Dodaj do ulubionych

road runners

IP: 213.17.223.* 09.08.06, 22:51
mam pytanko w zwiazku z klubem road runners;) moze ktos wie cos o tym klubie
jakie sa zasady przyjmowania nowych czlonkow w ich szeregi;)cokolwiek
poniewaz oficjalna stronka tego klubu jest dosc skromna w informacje:) bede
wdzieczna za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: fuck roadrunners!! Re: road runners IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:11
      daj sobie spokoj dziewczyno!!!
      to banda po..ych psycholi, ktorzy z motocyklami maja tyle wspolnego ze wsiada
      na bani i dojada max 100km na zlot zeby zrobic zadyme, komus uszkodzic sprzeta,
      innemu wpie..c dla zabawy!
      mialem z nimi doczynienia na zlocie w Nysie, 13 wyskoczylo na mnie i na panne z
      nozem!!!!
      cale szczescie ze w koncu odpuscili, bo pani zaczela panikowac...
      jeszcze raz powtarzam: banda pojebow, ktorzty naogladali sie programow o Hell
      Angels i probuja sie upodobnic...
      nie mam slow,
      banda zjebow!!!
      • Gość: NO DRES NO STRES Re: road runners IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:48
        Całkowicie zgadzam sie z przedmówca. To banda pie..nych drelichów na
        motocyklach, gorszej kategorii od blokersów. Pozują na amerykańskie gangi.
        Jakieś kodeksy, inicjacje, barwy. Projektujesz sobie logo klubowe to wg tych
        półmózgów masz dostać ich zgodę. Co ci przyszło do głowy z tymi sranersami, poza
        tym oni nie lubią kobiet na motocyklach. Może to masoni, geje, kastraci, albo ex
        zomowcy. Tak czy owak z mojej strony ch.. im w dupę i kotwica w plecy
    • ireo Re: road runners 10.08.06, 15:57
      Gość portalu: gesia skorka;) napisał(a):

>
      > jakie sa zasady przyjmowania nowych czlonkow ...
      >

bardzo fajny klub, w którym jest zwyczaj rytualnego gwałcenia każdego nowego
      kandydata. chłopaki jednak nie mają zbyt dobrej opinii, może dlatego że
      kandydatki trafiają im się dość rzadko
    • Gość: gesia skorka;) Re: road runners IP: 213.17.223.* 10.08.06, 20:06
      heheh ja z nimi nie mam nic do czynienia;) na szczescie;) bylam tylko ciekawa
      jakie sa opinie na temat tego klubu bo ja nigdy dobrego slowa na ich temat nie
      uslyszalam;) a moj pozal sie boze kolega wlasnie jest u nich supportem i jest
      nimi calkowicie zafascynowany:) a ja... no coz...bywam na zlotach motocyklowych
      i obserwuje to glupawe towarzystwo ktore przyjezdza chyba tylko po to zeby
      zrobic zadyme;) zenada;)
      • mrmisquamacus Re: road runners 10.08.06, 20:49
        generalnie nie jezdze na zadne zloty, ale wszystko (wszyscy) ograniczajace
        swobody ludzkie (np. ubior), obojetnie czy odziane w dresy, szaliki, skory z
        logiem zdechlej nutrii (czy czegokolwiek innego) jest zenujace i powinno byc
        tepione.
        • Gość: nyorker Re: road runners IP: 70.19.14.* 10.08.06, 21:03
          "wszystko (wszyscy) ograniczajace swobody ludzkie (np. ubior) (...) powinno byc
          tepione."

nie jestem tolerancyjny, wiec nietolerancji nie toleruje. ponoc lycra jest
          stosunkowo elastyczna.

• mrmisquamacus Re: road runners 10.08.06, 22:02
            chodzilo mi o te pseudo zasady dotyczace kamizelek/naszywek/barw.
            rzekomo na zlotach klepia za to, ze ktos ma podobne barwy itp itd.

o takie ograniczanie swobod mi chodzilo a nie o to ze kogos kombi cisnie po jajkach.
            • ireo Re: road runners 11.08.06, 11:32
              to w sumie mogłeś sobie wtedy kupić tego caberga, bo on ciśnie tylko w uszy.
              może akupresura zapobiegłaby tym ciaśniackim sygnaturom
              • Gość: siekiera77 Re: road runners IP: *.aster.pl 13.08.06, 01:19
                reo napisał:
                może akupresura zapobiegłaby tym ciaśniackim sygnaturom

oho!
                sistra irenna
                poczuła wolę b. :-)
                --------------------
                nie ma boga jest draństwo
              • mrmisquamacus Re: road runners 13.08.06, 11:18
                onejrzyj sobie film "Motór" i bedziesz wiedzial o co chodzi.
        • motowielbicielka Re: road runners 10.08.06, 21:09
          no to mi śmieszne od kiedy road runners przyjmuje kobiety do klubu chyba nigdy
          nie spotkałam sie z kobita w klubie mc i to jest nie realne a do całeg klubu
          nic nie mam ktoś przecież musi porzadku trzymać oni są po prostu rewelacyjni
          mam pare znajomych i są super pzdr dla Road Runners MC Lublin
          • Gość: NO DRES NO STRES Re: road runners IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 22:27
            Tolerancja nie istnieje, ponieważ nawet uważający się za tolerancyjnych sami nie
            tolerują nietolerancji.
            A co do road srunners to ch.. im w dupę raz jeszcze i na wieki wieków amen
            • Gość: FIREBLADEMAN Re: road runners IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.08.06, 22:32
              banda popieprzonych pedalow i cw..i. Tylko ich spotkam na drodze to im spale
              gume na ryjach moim ognistym ostrzem. Ale bedzie ubaw a nawet mi mojego michala
              nie szkoda na takich debili. Pozdr
            • Gość: baba_zanetti Re: road runners IP: *.itpp.pl 10.08.06, 22:37
              Byłem na zlocie organizowanym przez lubelskie RR. Moja prywatna opinia jest
              taka, że to badna (z wyjątkami) szytwniaków i bufonów, nadętych błaznów. Wiem
              że krzywdzę pozostałych normalnych, ale normalni pasjonaci na zlocie byli w
              mniejszości. Ogólnie to jakby mi płacili to i tak bym nie dołączył do nich.
          • Gość: gesia skorka;) Re: road runners IP: 213.17.223.* 13.08.06, 19:35
            szanowna motowielbicielko;) w zadnym momencie nie napisalam ze chcialabym
            nalezec do tego klubu:P wiec zalecam wieksza koncentracje przy czytaniu
            wpisow;) a do wszystkich pozostalych kieruje slowa podziekowania za jakze cenne
            wypowiedzi;)
            • Gość: baba_zanetti Re: road runners IP: *.itpp.pl 15.08.06, 23:49
              MOTOWIELBICIELU jak już:) Wiem, umiem czytać, nie doradzałem, a wyraziłem swoją
              opinię! Nie zrozumieliśmy się:/
              • Gość: baba_zanetti Re: road runners IP: *.itpp.pl 15.08.06, 23:51
                Dobra zamotałem się:/ Zmęczony jestem podróżą. PZDR
                • Gość: gesia skorka;) Re: road runners IP: 213.17.223.* 16.08.06, 20:18
                  hehehh no wlasnie szanowny kolego;) zamotales sie;) nie szkodzi;) tez czasem
                  sie zakrece tak ze nie wiem co mowie i pisze;) heheh w kazdym razie
                  pozdrawiam:):)
              • Gość: gesia skorka;) Re: road runners IP: 213.17.223.* 16.08.06, 20:12
                hehheh no jasne ze mnie nie zrozumiales:p:p bo moja wczesniejsza odpowiedz nie
                byla dedykowana tobie tylko osobce ktora podpisala sie "motowielbicielka";)
                hehe z tym przyjazdem na zlot autobusem zoltkow tez slyszalam;)teraz w sobote
                czyli 19.08 wybieram sie na zlocik do bornego-sulinowa;) i zobaczymy czy zoltki
                sie pojawia i jak liczna grupa przybeda;)
    • Gość: neonek Re: road runners IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 09:59
      Jak chcesz do klubu to są w Polsce AMAZONS. A co tychcw..i co niby pilnują
      porządków to niech u siebie najpierw zrobią.Pamiętam Polanó to nawet kipoli i
      dresiarzy wzieli a na zlot autobusami przyjechali acw..erś z Koszalina bez barw
      chodzili.Dobrze że są OUTLOWS MC bo to normalni ludzie.
    • Gość: zlotowicz Re: road runners IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 16:52
      Masz rację neonek nawet tego konusa Anioła wzieli Wyglądał jak oni wszyscy
      OSRANERS hiiiiiiiiiiihiiiiiiiii.
      • Gość: Lysout Re: road runners IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:48
        tego Anioła ze sztuczną nogą???????
        Porażka
    • Gość: zlotowicz Re: road runners IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:35
      Tak tego co na emkę z krawęrznika wsiada.A zresztą te obsraners to wielki
      MSyfffffffff.I bardzo Mnię ciekawi KTO nadał in 1%.Bo wiadomo że tylko klub 1%
      to morze.
      • zi3lony Re: road runners 18.08.06, 13:10
        gesia skorka, jezeli te bluzgi powyzej sa dla Ciebie odpowiednia opinia i
        wykladikiem to lepiej rzeczywiscie podaruj sobie wstepowanie do jakiegokolwiek
        klubu

pozdro 750
    • miitch Re: road runners 20.08.06, 08:31
      a o co chodzi z tym klubem 1 % ?? co to niby jest po co i za co ?
      • miitch Re: road runners 20.08.06, 08:34
        termin "1%er".

Jak wszyscy wiemy, termin ten został po raz pierwszy użyty w latach 60-tych do
        opisania niektórych spośród ludzi uczestniczących w imprezach motocyklowych. AMA
        (American Motorcycle Association) stwierdziła, że 99% ludzi obecnych na ich
        imprezach było bogobojnych i poświęconych rodzinie. Pozostały 1% byli to ludzie,
        którzy dużo jeździli, dużo imprezowali – zdecydowanie nie należący do
        „porządnego” typu ludzi. W ten sposób narodził się termin 1%er. Niektórzy
        motocykliści zdecydowali przyjąć nazwę 1%ers.

znalazlem
        • Gość: zlotowicz Re: road runners IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 09:27
          Heeeeeee gazet się naczytałeś przypnij do jupy 1%er to tobie wytłumaczą czym
          jest i wogule.1%er wyszedł z USA i tylko nadanie przez klub 1% upowarznia do
          noszenia tego.To nie skr.MC co morze sobie karzdy klub załorzyc tylko mie w PL
          bo tu są jakieś dziwne prawa i nie wiem przez kogo ustalone.
          • miitch Re: road runners 20.08.06, 16:04
            napisalem co wyczytalem na stronie
            a dla mnie te naszywki to nie maja zadnej wartosci
            nie naszylbym sobie tego bo jest obciachowe
            • Gość: prawnik Re: road runners IP: *.pl / *.pl 20.08.06, 22:19
              Autor: Gość: Lysout IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Data: 16.08.06, 20:48

tego Anioła ze sztuczną nogą???????
              Porażka

lys?

top naprawde ty ,jakze milo cie tu widzieć !!!
              hehehe,
              rzadko tu zagladam ,bo bez starej ekipy -NUUUUUUUUUUUUDNO hehe
              pzdro
              • shadow750 Re: road runners 21.08.06, 13:21
                Road Runners to klub skazany na wymarcie, nie maja juz szefa i coraz wiecej
                ludzi przekonuje sie jakie sa z nich pojeby.
                • Gość: alterman Re: road runners IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 10:43
                  to prawda...coraz wiecej czlonkow klubow mc, a szczegolnie RR bylo by sklonne
                  przejsc do FG, niestety grozi to badstandingiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka