Dodaj do ulubionych

Honda STX Pan-European. Spadkobierca Legendy

IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 09.03.06, 09:49
cos mi sie wydaje ze ostatnia fotka zamieszczona na stronie napewno nie
dotyczy paneuropy hehe. To jakas rzedowa czworka, co nie panie redaktorze?:))
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Honda STX Pan-European. Spadkobierca Legendy IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.03.06, 00:34
      mialem ST1100 mam STX1300 czytalem opis i zgadzam sie z nim jest prawie tak
      jak napisles, ale moja zona uwaza ze pozycja pasazera jest zajebista, mnie nie
      zdarzylo sie nigdy odczuc wezykowania powyzej 220km/h moze to twoje opony? a
      ochrona przed deszczem? to motor a nie samochod nie lubisz deszczu kup BMW C1.
      dodam ze spalanie na miescie szokuje,zamykanie bocznych kufrow jest tragiczne i
      nie ma kontrolki rozlozonej stopki bocznej(1100 miala). to chyba tyle
      dzieki i pozdrawiam
      • Gość: t100 Re: Honda STX Pan-European. Spadkobierca Legendy IP: 62.233.163.* 07.04.06, 14:59
        tragedia
      • Gość: luk.maz@poczta.fm Re: Honda STX Pan-European. Spadkobierca Legendy IP: *.jjs.pl 15.08.06, 04:42
        Hej

Przymierzam sie wlasnie do kupna stx 1300 czy mozna zasiegnac u Ciebie rady?

POZDRAWIAM!

Łukasz
    • Gość: sabina Re: Honda STX Pan-European. Spadkobierca Legendy IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.03.06, 00:55
      napisales ze pan-europa ma slabe zawieszenie i slobo sie prowadzi, a ktory
      motocykl ma dobre zawieszenie i dobrze sie prowadzi na polskich drogach, jak
      nawet GS1200 wysiada, a po nastepne jesli nie mozna go spotakc na polskich
      drogach to od kogo zasiegnoles informacji o jego wadach??????????????
    • lobuziak78 Re: Honda STX Pan-European. Spadkobierca Legendy 22.04.06, 21:10
      Zróbmy test porównawczy z BMW K100 RT najlepiej z przed 1985 r.
      Może być ciekawa rywalizacja:)
      W Hondzie chyba nie odrobili zadania domowego ,albo usiedli na laurach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka