tuzmen 08.03.06, 19:55 Mam ochote wymienić uszczelniacze (poraz pierwszy). Jakieś rady od doświadczonych rozkręcaczy. "BEZ MŁOTA NIE ROBOTA" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartekexc Re: jak rozebrac laga? 08.03.06, 20:10 ja mam radę : idź do mechanika od motocykli i niech przy tobie wymieni uszczelniacze od tego zależy twoje zdrowie a niekiedy i życie Odpowiedz Link Zgłoś
tuzmen Re: jak rozebrac laga? 08.03.06, 20:15 W sumie ok, tylko: 1. Nie mam kolegi mechanika stricte motocylkowego (dlatego ten post) 2. Lubie sam, bo wiem co mam. Widzialem kiedyś mechaników (samochodowych) w akcji, nie polecam 3. Pieniądze też... 4. Sądze ze nie jest to wielkie wyzwanie, nie chciałbym tylko czegoś uszkodzić 5. Niestety nie mam jeszcze manuala do swoejj cb500 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo453 Re: jak rozebrac laga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:38 serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56423,1976940.html Wymiana uszczelniaczy teleskopów Z tym opisem nie powinieneś mieć problemów Odpowiedz Link Zgłoś
tuzmen Re: jak rozebrac laga? 08.03.06, 21:57 neo453: dzieki za rzeczową odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx Re: jak rozebrac laga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:24 ja rozbieralem, zaden problem. musialem tylko pozyczyc szczypce do zdejmowania takich metalowych zabezpieczen... i od tego na pewno nie zalezy twoje zycie jak wszystko dobrze poskrecasz. przeciez w serwisie tez to robia przewwaznie mlode chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś