Dodaj do ulubionych

sprzedam CZ 250 CROSS

IP: 195.117.245.* 10.11.05, 09:59
Tak jak w temacie.

Kontakt:
tel.: 889-900-514
e-mail: tomek19824@interia.pl
gg: 1719190
Obserwuj wątek
    • Gość: Yamasz Re: sprzedam CZ 250 CROSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 10:25
      daj coś więcej!! za ile jaki stan, przebieg, czy z papierami ile ma nakręcone,
      ile razy mial robiony remąt silnika, który rocznik itp.
      • szymon.dziawer Re: sprzedam CZ 250 CROSS 10.11.05, 10:34
        Przy całej sympatii do Ciebie...
        Po pierwsze, mam wrażenie, że i tak byś nie kupił, a jeśli jesteś
        zainteresowany rynkiem i cenami tego typu motocykli, to są tego całe megabajty
        w necie i kilka ton papieru w kioskach.
        Poza tym, mam wrażenie, że kompletnie nie wiesz, co to za motocykl, bo gdybyś
        wiedział, to byś nie pytał. Ja może nie jestem alfą i omegą, ale jak słyszę
        hasło "CZ 250 Cross", to wnioskuję, że:
        1. rocznik - koniec lat 70
        2. stan - dostała wystarczająco dużo w dupę już w klubie sportowym w którym
        jeździła, zanim trafiła w ręce prywatne.
        3. ile remontów - w samym klubie miała pewnie ze 30. Żywotność tego silnika, to
        ok. 3-5 zawodów.
        4. Nakręcona ma kilka tys. motogodzin (sprzet bez licznika)
        5. Papierów to nigdy nie miała, no może poza kwitem zakupu lub przekazania na
        stan kluby sportowego
        Szymon
        • szymon.dziawer Re: sprzedam CZ 250 CROSS 10.11.05, 10:36
          A...
          Cena w okolicach 1500 zł
          ;))
          Szymon

p.s. Czekam teraz na sprostowanie sprzedajacego, ale mam wrażenie, że
          trafiłem ;)
          • Gość: Yamasz Re: sprzedam CZ 250 CROSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 10:53
            mi też sie wydaje że trafiłeś szymek, a mój kolego cągle szuka jakeigoś moto,
            wczesniej na spółe kupiliśmy wsk 175 i jawe 350, teraz on chce sobie kupic
            jakiegos taniego sprzeta do poszalenia, nie ma neta, wiec czegos mu szkuam...
            • Gość: ec Re: sprzedam CZ 250 CROSS IP: 195.117.245.* 10.11.05, 17:22
              Po pierwsze tomek czyli sprzedajacy to moj kuzyn i poprosił mnie, abym za niego
              zamieścił ogłoszenie ponieważ nie ma czasu. Co do wypowiedzi Szymona:

Tak samo sie z Nim zgadzam, że jak chcesz sie dowiedzieć czegoś o sprzedawanym
              motocyklu to jest kontak - nie widze problemu. A jeśli jesteś zainteresowany
              ogólnie tym motocyklem: historia, zdjęcia, dane techniczne itp. to
              www.czforum.dvd.pl i www.allbikes.wz.cz więcej nic konkretnego nie ma, chyba,
              ze konkretne, zeczy jak np. ksiązka serwisowa.
              1. Rocznik kuzyna nie wiem dokładnie jaki jest ale coś koło 84-88. (CZ była
              produkowana od 74 roku, a najczęstsze jej modele miedzy 80-90)
              2.CZ nie były wyłącznie w klubach. Były również sprzedawane w rence prywatne.
              (Zawodnicy startowali róznież na nich w róznych mistrzostwach-dla nich były
              przeznaczone inne wersjie m.in. z membrana i innymi ulepszeniami, zdjęcia
              takich własnie może zobaczyc na allbikes).
              3.Wiadomo jak CZ jezdziła na zawodach to praktycznie za każdym startem miała
              wiekszy lub mniejszy remont, ale tak to nie, a poza tym sa dostępne od renki
              całkiem tanie nowe części do CZ, także nie ma problemu. (sam mam CZ tyle, ze
              125 i przeprowadziłem jeden remont bardzo szczegółowy i do tego czasu nie
              miałem żednego większego problemu).
              4. Co do przebiegu to tak jak juz Szymon mówił nie ma licznika, ale jeden sezon
              na jednym tłoku śmiało przejezdzisz.
              5.Co do tego też sie zgodze.

Dodam jeszcze, że CZ CROSS duzo kojazy z jakaś wiejską przeróbka CZ350, a to
              jest wieeelka pomyłka, poniewaz CZ CROSS to full cross tak jak CR,KX czy YZ
              tyle, że nie ma co do nich porównywac komfortu jazdy i wykonania bo w końcu CZ
              jest troszke starsza, ale to jest legenda!!!

W sumie to niepotrzebnie się az tak rozpisałem, bo wszystko prawie jest na
              www.czforum.dvd.pl i baaardzo duzo tematów o CZ CROSS było na
              ForumMotocyklistow-wystarczy poszukać (dosc dobry temat o awaryjnosci tego
              motorka to "MZ na off road" czy jakos tak).

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka