IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:30
coraz ciężej,ten ch...rny śnieg,kobieta daleko,ech....
Obserwuj wątek
    • saracen1608 Re: echhh.... 31.01.06, 22:04
      nie stresuj sie olo :]
      do wiosny niedaleko

pozdro :]
      • rambo54 Re: echhh.... 31.01.06, 22:10
        Olo, patyk w zęby i do 'wiosny' !!!
        • darek.gs.500 Re: echhh.... 31.01.06, 22:28
          ale kiedy wreszcie bedzie ta wiosna chyba jeszcze długo trza czekać...
          ja czekam na roztopy i ruszam a wy?
          • rambo54 Re: echhh.... 31.01.06, 22:34
            tym GS to chyba po bułki do sklepu..;) hyhyhy
            • tycza Re: echhh.... 31.01.06, 22:40
              zawsze to coś:) jeść tez cza
              • darek.gs.500 Re: echhh.... 31.01.06, 23:16
                HAMSCY jesteście pewnie w życiu nie jechliście na GS-ie a sie ku***wa
                wypowiadacie jakoś jeżdze na nim i jest dobrze założe się że jeździcie na jakiś
                oplastikowanych litrówach i myślicie że jesteście lepsi a reszta to chłam
                wku***wia mnie takie gadanie skoro GS jest taki zły to dlaczego ma takie
                dobre wyniki sprzedaży na całym świecie?
                • Gość: mrmisquamacus Re: echhh.... IP: *.server.ntli.net 31.01.06, 23:17
                  no wlasnie, hmmm jakby sie nad tym zastanowic...dlaczego???

hehe
                • mariusz-ef Re: echhh.... 31.01.06, 23:27
                  jakie wyniki!?
                  2 GS-y dają gratis do każdego innego zakupionego w salonie motocykla!
                  podobno chcieli dawać dokażdego zakupionego litra oleju, ale firmy produkujące
                  olej silnikowy podniosły larum, że przez to nikt nie bedzie chciał oleju
                  kupować!
                • Gość: NYorker litrowka IP: 70.19.14.* 31.01.06, 23:47
                  tak, jezdze oplastikowana litrowka (etv1000). jezdzilem w zyciu gs'em i nawet
                  podobalo mi sie, ale pan od czesci w salonie z gs'ami strasznie mnie nie lubil,
                  a ja nie lubilem, gdy panowie mechanicy nie odpowiadali na moje telefony, gdy
                  chcialem umowic sie na serwis. pewnej srody nawet jeden z nich obiecal, ze
                  oddzwoni za piec minut, a zrobil to we wtorek w nastepnym tygodniu. wtedy
                  pomyslalem sobie, zeby sie pie..li i postanowilem, ze nie wcisna mi gs'a, co
                  mu odpada zawieszenie i nie trzymaja uszczelki. (o kreceniu do 7.5 tys obrotow
                  nie wspomne, bo to obciach i o wichrujacych sie tarczach tez nie)

'skoro GS jest taki zły to dlaczego ma takie dobre wyniki sprzedaży na całym
                  świecie?'

nigdy w zyciu nie widzialem GS'a. a troche motocykli na codzien widuje.

Gon Sie.

---------------------------------------------------------
                  caponord - best bike you've never ridden
                  • darek.gs.500 Re: litrowka 01.02.06, 02:00
                    sam się goń
                  • saracen1608 Re: litrowka 01.02.06, 15:58
                    Kamil- jemu chodzi o suzuki a nie o B(ędziesz)M(iał)W(ydatki) :] :P
                • Gość: brembo Re: echhh.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:17
                  Ojejjj;) hahahahaah!
                  darek GS dobry moto!
                  • darek.gs.500 Re: echhh.... 01.02.06, 02:03
                    widzę że to forum tylko dla wybranych motocykli a GS do nich nie należy
                    • Gość: NYorker Re: echhh.... IP: *.dyn.optonline.net 01.02.06, 03:07
                      to nie do ciebie bylo, matole. tylko do bmw.
                • Gość: spadlinowany GS darek nie wku..aj sie IP: *.localnetwork.pl 01.02.06, 00:31
                  spytaj sie lepiej, jak taki jeden ktoś, co sie duużo mądrzy baty zebrał od starego, spadlinowanego GS-a, który "dymił jak sekcja akrobatyczna Royal Airforce" i na dodatek miał krzywe jak cholera lagi, bo kilka dni wcześniej wpadł w Corsę....
                  • darek.gs.500 Re: darek nie wku..aj sie 01.02.06, 02:02
                    pisz kto?
                    • Gość: spadlinowany GS Re: darek nie wku..aj sie IP: *.localnetwork.pl 01.02.06, 16:55
                      a taki jeden....najwięcej się mądrzy, wie wszystko o motocyklach, wszystko umie, a jeździ tak, ża Max Biaggi do spółki z Doohanem, Kocinskim i Rossim czyszczą mu wydechy....oczywiście dla każdego ma dobrą radę i uszczypliwą uwagę....
    • tycza Re: echhh.... 01.02.06, 10:38
      Darek sam chce kupić gs 500:)
      • Gość: yamasz Re: echhh.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:46
        gs jest jak golf, wszyscy go chcą, bo jest taki "dobry" nic sie nie psuje jest
        tani itd. a co za tym idzie jest, nudny i zwyczajny, dlatego mówie DUCATI GÓRĄ
        i ALFA ROMEO TEŻ GÓRĄ!!!

:::LSD pomaga mi:::
    • Gość: olo222 Re: echhh.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:25
      o kurcze!!! dzięki ,ja tylko tak,tak mnie coś naszlo....
      • saracen1608 Olo - dla ciebie :] 01.02.06, 16:02
        mnie ten wierszyk zawsze poprawia humor :]

"Wierszyk pasażera pociągu Intercity "Lajkonik", który jadąc z Krakowa do
        Warszawy na konferencję "Tak, jestem Europejczykiem", zauważył, że wiosna
        przyszła"

Patrzę jak kraj porasta wiosną,
        Jak las wybudza się z narkozy...
        Och! Jak te brzozy pięknie rosną!
        Polska to Kraj Rosnącej Brzozy!

W podróży czas mi się nie dłuży...
        Jedno mnie tylko trochę męczy,
        Że obok siedzi taki Murzyn
        Z pluszowym misiem w barwach tęczy.

Jak w tym wagonie czysto, świeżo...
        Młoda Hinduska z małym dzieckiem...
        A prawosławni wciąż nie wierzą
        W proboszcza z Rawy Mazowieckiej...

A o jadących pierwszą klasą
        Złego bym słowa nie powiedział...
        Choć jeden Żyd i jeden mason
        Przypada tu na jeden przedział.

Morał wierszyka będzie krótki.
        Jak miecz na łeb skazańca spadnie:
        Ludzie! Do nędzy prostytutki!
        Cieszcie się, kurna, że jest ładnie!

I nam się też pozwólcie cieszyć
        Z tych ciepła stopni kilkunastu...
        Proszę w imieniu całej rzeszy
        Sceptycznych euroentuzjastów.

Artur Andrus
        • Gość: olo222 Re: Olo - dla ciebie :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:40
          spoko,dzięki naprawdę,dziś bylem na zebraniu w klubie i jest ok,jeszcze raz
          dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka