Gość: lukasz983 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:48 jezdzilem codzienie ostanio po sniegu ale dzis tyle napadalo ze stawala na prostej drodze zaraz ide zakladac lancuchy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrutny_mariuszek Re: 31.12.05, 11:00 co to wisia? WSK? zamiast inwestować czas i kasę w łańcuchy zainwestuj w skuter śnieżny - stają się bardzo popularne/modne - żaden śnieg Ci niegroźny, a po kilku małych przeróbkach pokonasz nie tylko zaspy, ale i akweny wodne, po kilku kolejnych przeróbkach dasz radę wyjechać na asfalt (latem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Ja dzisiaj rowerem nie dalem rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:28 Ale przy okazji pomoglem 2 samochody wypchnac i to z wlasnej woli bo goscie rady by nie dali jeden nawet zaproponowal aby podwiesc i podziekowal bardzo sa spoko ludzie jeszcze a tym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: Ja dzisiaj rowerem nie dalem rady 31.12.05, 17:30 jak mi moja wisia nie dawala to ja lancuchami krepowalem i sam se bralem :-) Odpowiedz Link Zgłoś