Gość: siekiera77 IP: *.aster.pl 21.05.06, 01:58 wiem ze M1 z literka P to kapec dedykowany do busy wiem ze mocniejszy przystosowany do mocy i ciezaru itp,itd ale tak cus konkretniej czy na takiej bez literki to juz nie mozna busą ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrmisquamacus Re: metzeler sportec M1 21.05.06, 02:25 na hujabusie to i na samych felach polecisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: metzeler sportec M1 IP: *.aster.pl 21.05.06, 02:36 na felach jest slisko i twardo :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: metzeler sportec M1 IP: *.aster.pl 23.05.06, 02:25 no to niewiele sie dowiedzialem ale ciesze sie ze ci ktorzy czytali dowiedzieli sie czegos o literce P na M1 i Pidiablo tez :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: metzeler sportec M1 23.05.06, 09:41 Bez literki też polatasz i nic się nie stanie - myślę, że to troche przesadzone, tak jak łańcuch do hayabusy - są te specjalne (do 175KM) - absurd! A dlaczego nie chcesz latać na Battlaxach? Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: metzeler sportec M1 23.05.06, 13:33 bo na batlaxach zaczynalem (byly na wyposazeniu) czulem sie niezbyt pewnie (to z powodu legendy widow maker jaka miala busa ;-) ) drugie byly diablo i przeszlo jak reka odjal potem meclery potem conti atakujace drogi i jakos nie chce mi sie wracac do upiorow przeszlosci ;-))) teraz diablo ale znow mysle o meclerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt_iii Re: metzeler sportec M1 IP: *.stacje.agora.pl 23.05.06, 10:43 No jasne, że można. Chociaż jest to trochę tak, jakby do Syrenki założyć opony z najwyższym indeksem prędkości. Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: metzeler sportec M1 23.05.06, 14:05 cus cie zygmus nie kumam czyzby ci sie w glowie zakrecilo od wysokosci? :-) Odpowiedz Link Zgłoś