiaj sie
                                  nad tym, wydrukuj ten post i za dziesiec lat popros sasiadke, by przeczytala ci
                                  te slowa i wytlumaczyla ich sens.
                                  pulchny mlodziencze, fakt, ze masz wyrazne plaskostopie, wyraz twarzy inbecyla
                                  i posture czlowieka tak dalece pozbawionego swiadomosci, ze obarczonego nadwaga
                                  nie jest twoja wina. moja tez nie - daj to chociaz sobie wytlumaczyc.
                                  wierze, ze kiedys blysniesz jakims slowem, ktore bedzie znakiem, zes
                                  wydoroslal. poki co, sposrod znanych mi, jestes jedynym prawnikiem, ktory jest
                                  kompletnie pozbawiony gustu tak w dziedzinie przedmiotow, jak i mysli. to, ze
                                  warujesz na forum i po pieciu minutach dajesz odpowiedz na kazdy wspominajacy
                                  twoja osobe post, a takze ilosc przypietych do twoich postow linkow swiadczy li
                                  tylko o tym, ze czasu masz mnostwo, a to u dobrych prawnikow rzecz niespotykana.
                                  obycie, styl predysponuja cie jedynie do bycia podrzednym komornikiem (w
                                  najlepszym przypadku) i wielkiej szansy zmiany tego stanu nie masz, ale
                                  winienes chociaz sie starac. zal mi ciebie, bo jedyne salony jakich w zyciu
                                  zaznasz to to forum. czyz nie to ciebie frustruje, prowincjonalny chloptasku?

zyj zdrowo, zmien diete, a moze pogodniej spojrzysz na swiat i rozumniej.
                                  • okrutny_mariuszek Re: 11.11.05, 16:46
                                    otóż jesteś idiotą i to niezaprzeczalne
                                    nieważne co napiszesz argumentując ze nie jesteś nieudacznikiem

czytaj więc powoli:

j e s t e ś _ i d i o t ą

kropka
                                    • Gość: siekiera77 Re: IP: *.aster.pl 11.11.05, 18:40
                                      i wykrzyknik
                    • Gość: siekiera77 Re: witam w ekipie! IP: *.aster.pl 11.11.05, 18:45
                      ireo napisał:

> na wypadek gdybyś miała wątpliwości,
                      > czy przypadkiem ktoś tu nie jest
                      > bardziej prostacki od Ciebie,
                      > to chciałem Ci powiedzieć,
                      > że zagraża Ci najwyżej
                      > 1 osoba, może dwie
                      > więc się nie martw
                      > i śpij spokojnie

siostro ireniu
                      a o
                      paciorku przed zasnieciem