Gość: CBR 600 F2 IP: *.it-net.pl 09.12.05, 13:28 jak sprawnie wymienic swiece w cbr 600 f2.tzn glownie chodzi mi o to co trzeba zdemontowac z motocykla zeby sie do nich dostac i jaki klucz (mm) potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzakas Glupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 10:07 A wiec zdejmujesz bak owiewki potrzbny ci klucz od swiec pewnie do tych z malym gwintem i odkrecasz. Proste jak robienie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Glupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 10:07 A wiec zdejmujesz bak owiewki potrzbny ci klucz od swiec pewnie do tych z malym gwintem i odkrecasz. Proste jak robienie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1285 Re: Glupie pytanie 10.12.05, 12:43 dzakas skad wiesz ze robienie dzieci jest proste z tego co wiem jeszcze takowych nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBR 600 F2 Re: Glupie pytanie IP: *.it-net.pl 14.12.05, 00:12 wiem ze glupie ale czeka mnie ten pierwszy raz i nie chce sobie roboty robic bo teraz w garazu -1 i lapy marzna.a przednia owiewke tez trzeba sciagac zeby zdjac bak? sory za kolejne glupie pytanie, ale w sumie nie mam nic do stracenia.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Widziałem na filmach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 13:06 :) Odpowiedz Link Zgłoś