Dodaj do ulubionych

Gdzie zdawac??

IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.07.06, 11:26
Moze moglibyscie pomoc. Ukonczylem kurs na kat A i chcialbym zdac egzamin.
Niestety w Wawie i w Ciechanowie (gdzie sprawdzilem) czas oczekiwania to 3
tygodnie. Strasznie dlugo. Znacie miejsca gdzie to krocej bedzie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Martusia Re: Gdzie zdawac?? IP: 195.116.28.* 19.07.06, 11:32
      3 tygodnie, to bardzo mało, bo ostatnio ktoś mówił że to trwa w wawie dwa i
      pół miesiąca
    • Gość: Potas Re: Gdzie zdawac?? IP: 195.128.228.* 19.07.06, 11:52
      Podobno Łomża też jest dobra, ale 3 tygodnie w środku sezonu to i tak
      luxtorpeda. Nie wierze w to, abyś w Warszawie dostał taki termin, chyba ze po
      znajomości. A poza tym w Wawce jest tak, ze po zdanej teorii to jeszcze czekasz
      ze 3 tygodnie na praktykę, a w Ciechanowie robisz wszystko jednego dnia. nie
      szukaj kwadratowych jajek, tylko zapisuj sie do Ciechanowa, albo d Łomży.
      • Gość: Radek Re: Gdzie zdawac?? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.07.06, 12:14
        Sorka wprowadzilem was w blad. 3 tygodnie na egzamin teoretyczny i pozniej 2 na
        praktyczny. To i tak wyglada ze krotko. Tylk co sie ciekawego dowiedzialem. W
        ciechanowie nie mozna w soboty, wiec odpada dla mnie bo pracuje od pon do pt od
        9 do 17.
        • Gość: Radek Re: Gdzie zdawac?? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.07.06, 12:20
          W plocku 9 wrzesien najwczesniej. Strasznie dlugo.
          • Gość: benek187 Re: Gdzie zdawac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:14
            a skierniewice patrzyles?
            • Gość: Marek Re: Gdzie zdawac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:25
              Kiedy byłem w WORD-e w Warszawie zaskoczyło mnie chamstwo w okienku (Pani moze
              miała zły dzień) i doszedłem do wniosku, że w takim miejscu nie nalezy zdawać.
              Kupiłem bilet do Skierniewic za całe 17 zł i po 45 minutach złożyłem papiery.
              Miła sympatyczna obsługa, traktują cię jak klienta, i po 10 dniach - miałem
              teścik i jazdy. Wczesniej wziałem jazdy po trasie - 40 zł. Egzamin w przyjemnej
              atmosferze, trasa nie jest trudna. Prawko w kieszeni przy pierwszym podejsciu,
              no prawie, bo już czekam 2 tyg. na wydanie w wydziale komunikacji. Jednak nie
              rozumiem ludzi którzy zdają w Warszawie.
              • Gość: pawlo Re: Gdzie zdawac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:46
                W Skierniewicach zdaje wielu z okolicznych miast zamiast na swoim terenie.
                Chyba to oczymś świadczy?
                Może dogodne terminy lub nie tak upierdliwi egzaminatorzy?
                Coś w tym bynajmniej musi być.
                Warto sprawdzić.
                • Gość: benek187 Re: Gdzie zdawac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:50
                  to znaczy wiesz teraz sie zmienilo bo pamietam kiedys na skierniewice nikt
                  niechcial isc...sami łapuwkarze i czepiali sie za byle co...
                  • Gość: Radek Re: Gdzie zdawac?? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.07.06, 11:05
                    Dzwonilem do skierniewic. I mozna w soboty i teoerie i praktyka jednego dnia.
                    Czas oczekiwania krotki bo okolo 3 tygodni.

Pozdrawiam i dzieki
    • Gość: Radek Re: Gdzie zdawac?? Czas oczekiwania IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.07.06, 11:49
      Slyszalem ze jezeli napisze sie podanie do osrodka egzaminacyjnego o szybsze
      przeslanie papierow do wydzialu komunikacji to oczekiwanie na dokument trwa nie
      2 tygodnie ale tydzien. Wiecie cos na ten temat? Sorki ze tak cisne temat, ale
      sezon w pelni, czas goni, a pobrykac by sie chcialo.

Pozdrawiam
      • Gość: benek187 Re: Gdzie zdawac?? Czas oczekiwania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:10
        no mozesz napisac ale wiedz ze takie papierki to oni w kiblu zuzywaja...warto bo
        poprosic o potwierdzenie przyjecia!przynajmniej bedziesz mail pewnosc ze chociaz
        zostanie rozpatrzone...
        Pozdrawiam!!
        • jazz-use1 Re: Gdzie zdawac?? Czas oczekiwania 20.07.06, 16:18

ktoś kiedyś pisał na ten temat, że można jakośto przyspieszyć, angażując w to kuriera, czy jakoś tak, ale nie pamiątam dokłądnie, o co chodziło, ani nie mogę tego wątku odkopać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka