Dodaj do ulubionych

Kupilem Suzuki

IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 09.03.06, 08:21
Kupilem nowa SV650 S; dzis odebralem z salonu. Kolor jak na zdjeciu:
www.suzuki.pl/moto/moto2/salon.html
Kurde nie wiedzialem, ze tak sie bede stresowal podczas jazdy. Trasa z salonu
do domu to chyba najbardziej nerwowe 5 mil w moim zyciu. Jeszcze mi daleko do
plynnego operowania gazem. A jednak V-twin ma niezlego kopa, no i zdecydowanie
bardziej szarpie niz czworka. Wyglada na to, ze sporo czasu mi zajmie zanim
zapanuje nad moim motem i troche sie wyluzuje. Jutro wybieram sie na zakupy.
Potrzebuje dobre slidersy (nie wiem czy kupic oryginalne produkty
Suzuki/Yoshimura?, podsylam foto:
www.suzukicycles.com/Accessories/detail.aspx?modelId=cac0963f-77c8-4477-884a-d2f174f64e50&accessoryCategoryId=a4cf57c5-8016-499c-bec7-c7595610d3e4&accessoryId=eb90dd78-ea6f-4fbe-9778-3b838624192a
), kurtke i spodnie (polecacie skore czy nylon?). W perspektywie zakup butow
(prawdopodobnie Sidi). Kask kupilem przed odbiorem. Czarny Shoei RF-1000. Do
tego dwa zapiecia i rekawice Vanson. Trzymajcie za mnie kciuki, to moje
pierwsze "duze" moto! Wczesniej, sto lat temu, jezdzilem jedynie na
komunistycznych smieciach plus Eliminatorem na kursie MSF.
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: Pogratulowac! 09.03.06, 08:48
      niech Ci sie spisuje!
      i życze Ci duuuużych rabatów na stacjach paliw ;-)
      (żebys mogl duuuużo jezdzic!)

piekny zakup na poczatek wiosny!
      • Gość: yamasz Re: Pogratulowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:27
        współczuje, brzydki ;p
        nie żartuje, podoba mi sie... rozsądnie wydałeś kase...
        pozdrawiam Yamasz
        :::Puści klamę, ruszy, i na horyzoncie zniknie:::
    • suzi650 Re: Kupilem Suzuki 09.03.06, 08:57
      witaj w klubie, ja mam 2004 rocznik :)
      milej jazdy!
      • Gość: les Re: Kupilem Suzuki IP: 195.136.33.* 09.03.06, 09:58
        A ja mam waszą koreańską podróbke Hyosunga 650 GT (też V-ka) za połowe ceny
        i też się cieszę :)
        • suzi650 Re: Kupilem Suzuki 09.03.06, 10:25
          to nie nasza podróbka, tylko naszych motocykli.
          cieszę się, że się cieszysz (póki możesz)...
          • Gość: les Re: Kupilem Suzuki IP: 195.136.33.* 09.03.06, 10:55
            dlaczego póki mogę !!!!

Jeżeli nie znasz marki to powstrzymaj komentarze!!
            • suzi650 Re: Kupilem Suzuki 09.03.06, 10:57
              póki możesz oznacza po prostu: póki możesz, czyli póki możesz jeździć. bez
              podtekstów.
              widzę, że kolega ma koreański kompleks niższości ;)
              • Gość: les Re: Kupilem Suzuki IP: 195.136.33.* 09.03.06, 11:01
                Może to koleżanka ma japoński kompleks wyższości?
                • suzi650 Re: Kupilem Suzuki 09.03.06, 11:06
                  hahaha dobre! nie sądzę, aby coś takiego przeze mnie przemawiało, ale niech Ci
                  bedzie - mam nadzieje, ze to przerwie te bezsensowną wymianę zdań.
                  • Gość: les Re: Kupilem Suzuki IP: 195.136.33.* 09.03.06, 11:08
                    OK troszkę się niepotrzebnie uniosłem :)

Pozdrawiam
    • Gość: les tak wygląda Hyosung GT 650 R IP: 195.136.33.* 09.03.06, 11:17
      korider.com/PHP-Nuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=544
      • Gość: les a tak wygląda Hyosung GT 650 IP: 195.136.33.* 09.03.06, 11:35
        www.stuntmania.net/kuvat.php
    • Gość: seba26 Re: Kupilem Suzuki IP: *.bulldogdsl.com 09.03.06, 13:45
      piekne moto tez sie do niego przymierzam (zakup w maju) ale kolor buuuu bardzo
      niefajny :P
      • mariusz-ef Re: Kupilem Suzuki 09.03.06, 14:47
        co tam kolor! przy prędkościach jakie ta suka osiąga kolor będzie i tam
        niewidoczny!
    • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 09.03.06, 15:52
      super. teraz sie nie zabij. (zaluje, ze nie strom)

odradzam sidi. chyba, ze masz doswiadczenie z sympatexem albo innymi
      whaddafukkaizdatexami.
      • Gość: ABC do Waps-a IP: *.lee.k12.fl.us 09.03.06, 16:21
        A gdzie mieszkasz jesli mozna wiedziec bo mowisz ze juz jezdziles u mnie to ni
        chu.. nie da rady slisko jeszcze i strasznie zimno...;)
    • Gość: waps Re: Kupilem Suzuki IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 09.03.06, 17:12
      Co do koloru nie ma wielkiego wyboru, tu (w San Francisco: wiadomosc dla ABC)
      rocznik 2006 sprzedaja tylko w dwoch kolorach, czerwonym i niebieskim. Moj
      faworyt, to czarny, ale w tym kolorze dostepna jest jedynie SV 1000.
      NYorker, ty to potrafisz czlowieka pocieszyc. A co do butow: Co polecasz?
      Podobnie jak w kwestii kurtki i spodni: Szukam czegos uniwersalnego, w czym da
      sie przejsc z parkingu do knajpy bez potrzeby wskakiwania w dodatkowe "obuwie".
      Robisz rundke latem? Wybierasz sie w okolice Bay Area.
      • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 09.03.06, 17:51
        skoro postanowiles rznac japonska gejsze, to wybiore linki z co bardziej
        obciachowym sprzetem i posle wieczorem na konto gazety. chyba, ze wolisz na
        jakiegos maila. (znalazlem pare perelek w sam raz dla pozbawionych gustu
        youppies z westcoast).
        jezeli juz masz to japonskie badziewie, to teraz mozesz poswiecic troche uwagi
        osikowiczowi, bo popelnia bledy, ktorych nawet ja nie nabazgram.

z pewnoscia w maju zaliczam deal's gap i brp, a potem grand canyon of penn.
        myslenie o jezdzie dalej na zachod odlozylem na lato.
    • achili Re: Kupilem Suzuki 09.03.06, 22:04
      Witam,
      gratuluję nabytku! Przez jakiś czas użytkowałam takiego sprzęta. Testosteron na
      wysokim poziomie gwarantowany podczas jazdy:). Odczucia: bosko
      nieprzewidywalny, haha. O czym się przekonasz, I hope :)

Co do łaszków nie wypowiadam się,

Z lekką dozą zazdrości, bo moto już nie w moim posiadaniu,
      pozdrawiam
      achili
      • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 09.03.06, 22:18
        lepiej bylabys sprzedala siebie, niz moto...
        • achili Re: Kupilem Suzuki 09.03.06, 22:43
          ha! sęk w tym,że to raczej zabór był i mój wdzięk/urok osobisty przegrał z
          urokliwością przedmiotu, buuu

achili
          • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 09.03.06, 22:47
            heh, jakas dziwna jestes - nie dasz sie obrazic)
            • achili Re: Kupilem Suzuki 09.03.06, 23:00
              zapewniam, zadanie jak najbardziej wykonalne, jakiekolwiek powiązania
              z "zaborcami" i otwierasz listę straconych.

achi
    • Gość: waps Re: Kupilem Suzuki IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 09.03.06, 22:05
      Mistrzu kierownicy: Slij na waps@gazeta.pl
      To twoim zdaniem japonskie badziewie jest najlepszym motem w klasie basic
      middelweight w zestawieniach magazynu Bike, a to pismo akurat nie tylko ja
      szanuje. Wszyscy w temacie polecaja je na pierwsze moto. Suza zajmuje pierwsze
      miejsca w czterech innych kategoriach. Wiecej chwilowo nie powiem, bo brakuje mi
      doswiadczenia, do czego potrafie sie przyznac. Design Suzy nie nalezy do
      czolowki. W mojej prywatnej ocenie prym wiedzie tu Ducati, choc jak wiadomo jest
      to kwestia gustu. Inna rzecz, ze tylko sprzedawca bedzie polecal Duca na
      pierwsze moto, bynajmnie tego, ktory najbardziej przemawia do moich zmyslow
      estetycznych.
      Z tego co widze Capo wciaz jest daaaleko za prymusem klasy Big traile KTMem 950
      Adventure. Ale ty pewnie wiesz lepiej. Powiem tyle, ze nie mam sie czego
      wstydzic i jak na moje pierwsze moto w tej klasie mam bardzo dobry sprzet.
      Osikowicz wie o swoich bledach, co wiecej - potrafi przyjac krytyke. Odrobine
      dobrej woli NYorker!
      • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 09.03.06, 22:17
        zartowalem, gluptasie. skoro nie masz wyboru i musisz byc soba, to po cholere
        wciskasz sie w skorke typowego forumowicza?

zrobie ci na zlosc i naprawde wysle linki do katalogow joe rocketa albo jeszcze
        lepiej nic nie wysle. a osikowicz generalnie wie sporo, wiec zdziwilbym sie,
        gdyby akurat o sobie czegos nie wiedzial.
        • ireo Re: Kupilem Suzuki 09.03.06, 22:52
          (jest może jakiś emotikon wyrażający ukrycie twarzy w dłoniach?)

Yorker, no przecież waps wyraźnie pisał, że kupił nowe suzuki, że się stresuje
          i nerwowy jest, tak? i że w dodatku nie wie co na siebie włożyć? :-)
          człowieka w takim stanie należy umieścić na jakiś czas w izolatce i nie
          próbować z nim żadnych żartów
          • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 09.03.06, 22:56
            racja. stracilem poczucie rzeczywistosci. jednak wysle mu te linki.

L. lubi przechadzac sie nago. wyraznie ja to relaksuje.
          • achili Re: Kupilem Suzuki 09.03.06, 23:03
            czyżby zawoalowana zazdrość??? :)

achili
    • Gość: waps Re: Kupilem Suzuki IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 10.03.06, 00:31
      Please bez zartow! Jestem w stanie niewatpliwego napiecia. Jak tu kombinuje jak
      przezyc pierwsze dni na winklach Marin County, co zobaczyc w lusterkach, w
      ktorych widac niewiele, jak zaistniec w tloku na Golden Gate, jak zawalczyc na
      tych niewyobrazalnych stromiznach w San Francisco, a przede wszystkim jak
      zapanowac na pelnym temperamentu V-twinem, a wam sie zbiera na zarty.
      • tom_tom1 Re: Kupilem Suzuki 10.03.06, 00:43
        najlepiej to wymień pozostałe firmy związane z motocyklami które znasz, potem
        umyj buzie i rączki i idź spać spokojnie.
      • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: *.nycmny.east.verizon.net 10.03.06, 01:32
        oby ireo mial racje piszac, ze jestes w stanie chwilowego szoku. chce wierzyc,
        ze ma racje na przekor temu, co widze. oto ni stad, ni zowad przeradzasz sie w
        typowego bywalca forum: lzawisz niemal*, a przede wszystkim przeistoczyles sie w
        brytana zamiast kola upietego na lancuchu, co to mu piana pryska z pyska gdy
        tylko ktos przechadza sie kolo sprzeta, do ktorego jest przypiety. jesli ktos
        przechodzi obok i czyniac kroki unosi stopy, nie znaczy to, ze chce podniesc
        noge i zrosic dumne posiadanie uryna.
        bez obrazy, bez emocji. spelnilo sie male marzenie; winienes byc szczesliwy.

*tylko patrzec, jak zaczniesz zalic sie na kierowcow wiezdzajacych na
        skrzyzowanie na czerwonym albo na kierowcow autobosow miejskich w sf. z bolem
        wowczas bede musial wpisac cie na liste durniow z opryszczonym mariuszkiem na
        szczycie.
      • carina79 czy dobrze zrozumialam? 10.03.06, 09:01
        Waps kupil moto i boi sie jezdzic, bo nic nie widzi w lustekach (chce jeździc do
        tyłu?), NY robi se jaja z ch..owego moto i Waps sie stresuje, ze ma ch..owy
        motor i juz mysli o sprzedaniu, ale wtedy ratuje go ireo zmuszając NY do
        przyznania sie do glupiego zartu i wysłania linka z odpowiednimi dla japiszonów
        gumofilcami.
        Waps nadal napięty i pełen wyrzutów o brak zrozumienia.
        pomijam poboczny wątek erotyczny z achili.
        • ireo Re: czy dobrze zrozumialam? 10.03.06, 10:51
          carina79 napisał:

>Waps kupil moto i boi sie jezdzic, bo nic nie widzi w lustekach (chce jeździc
          >do tyłu?)
          :-) Ty, Mała, trochę szacunku. też byś się bała, jakbyś była wapsem :-)

>pomijam poboczny wątek erotyczny z achili.
          zazdrość to brzydkie uczucie. ale nie martw się, też będziesz miała
          swój "poboczny wątek erotyczny", niech tylko yamasz wróci ze szkoły
          • carina79 Re: czy dobrze zrozumialam? 10.03.06, 11:58
            jak bym miała SVała, to też bym sie bała. przecież to nie motocykl, ma poniżej
            litra! tym się jeździ na karte rowerową. no i to przecież gó..any Japończyk, co
            prawda w USA się wszystkim JEŹDZI jak twierdzi nasz forumowy Guru, ale gowno
            bedzie gównem (mowie o Japonskim motocyklu...zeby bylo jasne).

Yamasz studiuje i na uczelnie jezdzi motorem, nawet zima, jest taki twardy i
            nieustraszony, szkoda ze sie boi widoku krwi, bo własnie mam menstruacje...
            • Gość: seba26 Re: czy dobrze zrozumialam? IP: *.bulldogdsl.com 10.03.06, 12:10
              bzdury :P
        • Gość: NYorker zle zrozumialas IP: *.nycmny.east.verizon.net 10.03.06, 14:12
          pozycz od kogos japonski motorower, wymontuj lusterka i rozbierz sie. zrob runde
          na miescie (koniecznie takim pow 4 mln mieszkancow) zmieniwszy wczesniej
          podpaske (wskazana ze skrzydelkami na wypadek, gdyby trafilo ci spotkac jakiegos
          przyglupa w samochodzie bez sprawnych wycieraczek albo bez plynu do spryskiwania
          szyb), potem wroc i napisz, co czulas.
          • carina79 Re: zle zrozumialas 10.03.06, 14:32
            > potem wroc i napisz, co czulas.

czułam się jak idiota.
            NY, jak TY sobie z tym radzisz?
            • Gość: NYorker Re: zle zrozumialas IP: 70.19.14.* 10.03.06, 15:54
              z czym?
              • carina79 Re: zle zrozumialas 10.03.06, 16:01
                z polewą czekoladową.
                • Gość: NYorker Re: zle zrozumialas IP: 70.19.14.* 10.03.06, 16:23
                  a, z polewka. zle mi. codziennie placze godzinami. mam tylko nadzieje, ze nikt
                  nie dotrze do forum polewki czekoladowej. byloby mi glupio, gdyby pojawily sie
                  tutaj cytaty moich postow stamtad.
                  • carina79 Re: zle zrozumialas 10.03.06, 16:43
                    nie prowokuj mnie, lepiej sam sie przyznaj. Tylko prawda oczyści Twą dusze.
                    Pamietaj, ze jesteś Dzieckiem Bożym i dostaniesz rozgrzeszenie od sprawiedliwego
                    Boga, nawet jesli Twe mysli i czyny nie zawsze na to zasługiwały.
                    szukaj ukojenia w Jego niezmierzonej miłości, szukaj radości w Jego
                    nieskończonej wierze w Twoje Dobro, szukaj spokoju i oparcia w Jego madrosci.
                    On jest równiez Motocyklistą i kocha Cię Prawdziwą Miłościa Tłoka i Cylinda.
                    • Gość: mrmisquamacus Re: zle zrozumialas IP: *.server.ntli.net 10.03.06, 16:51
                      jak to dobrze, ze kobiety maja okres tylko przez 1/4 miesiaca.
                    • Gość: NYorker nie rozumiem kobiet. IP: 70.19.14.* 10.03.06, 17:01
                      przyznalem sie, a ona mi pisze, zebym sie przyznal.
                      chyba rozumiem, dlaczego kobiety sa miekkie w dotyku.
    • Gość: seba26 Re: Kupilem Suzuki IP: *.bulldogdsl.com 10.03.06, 11:22
      widze iz dyskusja zeszla daleko poza sprawy istoty rubieze moze wiec od razu
      skocznie ruszym na siebie w wesola napier....ke na srodku jakiegos placu i
      ostatecznie problem wyzszosci-niewyzszosci japonskich jednosladow rozwiazem?
      zatem balaklawy wloz, lewarki w dlon i hurrrraaaaaa!!!! :P
      • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: *.nycmny.east.verizon.net 10.03.06, 14:14
        carina naprawde ma okres. kolega/zanka seba poczul/a zapach swiezej krwi.
    • Gość: jerzy z klanu Re: Kupilem Suzuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:32
      kiepski wybor - wlasnie weszla do sprzedazy poprawiona cagiva raptor:
      - lepiej zestrojony silnik,
      - piekne, duze brembosy,
      - widelec upside-down 43 mm marzochci,
      - rama nie gorsza niz w ducatach,
      - zajebista "szybka"
      i co najwazniejsze - za wiele ich na ulicach nie ma :)
      (cena 27500 - nie pracuje dla importera :)))))))))

www.husqvarna-motocykle.pl/raptor_650.html#.
      www.cagiva.it/
      • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 10.03.06, 19:38
        przyjemnie, gdy miedzy okresami cariny pojawi sie na forum ktos z gustem. ale...
        z pewnoscia raptor nie byl jeszcze przetestowany przez zadne magazyny
        w stanach siec cagivy jest ciensza od piaggio
        (bycie testerem nowego produktu nie kazdemu odpowiada, ale to akurat bez
        znaczenia)

this bike is freaking hot...
        • Gość: mrmisquamacus Re: Kupilem Suzuki IP: *.server.ntli.net 10.03.06, 19:46
          a cagiva nie jest czasem w piaggio wlasnie?
          • Gość: jerzy z klanu Re: Kupilem Suzuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:40
            alez skad - to jeden koncern cagiva-mv agusta-husqvarna, przy czym te ostatnie
            produkty sa wyjatkowo udane
            • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 10.03.06, 20:55
              450 znajomego powoduje niemal erekcje. na targach motocyklowych przykleilem sie
              do qwarny i dlatego uwazam, ze psiaponczyki sa kijowe. (nie mylic z motocyklami
              ukrainskimi).
          • Gość: jerzy z klanu Re: Kupilem Suzuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:47
            www.mvagusta.com/_vti_g2_mh.aspx?rpstry=27_
            www.cagiva.it/
            www.husqvarna-motocykle.pl/
            (w polsce cagiva nie ma pelnej oferty)
            co do gustu - ja uwazam ze japonczycy generalnie są niedoscignieni ale w
            europie tez czasem jakis rodzynek sie trafi - np. zapowiadany ktm super enduro!
            co do polski - uwazam ze nic nie przebije osiagów/nowej ceny kawy Z750 -
            27 900 !!! do tego pomaranczowy lakier ala super duke :)
            www.kawasaki.pl/model_details.php?id=72&tryb=Zdjecia
            • Gość: jerzy z klanu Re: Kupilem Suzuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:49
              nic tylko ciułać pieniadze a w tvp teraz tak kiepsko płacą...
            • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 10.03.06, 21:06
              nie taplaj ceny ze stylem.

(jako kofeinista nie moge nie lubic kawy. najchetniej dawkowalbym sobie
              czerwonego tripla h1 z 1970 roku. cieszyl sie wielka popularnoscia posrod
              psychiatrow, ktorym nabijali kase zalamani wlasciciele triumphow i hond cb)
              • Gość: jerzy Re: Kupilem Suzuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:24
                tylko ze kawasaki teraz i dobrze wygladaja, i dobrze kosztują i mają dobre
                silniki - a w polsce kult hondy
                • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 10.03.06, 21:50
                  chyba nowe zabory nadchodza. narod podupada...
      • Gość: kortez Re: Kupilem Suzuki IP: *.bulldogdsl.com 10.03.06, 20:53
        widzialem to to kiedys, plastikowe to jakies takie nie sprawia dobrego wrazenia
        • Gość: kortez Re: Kupilem Suzuki IP: *.bulldogdsl.com 10.03.06, 20:55
          tam wyzej nad to o cagivie mowa (bynajmniej nie o SuuuZuuuKiii)
          • Gość: jerzy Re: Kupilem Suzuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:00
            tez widzialem - roznica taka ze w cagivie duzo lepsze podzespoły - a plastiki i
            tu i tam jak to plastki - czy to wazne?
    • Gość: pumas8@wp.pl Re: Kupilem Suzuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:16
      nie pie..o komunistycznych wynalazkach.bo gdyby nie one jezdzilbys rowerem
      • zephir Re: Kupilem Suzuki 21.03.06, 16:23
        No gratuluje i zapraszam na www.sv650.fora.pl :)
    • Gość: waps Re: Kupilem Suzuki IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 21.03.06, 20:57
      Dziekuje za wszystkie pozytywne glosy. Pozdrawiam milosnikow technologii
      japonskiej i niezaposredniczonych milosnikow motocykli w ogole. Jak dotad moge
      jedynie stwierdzic, ze moja SV jest swietnym motocyklem. Nie znaczy to, ze juz
      nie kocham innych motocykli i nie czytam juz motocyklowej prasy. Jest lepsza niz
      myslalem i niz mi o tym mowili znajomi, niekoniecznie aktualnie posiadajacy to
      moto. Kop jest delikatnie mowiac konkretny i nie wymaga czestego mieszania w
      skrzyni biegow. Pozycja tez jest wygodniejsza niz na to wyglada. Reasumujac:
      Moto jest zajebiste, a na dodatek za rozsadne pieniadze.

Polska kultura motocyklowa bazuje na stereotypach i dziecinnych marzeniach. W
      obu przypadkach podbudowa jest nieracjonalna. Jak juz pewnie zauwazyliscie,
      zagladajacy na to forum, zgodnie z zasada "kazdy swoje chwali", wciskaja na sile
      filozoficzne bajki o wlasnym sprzecie, lub co gorsza jedynie utesknionym
      sprzecie, robiac to z nadzieja wplyniecia na wzrost liczebnosci
      mikrospolecznosci posiadaczy tego czy innego modelu. Im wiecej slomy z butow,
      tym bardziej niewyparzone pienia. Ja klade na to przyslowiowa lache gleboko
      wierzac w prawo i przyjemnosc indywidualnego wyboru.

A co do innych: Eh kiszone ogorki, pozdrawiam was burakiem cukrowym.
      Jakze mi nieprzyjemnie uslyszec wasze typowo zasciankowe utyskiwania.
      Wasze reakcje sa przykre, tym bardziej, ze wyczuwa sie w nich chore stany.

Bardzo zaluje, ze poczucie taktu i szacunek to dla was wciaz teoretyczne
      definicje i terminy jedynie slownikowe. A poniewaz do slownikow z zasady nie
      zagladacie, szanse na jakiekolwiek zmiany sa nikle.

Wszystkim frustratom o malych fiutach i szkaradnej powierzchownosci, a takze
      nieszczesnikom o wyssanych z palca tozsamosciach, z wlascicielami bezksztaltnych
      wyobrazen o posiadaniu motocykla na czele, skladam pelne braku zrozumienia
      kondolencje. Czy mi sie tylko wydaje, czy wasze wypociny sa efektem
      niekorzystnego polaczenia braku inteligencji i niedostatku jakiejkolwiek zdrowej
      realizacji seksualnej. Niestety baran i pajac nie jest w stanie dostrzec
      beznadziejnosci wlasnego polozenia i marnosci kondycji emocjonalnej, nad czym
      szczerze ubolewam. Juz pewnie w szkole mowili wam, ze takie rzeczy wynosi sie z
      domu.

Mimo wszystko zycze wam wielu niezatartych wrazen z dalszych zmagan z zawiscia
      lub w zaleznosci od przypadku z kompleksem w waszym przeświadczeniu nieomylnej
      wiary we wlasny stan posiadania. Jedno dotyczy niechcianego ubostwa, drugie
      upojnego nowobogactwa. Twory bez przeszlosci, charakteru i oglady, z usmiechem
      politowania czytam wasze bezzebne posty zrodzone pod budyniowatymi fruzurkami i
      wklepywane obgryzionymi paluchami. Jakze upaja was zasmarkana chlystkowata wiara
      w efekt taniej zgrywy. Cokolwiek nie powiedziec i tak nie jestescie w stanie
      przejrzec na wasze kaprawe rozbiegane oczka. Jak przypuszczam za chwile sypna
      sie glupawe posty zgrywusow, im bardziej podle i językowo denne, tym fajniejsze.
      Dlatego tez wiedzcie matolki, ze nawet nie mam zamiaru ich czytac. Wesolych
      Swiat karakany.
      • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 21.03.06, 21:57
        przesadziles. mam sie rozwodzic nad tym, dlaczego?
        • ireo Re: Kupilem Suzuki 21.03.06, 22:24
          Gość portalu: NYorker napisał(a):

> przesadziles. mam sie rozwodzic nad tym, dlaczego?

dziękuję, nie trzeba
          • Gość: NYorker Re: Kupilem Suzuki IP: 70.19.14.* 21.03.06, 22:26
            jak zwykle masz racje.
    • irish76 jakbyscie sie znali na motocyklach.... 22.03.06, 16:39
      ...choc odrobinke to wiedzielibyscie ze najlepszym moto jest cb450!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka